23

АнонимеН

преди 3 години

ПРОСТОТИЯТА НА ХОРАТА Е БЕЗГРАНИЧНА!!!!И НЕ Е НУЖНО ДА СИ АЙНЩАЙН ЗА ДА ЗНАЕШ, ЧЕ ПРОСТОТИЯТА МОЖЕ Е БЕЗГРАНИЧНА!

22

Анонимен

преди 3 години

Комунистът никога не се интересува от благото на нацията, по цял свят е така, както и у нас. По време на пандемия фигуранта стиска юмруци, въртоглавите му пригласят.

21

Анонимен Алкохолик

преди 3 години

За пръжинните легла от соца в арена арменец ли говориш? Не ги е осигурил той, а човекът чиито уши разтриваше. Менторът му Тодор правешки

20

ъхъ

преди 3 години

Бай ти Мъдуро има топки колкото грахови зърна. Голяма гордост е да тероризираш народа си, който живее с 10-15$ на месец защото си некадърен корумпиран ***. Това в страна с огромни залежи на петрол.

19

Чакам коментари

преди 3 години

На мозъчно недостатъчни, които наричат БОЙКО Борисов диктатор. На ви диктатура на венецуелския тъпан. А грижовния Бойко ви остави свободни да се мешате и даже ви осигури легла и хлорокин. Неблагодарници.

18

Анонимен

преди 3 години

fake news

17

Тиквенесуела

преди 3 години

Да, ама поне Мъдуро има топки, да се противопостави на американското ембарго, освен това повечето мис юнивърс са от Венесуела.А тука само меки тикви, къде сте тръгнали да се сравнявате.

16

Анонимен

преди 3 години

В България са останали истински журналисти колкото и бойна техника имаме. Два Хвърчоплана от 1912 на цена 2 милярда... плюс няколко *** за по 200 000 всеки. НЕМА ТАКАВА ПОРНОГРАФИЯ

15

Да, точно!

преди 3 години

Само да добавя, че в недемократична Северна Корея болните от корона вирус ги екзекутират с минохвъргачки и гранатомети!

14

Анонимен

преди 3 години

С тая статия пресолиха манджата. Но в България за 30 години демокрация народа беше тотално опростачен, сега всичко кльопа, така че и това ще мине.

13

Анонимен

преди 3 години

У нас псевдомедии като на жената на касабов от лъжепатриотите -флагман буквално търсеха болните в пандемията да ги питат що са болни и да ги сочат с пръст.

12

Анонимен

преди 3 години

ДрОгарят Мадуро пипа здраво!Винцеремос, дрОгаре!

11

Йосиф Джугашвили

преди 3 години

Так держать, товарищи!Агентов коронавируса - смертная казнь!!!

10

Copocoид

преди 3 години

Браво, точно така. Пишете против Венецуела, против Беларус и против С. Корея.Нищо, че американското протеже назначено за президент на Бразилия направо прави прочистване на бедните, още не е сигурно дали самия той ще оцелее от К)ОВИД усложнения.Нищо, че в "тигъра" Перу направо се копаят масови гробове, и след тях идва голямото заразяване в Мексико.Не ми се говори какво става в Чили, където се радваха, че "били избили комунистите на стадиона" и сега всичко било наред.

9

Ниш е България

преди 3 години

Такива са единствените съюзници на руския робовладелец Путин и сръбските му слуги.

8

Искам такъв фас

преди 3 години

Само веднъж да си дръпна, за да имам такива интересни видения. С това поредно изтрещяване "Ню Йорк Таймс" само потвърждава мнението на Тръмписимо за това парцалче.(Споко, знам какъв ужас е Венецуела, ама пропаганда може да се пише и без помощта на психотропни вещества.)

7

Анонимен

преди 3 години

Боб дърпам за Венецуела,по-добре да си гледаме нашата къщичка в Европа и България!

6

Анонимен

преди 3 години

По добре смърт от колкото робство. Венецуела трябва да се събуди и да поеме нов път.

5

Факт

преди 3 години

Във Венецуела има в пъти по-малко заразени в сравнение със съседните Колумбия и Бразилия, а и от почти цялата Южна Америка. Нормално е да считат пристигналите от съседните държави за рискови и да взимат мерки. В България е същото.

4

Анонимен

преди 3 години

Звучи като новина за Северна Корея.... глупости и пропаганда на килограм...