54

123

преди 3 години

Искат да вдигат цената на водата, не че няма вода. Вали повече от миналата година а нямало вода. Сега ще почнат да сменят тръбопроводи да намалят загубите, нова далавера.

53

НЕКОЙ

преди 3 години

Веднага оставка на тези царски и герберски калинки. Ама веднага.

52

Анонимен

преди 3 години

Изсякоха горите и направиха хиляди вецове.Това е причината.И водопроводната система е суперстара,въпреки че се усвоиха милиарди за подмяна.Не се потдържат и коритата на реките и язовирите.В 90% от държавите падат по-малко валежи от Бг

51

селянин

преди 3 години

мен докторката мие забранила да пием вода а и по лани се банях така че ке устискам още неколко годин наздраве

50

бързо в затвора!

преди 3 години

Снощи порои, тоя ми разправя за воден режим. Това само патреоти и гербаджии го умеят. Я марш в затвора при предишния екоминистър.

49

Анонимен

преди 3 години

"Не ми е приятно да ми казват мутра, но и това го има в управлението", така министитър коментира сегашната политическа ситуация."Странно, не помня някой конкретно да те е наричал "мутра", но щом си се разпознал в това определение, няма да споря.

48

SWAN

преди 3 години

Нарочно източват водата за да вдигат цената при дефицит, и да имат повод за вечни ремонти и усвоявания, а парите от данъците отиват за плащане на външния дълг - това е най-големия бюджетен разход, който хем вади очи, хем се крие !!! Дълга ни не е голям, но е при огромни лихви ...

47

Анонимен

преди 3 години

Онзи ден репортажи по телевизията автомобилите до фаровете наводнение,сега вода няма.Каква е тая работа аз не мога да разбера?

46

Анонимен

преди 3 години

Само да вметна, че всеки язовир подлежи на контрол, а резултатите говорят за престъпно управление.

45

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 38ето заради това мислене дремеш по цял ден във форумите и се чудиш защо хората правят пари, а ти не можеш. Докато не си смениш мисленето ще си останеш бита карата. (като повечето коментиращи тук де)

44

Condios

преди 3 години

Now that it has been raining all summer, yes, we are threatened by draught.Sure.Why not?Whatever..........

43

Анонимен

преди 3 години

Забравихте редивните пролетни бури допреди няколко години. На практика ги няма. Зимата няма сняг. А и сега вали само в западните части на страната. На изток сушата си е факт. А ВЕЦ-овете и нерегламентираното източване просто направиха ефекта осезаем и самият проблем с ВЕЦ-вете стана видим покрай сушата.

42

123

преди 3 години

Калин до Калинката, мила моя майно льо...С такива специалисти-управленци чудно че още въздух има за дишане

41

....

преди 3 години

Така ще е като за 10 години не се ремонтира един язовир и само се източваха за частни тецове суша ще е .

40

Анонимен

преди 3 години

2 бири и оркестъра да свири. За какво ни е вода.

39

..

преди 3 години

що не се скриеш някъде? България ако е застрашена не знам за останалия 98% свят какво трябва да е... смени материяла, че тоя не ти понася

38

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 33Евреите превърнаха Израел от пустиня в плодородна земя.Българите превърнаха България от райско кътче в пустиня.

37

Анонимен

преди 3 години

На сайта на министерството ти не гледай какво пише.Оня министър преди Ревизоро гледаше там и Перник остана без вода.На тоя сайт някоя като Павлова-Европейката ги нанася данните както ги стъкми да и е удобно!Ходи се до всеки язовир и се гледа на място!

36

Анонимен

преди 3 години

Българина ще превърне един ден държавата в пустиня.

35

Анонимен

преди 3 години

До Ф.С.БАми ако беше гледал коментира и Камчия. Че захранва цялото черноморие почти. И каза,че притока е по-малък от разхода и трябва да се вземат мерки да се промени.