130

Хохо

преди 7 месеца

Как нямало суша 30 години. Ще включите тока за глобалното затопляне, когато е късно. Водата ще е злато и не Бойко ще е виновен, а целия свят.

129

картоф компиров

преди 7 месеца

И КАКВО СЕ ОКАЗА СЛЕД СОФИЯ,ПЕРНИК,ДУПНИЦА,КЮСТЕНДИЛ,БЛАГОЕВГРАД,ЦЯЛА ЮЖНА БЪЛГАРИЯ,ЦЯЛА СЕВЕРНА ГЪРЦИЯ СЕГА И ИЗТОЧНА БЪЛГАРИЯ(ЧЕРНОМОРИЕТО)ИСКА ВОДА ОТ ВЕЛИКАТА ВОДНА ПЛАНИНА РИЛА!
НЕ ПОВЕЧЕ И КАПКА НЯМА ДА ДАДЕМ НА НИКОГО...ДОКАТО СОФИЯНЦИ И САМОКОВСКИТЕ РОМИ НЕ СА ПРЕСУШИЛИ И РИЛА!

128

Анонимен

преди 7 месеца

Ситуацията наистина става трагична. Добруджа се превръща в пустиня. напоителните системи са разграбени, а дъжд няма и няма. Същевременно КОЙ сече здраво гората... Мила родна картинка.

127

Аплодисменти

преди 7 месеца

Тоест той заявява, че за проблема се знае от години и досега не е предприел никакви мерки, а ти го аплодираш?
................
Явно не се интересуваш много от политика, също така не си много добре запознат с проблемите в сектора. Като за начало провери откога Ревизоро е министър, после ще продължим поетапно с обясненията, за да не се претовариш, да не прегрееш един вид.

126

Анонимен

преди 7 месеца

А бе хората му искат оставката , той чак сега се сети за нова конституция след цели 11 години дерибействане!

125

Анонимен

преди 7 месеца

За 35 години....от 1954 до 1989-та година бай Тошо построи 3000 язовира!
ТРИ ХИЛЯДИ!
Чувате ли, герберунгели!
Вие сега не можете да ги поддържате даже!

124

АНТИ

преди 7 месеца

Септември ще бъде Май,
ковид ще мутира безкрай,
безводно ... ще бъде !!!!

123

Ф.С.В.

преди 7 месеца

Всички ВЕЦове от язовирите трябва да се махнат -И Трябва да се построят Нови Язовири- А не заводи за капачки за БУРКАНИ И Заводи за емблемата на Фолксваген!! Един язовир не вярвам да струва повече от 20 км "магистрала" с дупки!

122

Анонимен

преди 7 месеца

като няма вода пийте уиски

121

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 7 месеца

Викнете подсъдимия кмет на Несебър да напълни язовирите !

120

Анонимен

преди 7 месеца

"Браво г-н Ревизоро! Показахте на цяла България как се ръководи министерство и как се обяснява на народа чрез медиите какво се върши и какво още трябва да се свърши. Ако повече министри бяха като Вас, за нас щеше да бъде де чест да ви избираме."

Тоест той заявява, че за проблема се знае от години и досега не е предприел никакви мерки, а ти го аплодираш? Да не си се надрусал с нещо или просто си си така?

119

До ФСВ

преди 7 месеца

Отпадъците са там от 4-5 десетилетия, водната криза е от поне 3 десетилетия, така че ГЕРБ са може би единствените, които не са виновни за сегашните събития и със сигурност са единствените, които взимат мерки!

118

Анонимен

преди 7 месеца

До Анонимен 115

Кой ти каза, че валежите в западна България са над нормата? Това просто не е вярно.

117

Анонимен

преди 7 месеца

Ма как така преди 30г нямаше суша? Ма как така бяхме 9 млн население а сега 6 и пак няма? Няма защото освен кражби друго няма, да са построили една електростанция? Има раздадени такива над 100, предимно на хора от ДПС.
Скоро и храна няма да има, заплати ниски, най-бързо изчезващите в света, най най най
Спете още офце

116

V

преди 7 месеца

Мафията герб и еврогейския съюз никога не са виновни .Путин е виновен .Важното е никаква отговорност да не се търси от мафията герб и еврогейския съюз за да може да се усвоява;)Мафията герб и еврогейския съюз са като слънцето и водата за всеки народ който не търси отговорност от властта ;) ааа!!!ма то водата я няма .Е нали бяха като слънцето и водата ? А някой журналист да е потърсил вина например за къщите за гости от еврокомисията ,която много добре знае от Унгария че това си е престъпна схема

115

Анонимен

преди 7 месеца

Боко Тиквата е толкова некадърен, че дори не може да напълни с вода язовирите, които наследи от бай Тошо.

114

Анонимен

преди 7 месеца

Никой ли не забеляза, че в западна България вали често и валежите са над нормата? Следователно да се споменава цялата страна, като заплашена от суша, е меко казано странно.

113

Totenkopf

преди 7 месеца

"В Източна България от години не е валяло" Яко е прекалил с коката.

112

Аплодисменти

преди 7 месеца

Браво г-н Ревизоро! Показахте на цяла България как се ръководи министерство и как се обяснява на народа чрез медиите какво се върши и какво още трябва да се свърши. Ако повече министри бяха като Вас, за нас щеше да бъде де чест да ви избираме.

111

Ф.С.В.

преди 7 месеца

Ревизоро навремето като "изгряваше' беше СТРАШИЛИЩЕТО ЗА Митничарите -( беше дошъл в Бургас и запечата цялата сграда на Митницата за пълен обиск!!- после хвърчаха пачки през прозорците!! ) А сега е един обикновен Крадец и Измамник!! ЖАЛКО!