150

Анонимен

преди 6 месеца

Чумата радеф зa трива България

149

V

преди 6 месеца

До картоф компиров
Аве вие да знаете кво става у махалите . Там тръбите са много плитко заровени щото всичко е незаконно построено. През зимата замръзват тръбите и затова ромовете (както ги наричат у тоя сайт) Пущат водата да тече постояно за да не замръзват тръбите. Водомери въобще няма щото герб са ченгеджииско ромска партия. Останалите въобще не сте хора за тях ;)

148

ковит

преди 6 месеца

Как сега ще си мием ръцете по 19 пъти на ден против Куронавироз?

147

картоф компиров

преди 6 месеца

До ПРИЗИВ
НЕ СА САМО РОМИТЕ ЕЛА ДА ВИДИШ КАК ЕДНА СТРОИТЕЛНА КОМПАНИЯ ПРИБЛИЖЕНА ДО ВЛАСТТА УНИЩОЖИ ИСКЪРАВ САМОКОВ ПРЕВРЪЩАЙКИ ГО В БЛАТО И ВМЕСТО КОРЕКЦИЯ НА КОРИТОТО БЯХМЕ СВИДЕТЕЛИ НА НЕЗАКОНЕН И ХИЩНИЧЕСКИ ДОБИВ НА ИНЕРТНИ МАТЕРИАЛИ.А ОТДЕЛНО САМОКОВСКИТЕ РОМИ ХВЪРЛЯТ ТОНОВЕ СМРАД И ВОНЯ ДИРЕКТНО В ИСКЪРА,РАЗРУШАВАЙКИ УМИШЛЕНО СТЕНАТА...ДА НЕ ГОВОРИМ ЗА МАСОВАТА СЕЧ НА ГОРИ В ОКОЛНОСТТА!
НИКАКВА РЕАКЦИЯ НИТО ОТ МЕСТНАТА НИТО ОТ ЦЕНТРАЛНАТА ВЛАСТ.

146

Анонимен

преди 6 месеца

Модерно и благородно е да се разобличава корупцията. Хубаво, приватизирайте язовирите, спрете ВЕЦ-овете, оправете водопреносната мрежа и пак няма да има вода. Има региони, където напоследък почти не вали. Снежните зими отпреди години ги няма, реките са с намален дебит, пресъхват извори и ручеи. Суша е. Доброто и разумно управление на водните ресурси може да намали последиците, но не може да ги премахне напълно.

145

Анонимен

преди 6 месеца

до 142 Празни са Камчич и Цонево не от това че не е валяло, а от едни крадци собственици на ВЕЦ-ове!

144

Анонимен

преди 6 месеца

po tozi prekrasen culturen sluchai culturniat bg ministar organizirva bg culturni deinosti v muzikalnoto burgasko culturno uchiliste v culturnia muzikalen burgaski kvartal :-))))

143

Сатана

преди 6 месеца

До Анонимен

Чемодан - Вакзал - Масква

142

Сатана

преди 6 месеца

Баси глупостите. То вали всеки ден.

141

Анонимен

преди 6 месеца

Абсолютно унищожение на страната последните 30 години, тотател крах, и въпреки всичко не се спират продължават до унищожават до последната останала капка вода, въздух, растение, вече не трябва да имигрираме, трябва да се евакуираме

140

Анонимен

преди 6 месеца

до 139 Ела в североизточна България бе! От 2 години няма сняг. Това лято не е валяло...Камчия и Цонево са празни!

139

Анонимен

преди 6 месеца

Продължавайте да сечете горите, пускайте си ВЕЦ-те и чакайте дъждове да ви напълнят язовирите.

138

ПРИЗИВ

преди 6 месеца

БРАТЯ БЕЛИ БЪЛГАРИ! ДА СПРЕМ ШУРТЯЩИТЕ ЧЕШМИ НА САМОКОВСКИТЕ РОМИ! ДА СПАСИМ БЯЛАТА БЪЛГАРСКА ВОДА ЗА БЕЛИТЕ БЪЛГАРИ!

137

Анонимен

преди 6 месеца

До Ф.С.В.

Няма да свърши работа да построиш нови язовири. Няма с какво да ги пълниш. Изтече водата.

136

Ф.С.В

преди 6 месеца

НЕ НАПРАЗНО АРАБСКА ПРИНЦЕСА ПИТАШЕ БОРИСОВ МИНАЛАТА ГОДИНА -МОЖЕ ЛИ ДА СИ КУПИ МИНЕРАЛНИ ИЗВОРИ В БГ!! СИГУРНО Е ПРОДАЛ НЕЩО НА НЕЯ!! АМА КОЙ ДА РАЗСЛЕДВА?? МИСИРКИТЕ ИЛИ КАСКЕТОВ??

135

Анонимен

преди 6 месеца

И ДОКАТО ХИЛЯДИ ХОРА В БЪЛГАРИЯ СТРАДАТ ОТ ЛИПСА НА ВОДА С МЕСЕЦИ,ЧЕШМИТЕ НА САМОКОВСКИТЕ РОМИ ШУРТЯТ С ЧАСОВЕ БЕЗ ДА ПЛАЩАТ И СТОТИНКА ЗА ТОВА...И КОГАТО МУ НАПРАВИШ ЗАБЕЛЕЖКА СЛЕДВАТ ОБИДИ И КЛЕТВИ.КАКТО Е ТРЪГНАЛО С ТОВА ПИЛЕЕНЕ НА ВОДА И РИЛА ЩЕ ПРЕСЪХНЕ!

134

Капитан Йосарян

преди 6 месеца

Винаги е добре да храчиш по Израел. Само, че там е най големия завод, за дестилация на морска вода.

133

Анонимен

преди 6 месеца

До Анонимен 118

Бъркате сушата с недостиг на питейна вода. Сушата не означава задължително липса на питейна вода. За това служат язовирите, ако не се източват и водата не се губи по трасето заради кражби и некачествена водопреносна мрежа. Язовирите са измислени от египтяните, ако не се лъжа. Та при тях е имало суша, но са имали питейна вода.

132

Ф.С.В.

преди 6 месеца

След 20 г Бъдещето се очертава БЕЗ ПИТЕЙНА ВОДА в Цял Свят!! В БАНГЛАДЕШ И ИНДИЯ АФРИКА - ПОЧТИ НЯМА ПИТЕЙНА ВОДА!! БЪЛГАРИЯ МОЖЕ ДА БЪДЕ "КУВЕЙТ' НА ВОДАТА!! В БЕЛГИЯ 2 ЛИТРА МИНЕРАЛНА ВОДА Е 2 ЕВРО! Ние може да Бъдем Богати!! Чиста природа -чиста Вода -почти никъде по Света вече няма чиста вода!1 О забравих!! ЦАРЯТ ПРОДАДЕ ГОЛЯМА ЧАСТ ОТ МИНЕРАЛНИТЕ ИЗВОРИ -НА КОКА КОЛА ЗА 30Г НАПРЕД!!

131

Анонимен

преди 6 месеца

Ревизоро чупи тъ.помера. ква суша го гони??
Замазва мизерията на ГРОБ , както с Перник.
Леб да нема този гаден ***