43

Анонимен

преди 3 години

Има болни мозъци в България, които харесват Мадуро и режима във Венецуела.

42

МНЕНИЕ

преди 3 години

В България беше същото Март и Април - Полицията Арестуваше болни и подозрителни , съседи докладваха на Полицията за върнали се от Чужбина Българи , имаше КПП .Болните ги караха в изоставени отделения на Болници .Забравихте ЛИ ?

41

Анонимен

преди 3 години

Въе Венецуела децата нямат учебници. Всяко дете получава от училището безплатно лаптоп и на него са качени са в електронен формат всички учебници и помагала.

40

Анонимен

преди 3 години

Кой освен тро0ловете са изненадани?

39

Ляв+

преди 3 години

Що ли не вярвам на тази статийка, скалъпена от изказвания на опозиционната испанска хунта.......

38

da

преди 3 години

До Mdaa beshe edna ot nai bogatite durjavi predimoi poznati hodiha tam da pecheliat pari kato injineri

37

Mda

преди 3 години

Абсолютни глупости. Всъщност няколко милиона венецуаелци подгонени от икономическата криза заради ембаргото избягаха нелегални основно в Колумбия и част в Бразилия. Огромна част от тях като останаха без препитание и се принудиха да се върнат обратно при "диктатора" за да оцелеят чисто физически. Отделно в последните две години имаше много сериозни анти-емирантски настроения в Колумбия, Еквадор,Перу, Бразилия и нелегалните венецуаелци често бяха обект на насилие.

36

Да

преди 3 години

Комунизъмът и режимът са много хубави!

35

Анонимен

преди 3 години

Нали Радев каза,че България не трябва да подкрепя позицията на ЕС за Венецуела, неутралитет трябвало, с което подкрепи позицията на Путин.Толкова за натовския генерал.

34

Анонимен

преди 3 години

Гледах филм за там,няма разлика между бг цеганете и тия.На по 13-14 год бременни докато станат на 20 имат по 5-6 деца.И после "няма с какво да си храним децата".Ми как ще има е тая убавица с голите цици на снимката сигурно ги е нацвъкала поне 3 а през животът си няма и един работен ден.

33

Таско Ерменко

преди 3 години

Рот фронт! Рот фронт! Ураааа, товарищи! Ура!

32

Анонимен

преди 3 години

Кво ни занимавате с тия роми?

31

Додо

преди 3 години

съобщават от The New York Times.=============Ясно. Гнуcна глобалистка пропаганда.

30

дедо Ташунко

преди 3 години

Грозна пропаганда!Госпожо Христова, моля да ни уведомите от кой американски жълт вестник сте превели този пасквил. Имам братовчеди и приятели във Венецуела, с които съм постоянно във връзка. Всичко написано тук е груба лъжа! Възмутен съм, а и,ди,о.ти.те тук моментално започват да Ви пригласят. Като Куренцо Лапас например.

29

ташако де мадуро

преди 3 години

имам един позант от венецуела емигрирал в америкаказва че като се прибирал си ходел с автомат в колатапонеже моеже всеки момент да бъдеш нападнат от банди или полицаи което е все тая там

28

е в БГ какво е

преди 3 години

До фалшиви медиибанди и диваци по улиците над 40 дни вечеи никой не ги маха напротив самия президент ги подкрепя

27

фалшиви медии

преди 3 години

Ай ся глупости, който иска може да види какво правят в момента в Австралия с тия дето не са болни - полюцаите събарят на земята и арестуват жени в парка и на улицата, защото са седнали на пейка или не носят *** на устата, слагат им безленици че са тръгнали на разходка, че и ги душат. Тръгнали да се смеят на Венецуела, а при тях диктатурата и диващината е в пъти по-голяма, да не говоим, че в САЩ по улиците вилнеят диваци и улични банди и никой не ги спира

26

Анонимен

преди 3 години

В източна Азия от февруари ги карантинират, т.е. затварят.

25

Анонимен

преди 3 години

В ЕС има по-строги мерки, отколкото във Венецуела. Има огромни глоби, каквито във Венецуела няма. Има цели населени места под карантина, т.е. огромен затвор, а във Венецуела няма и т.н.

24

681

преди 3 години

Комунистическа ***, към която се стремят слугите на Божков, *** Радев, Мая Пеевска, Христо Антифашиста и учиндолския Чалгар.