94

лъжец!

преди 3 години

До ЦоневчанинКакви са тези разноцветни кодове за бедствено положение и наводнения във София?

93

Bob

преди 3 години

Да правим нов тръбопровод и да им закараме вода от Белмекен? Както стигна на Перник, така и за цяла България ще стигне, само тръбопровод да има

92

Ф.С.В.

преди 3 години

В рамките на 2-3 ГОДИНИ НАЗАД - ДА СЕ ПОИСКА ОТ НЕК КОЛКО ТОК? -КОГА ? НА КАКВИ ДАТИ И Е ПРОДАДЕН ОТ ВЕЦ КАМЧИЯ И КОЛКО Е БИЛО КОЛИЧЕСТВОТО В ЯЗОВИРА!!- И ПОСЛЕ ПОСОКА-ЗАТВОРЪТ!!

91

тримата глупаци

преди 3 години

До Оставка -Отровителиот Доньо Донев.

90

ЕДИ КОЙСИ

преди 3 години

ПИСАНО Е- РАЗРУШЕТЕ ТОЗИ ХРАМ И АЗ ЩЕ ГО ВЪЗДИГНА ЗА ТРИ ДНИ.

89

Анонимен

преди 3 години

bg medii sa fashistki rassistki christianski teroristi ubiici na istinata za regionalnoto bg ikonomichesko, politichesko, culturno, sportno, transportno razvitie na geografskata teritoria na rbg.

88

Анонимен

преди 3 години

До 84А ти бе, какъв си че да казваш на кого ще се дава. Както ти казаха, стагяш багажа и марш навън в любимата ти Турция.

87

Анонимен

преди 3 години

До Този хуманоид Откога е министър на околната среда?????Откакто на предишния не му понесе околната среда ...

86

До пародия на държав

преди 3 години

Навън вали от няколко месеца - може и да сте прав за това, но вероятно не живеете нито в североизточна България нито около брега на морето където не е валяло нито кой знае колко много дъжд нито пък зимата имаше сняг(който вероятно е и с по-голямо значение)Летните порои, които се изливат от време на време не са достатъчни да напълнят който и да е язовир. Когато земята е суха и напукана, че да си вкараш ръцете в пукнатините тази вода просто потъва преди да стигне язовир...

85

Анонимен

преди 3 години

Доста си вали последните години. Те какво очакват? Всяка вечер да се изливат по 50л/кв.м ли? Като погледнеш статистиката, разлика няма. Освен че поливните канали с десетилетия деградират и имат огромни загуби. Освен че водопреносните мрежи с десетилетия деградират и не са ремонтирани. Освен че повечето язовири не са виждали ремонт от соца насам. Освен че много големи индустриални потребители са се накачулили да цоцат от разклонения безконтролно...Виж, за ВЕЦ-овете не знам дали са фактор.

84

СС

преди 3 години

България не е пустиня , че да не валяло дъжд ??? Спрете изсичането на горите и износа на дървесина.

83

Този хуманоид

преди 3 години

Откога е министър на околната среда?????

82

Анонимен

преди 3 години

До ЕДИ КОЙСИ: Индивидът се управлява по- лесно, когато душата му е пУста. Неграмотността на народа е тяхното предимство.

81

Инфо

преди 3 години

Алооо вижте го тоз ТОЛУП, абе ей *** ОСТАВКА И ЗА ТЕБ !!Това с водата е исторически проблем , мозък ти трябва за това взимаш 10 000 лева заплата.Ама то кат си пр0ст си оставаш цял живот пр0ст !!

80

Гост

преди 3 години

***! През тази нощ валя обилен дъжд! Нагло отношение на някои *** от " политиците" , които имат грозните намерения да превърнат България в пустиня! Хора, времето днес явно ще е слънчево, тъй като днес и е Празник - Преображение Господне по стар стил. С пожелания за Хубав Ден.

79

Анонимен

преди 3 години

Нормално от 7-8 зими да е имало хубав снеговалеж 2 през останалото време само сухи зими.

78

Министре,

преди 3 години

И кво направихте ? - или пак БСП или руснаците са ви пречили?

77

Анонимен

преди 3 години

До Разсипници "В умереният климатичен пояс сме."Засега.

76

дай идеи, мутрьо

преди 3 години

Как да ви наричаме другояче? Какво е елегантното определение за същества, които успяха за десет години да разнищят България и да унищожат най-хубавото в нея - природните дадености, ресурсите й и надеждите на хората, че някога ще заживеят и те добре?Как?Крaдци, прeстъпници, грaбители... това се все синоними на МУТРИ!ОСТАВКА, ПОЗОР, ПРИСЪДА И ЗАТВОР!!!

75

Анонимен

преди 3 години

Значи по думите на министъра от години е наясно с проблема, но в същия момент ни задава риторичен въпрос дали трябвало да чака още година или да действал сега.