38

Анонимен

преди 3 години

Значи излиза, че тоя е намерил голите снимки в нета и после я е заплашвал, че ако не си плаща ще ги поства обратно в нета?!?!? каква тъппня е това по дяволите???

37

Тцтцтц

преди 3 години

....снимки.....с нощно шкафче....

36

kaputt

преди 3 години

"..мога да ви кажа откъде е дошла всяка стотинка от моето богатство ,но не ме питайте за 1вия милион"

35

Дерибей

преди 3 години

А аз като видях заглавието и си викам, че тоя е заплашвал да им праща свои голи снимки, да ги ужасява с мутиралото си хоботче.

34

Анонимен

преди 3 години

Сега да очакваме и негови голи фотосесии от затвора.Поне знае основните пози,и как да застане.....Юсуф,пълни!

33

ПроСоТо

преди 3 години

О!...Тъкмо са зачудих откъде тоя има ГОЛИ снимки на въпросните,в парка ли ги е правил докато те са разхождали кучетата си,а то са оказа,че били правени на...КАСТИНГ ЗА "МАНЕКЕНКИ"..!!!!!!..а под "манекенки" май се крие друга дума,която не мога да напиша оти че я батърдисат..Но вие са сатяте-става въпрос за "бизнес" от областта на "червенитефенери"..

32

мхм

преди 3 години

да намериш голи снимки на някое момиче в днешно време не е до "компютърната му грамотност е на много добро ниво", но като гледам министрите какви сертификати имат за това, явно да..

31

До Анонимен 21

преди 3 години

Преди доста години в Шумен е имало подобен случай. Някакъв фотограф направил фотомонтаж, като на снимката на някаква гола жена слагал лицата на някои свои съгражданки. После праща снимка на някоя от тях и я заплашва, че ако довечера не отвори на мъж, който ще дойде пред дома й, ще разлепи такива снимки навсякъде.Една обаче се оплакала в милицията, направили му засада и го спипали. Той признал, че някои се поддали на заплахата и са отваряли вратата си.Изнудвачите разчитат на слаби характери.

30

Totenkopf

преди 3 години

Предприемач, трябва да му дадат медал.

29

Анонимен

преди 3 години

Бря ..тия жени ,как така ,значи първо ги е клатил и снимал

28

Анонимен

преди 3 години

Търсенето определя предлагането. Ако по света нямаше толковачеки..джии, нямаше да има и толкова жени, които са готови да се снимат голи.

27

Хахахахахахахаха

преди 3 години

Имал много добра компютърна грамотност, но изнудва, като си дава собствената банкова сметка???Сигурно е мистър Бийн!

26

Гост

преди 3 години

Когато болшинството българи мъже са разни пропаднали наркомани и компютърно зависими нещастници, а болшинството българки - пропаднали и развратни и еманципирани жени - България получава ниска раждаемост и българското поколение е от болни телесно и психически деца. За да има промяна в България и положението що годе да се подобри, трябва строг и суров режим за българите - бой и ограничения за жените, бой и ограничения и за мъжете и цензура. От това ще влезете в правия път, скъпи мои сънародници.

25

R

преди 3 години

До Роб на влаЗта И какво. Голотата не е срамно нещо, иначе и ти щеше да се къпеш по бански в банята. Стига с тия селски работи.

24

Гост

преди 3 години

Хм, българите разбират от дума добре само от бой и само когато биват пребивани от бой , българите ще влязат в правия път само, когато морален човек въведе в България строг режим, цензура и ограничения - на такива разглезени и " хитри" момченца като тоя *** да бъдат спуквани от бой, и солени глоби и затвор, а на момичетата и жените - строго наблюдение , ограничения и наказания ако в случай развратничат, защото е доказано, че ние сме се провалили морално като народ, от разврат не раждаме.

23

бай Тъпчо

преди 3 години

Абе лани беше ми излезло нещо отзаде та *** болеше, и щото не мога го видя, рекох чакай да го снимам с талефона.Снимах го, видях го-нищо работа бе, ама после кат пращах простотии на бажанака, са обърках та съм пратил и тая снимка.Да видиш после кви дертове бе-обажда се и вика: Бажо, отде го намери туй спортното таралясниче бе, само него си гледам, та и цирката отзаде ми харесва.Ами след туй като ходим за риба, сички по *** са пуснат, само аз сидя с панталона-ами ша земе да го познай бе...

22

Роб на влаЗта

преди 3 години

ГоркитеМастии....Като се снимат голи и се кефят ...добре.Не в интернет ...На центъра в селото да ги залепи да ги видят какви са убавици

21

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 23Ако някое момиче учи в математическа гимназия, а след това програмиране в Софийския Университет и някой я снима на компютъра да програмира на С++ или Джава, дали ще може да я изнудват за тази снимка?Зависи колко е учила! Ако си е купила дипломките и "програмира" на Турбо-Паскал...........:)))))))))))

20

Анонимен

преди 3 години

Ако някое момиче учи в математическа гимназия, а след това програмиране в Софийския Университет и някой я снима на компютъра да програмира на С++ или Джава, дали ще може да я изнудват за тази снимка?

19

Гост

преди 3 години

Ненормална работа. Че тези млади жени имат вина, имат, толкова са глупави, защо се разголват и си дават снимките? Ама и тоя е за бой.