114

Анонимен

преди 3 години

"Браво г-н Ревизоро! Показахте на цяла България как се ръководи министерство и как се обяснява на народа чрез медиите какво се върши и какво още трябва да се свърши. Ако повече министри бяха като Вас, за нас щеше да бъде де чест да ви избираме."Тоест той заявява, че за проблема се знае от години и досега не е предприел никакви мерки, а ти го аплодираш? Да не си се надрусал с нещо или просто си си така?

113

До ФСВ

преди 3 години

Отпадъците са там от 4-5 десетилетия, водната криза е от поне 3 десетилетия, така че ГЕРБ са може би единствените, които не са виновни за сегашните събития и със сигурност са единствените, които взимат мерки!

112

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 115Кой ти каза, че валежите в западна България са над нормата? Това просто не е вярно.

111

Анонимен

преди 3 години

*** как така преди 30г нямаше суша? *** как така бяхме 9 млн население а сега 6 и пак няма? Няма защото освен кражби друго няма, да са построили една електростанция? Има раздадени такива над 100, предимно на хора от ДПС.Скоро и храна няма да има, заплати ниски, най-бързо изчезващите в света, най най найСпете още офце

110

V

преди 3 години

Мафията герб и еврогейския съюз никога не са виновни .Путин е виновен .Важното е никаква отговорност да не се търси от мафията герб и еврогейския съюз за да може да се усвоява;)Мафията герб и еврогейския съюз са като слънцето и водата за всеки народ който не търси отговорност от властта ;) ааа!!!*** то водата я няма .Е нали бяха като слънцето и водата ? А някой журналист да е потърсил вина например за къщите за гости от еврокомисията ,която много добре знае от Унгария че това си е престъпна схема

109

Анонимен

преди 3 години

Боко Тиквата е толкова некадърен, че дори не може да напълни с вода язовирите, които наследи от бай Тошо.

108

Анонимен

преди 3 години

Никой ли не забеляза, че в западна България вали често и валежите са над нормата? Следователно да се споменава цялата страна, като заплашена от суша, е меко казано странно.

107

Totenkopf

преди 3 години

"В Източна България от години не е валяло" Яко е прекалил с коката.

106

Аплодисменти

преди 3 години

Браво г-н Ревизоро! Показахте на цяла България как се ръководи министерство и как се обяснява на народа чрез медиите какво се върши и какво още трябва да се свърши. Ако повече министри бяха като Вас, за нас щеше да бъде де чест да ви избираме.

105

Ф.С.В.

преди 3 години

Ревизоро навремето като "изгряваше' беше СТРАШИЛИЩЕТО ЗА Митничарите -( беше дошъл в Бургас и запечата цялата сграда на Митницата за пълен обиск!!- после хвърчаха пачки през прозорците!! ) А сега е един обикновен Крадец и Измамник!! ЖАЛКО!

104

Анонимен

преди 3 години

Всяко лято в Източна БГ не вали,дори житницата на БГ вече не може да поризвежда жито заради сушата. За сметка на това почти всеки ден вали в западна БГ. От това се оказват печеливши собствениците на хотели по бетономорието.

103

Ф.С.В.

преди 3 години

БОРИСОВ ДА ВРЪЩА ТЕЗИ 50 МИЛИАРДА КОИТО ОТКРАДНА ОТ БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД- И С ТЯХ ДА КУПУВА МИНЕРАЛНА ВОДА ЗА ХОРАТА!! ЩЕ СТИГНЕ ПОНЕ ЗА 100Г ВОДАТА С ТАЗИ СУМА!!

102

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"Май си попрекалил с виртуалните обиколки на калифорнийската пустиня Мохаве."Май не си излизал от града твърде дълго, а ако си излизал, си гледал в асфалта.

101

Анонимен

преди 3 години

Путин е виновен .Тиквата и еврогейския са невинни .Ще внасяме вода от гербания .И без тва веригите са немски ;)

100

Ф.С.В.

преди 3 години

Крадливата Хунта на ГЕРБ за първи ппът в ИСТОРИЯТА НА БЪЛГАРИЯ НИ НАПЪЛНИ С ТОНОВЕ ЕВРОПЕЙСКИ ЗАГРОБЕНИ *** И ГРАДОВЕ БЕЗ ВОДА!!! ТРАГЕДИЯ!! ВСЕ ЕДНО СМЕ СИРИЯ!!

99

ЕДИ КОЙСИ

преди 3 години

АХ ДА ЗНАЕШ МАЙЧО, НА КАКВО СЪМ МЕСТО КАПКА ВОДА НЕМА, НИТО СЕНКА ИМА

98

Анонимен

преди 3 години

Във връзка със сушата предлагам производителите на чадъри и дъждобрани незабавно да получат държавна помощ!

97

Анонимен

преди 3 години

"Когато земята е суха и напукана, че да си вкараш ръцете в пукнатините тази вода просто потъва преди да стигне язовир..."Май си попрекалил с виртуалните обиколки на калифорнийската пустиня Мохаве.

96

Анонимен

преди 3 години

Българинът за пръв път след 45 години комунизъм днес при демокрацията и американското парнтьорство има възможност да пътува на Запад, като нема вода, да пътува на Запад да работи в кланиците и в чистотата. Демокрацията и американското партньорство са най-добрата система.

95

разбойници

преди 3 години

Ще продадете водата за пари!