154

Абдула пехливан

преди 3 години

Елате в Родопите, копнете с лопата къде да е, излиза кал. Пълно е с вода, тези лъжат яко. Водата се източва и изпуска към братск а Гърция и Турция, щото там си нямат

153

Анонимен

преди 3 години

Безводието е много голям проблем.Сега, когато опря до масовия туризъм, се сетиха. Все пак е нещо.Безводието е проблем за много райони на страната, не само в Източна България. За полупланински селища също. Защото са нужни инвестиции, които се мерят на съществуващ калпак. А не се мисли дългосрочно, че ако в тези райски кътчета има най- основни условия, много хора ще се върнат и ще ги съживят. Вместо в опаковане на неподдържани блокове инвестициите трябва масово да се насочват към водоснабдяване

152

Радо

преди 3 години

Оставка! Да си намерил вода. Кво ме интерасува че няма дъжд!!Пари за асвалт щом има и за нводопроводи ще има.

151

V

преди 3 години

Предлагам нов европроект .Северо южен поток. Прайми една тръба до Германия и внасяме вода от Германия .Хем и по демократична ще е водата. Е малко ще е скъпа ,ама както вече знаем всички демокрацията си е скъп спорт . Поне ще пием мерцедеса на водите ;) Да не говорим колко мангизи ще усвоим .

150

Гашо

преди 3 години

Подготвят стадото за стригане. Я усвоете цената на водата, така покрай шума за Велико народно събрание

149

Анонимен

преди 3 години

Кажи колко частни ВЕц.ца са закачени за тези язовири и колко вода източиха заради тях Зимата ,когато все пак имаше някакво налично количество вода в тях ,че не е валяло тази пролет достатъчно всички видяхме , ама за това сте на тези високи постове да прецените как де се запази наличното количество ,щото някои неграмотници отговарящи за язовири ги изспуснаха за да не се препълнели пролетта и да отговаряли за наводнени села и градове това е истината драги ревизоро ,но типично за властта се мълчи

148

Анонимен

преди 3 години

... В Източна България от години не е валяло и има големи проблеми поречието от язовир "Копринка" до река Тунджа е пресъхнало...---Яз. Копринка и Жребчево са на самата р.Тунджа и се пълнят от нейните води, така че няма как поречието да е пресъхнало. Пресъхнал е само участъка на Тунджа до първия по-голям ляв приток и това е така по време на маловодието именно заради язовирите. Колкото до валежите в Източна България, валяло е, но недостатъчно.Но за мерките е прав, трябва се вземат отрано

147

Половината

преди 3 години

на страната е суша, а другата половина - киша! В Западна и части от Централна България дъждовете не престанаха през цялото лято с малки прекъсвания. Похабена е реколта от болести и неестествено много за сезона плевели.В Добруджа е суша, така е и в други части на Източна България. Ревизоро-балетисте, вземайте сега адекватни решения за управление на водните ресурси на страната. Не си "връзвай гащите" с общи приказки!За министЕр на ОС и ВОДИТЕ са те турнали!Калинка с калинките и ти!

146

питане

преди 3 години

Каква суша? Иде септември. Есен. Евентуално, дъждове.

145

ПроСоТо

преди 3 години

я стига!..Немало вода,имало водна криза...Що за лиииготии?Важното е,че Титана на мисълта и Баща на българския парламентаризъм-онзи от Банкя,чието име ме е гнъс да напиша,сай напнал да съчинява "нова конституция"!!..определете си приоритетите,ей!

144

Анонимен

преди 3 години

"Не ми е приятно да ми казват мутра";))) Логично определение и това е най-мекият израз, с който може да бъде охарактеризиранио Ваше Долнопробие!:))) "Аз съм в това министрество, за да пазим Стабилитета и правителството да си довърши мандата" (Емил Димитров Ревизоро по Канал 1) Колкото до сушата, добре си дошъл, Шурале!;)))Нека видят конят боб еде ли и магарето, каварма, пасе ли;)))

143

Анонимен

преди 3 години

"Чумата радеф зa трива България"Нещо си в грешка, мой човек. България е парламентарна република, тоест управлява се от правителство начело с премиер. Тоест всички сектори на държавата са в правомощията единствено на правителството.Сега ако може гладкият ти мозък да обясни как според президентът би могъл да се разпорежда с това, ще те черпя една бира. Не, направо една каса с бира.

142

Анонимен

преди 3 години

Така става, като яко сечеш гори и източваш язовирите за нужди на "наши хора".След нас и потоп, важното е чекмеджето да е пълно.

141

Анонимен

преди 3 години

да изметем ГЕРБЕРСКА С *** докато е време

140

чичо Гошо

преди 3 години

Спрете веднага ВЕЦ-те за да не останем без вода."Копринка" е почти празен,но Тунджа е пълноводна!Какво ви говори това?И още нещо некадърници-не може да вкючваш към ВиК мутренски обекти на майната си,без одобрен и изготвен анализ за въздействие на околната среда!Нямащ мощност-ток,няма капацитет за вода,но за мутрата може!По този начин не само мутрата няма да има вода,но и останалите.А бе що не съм ви аз шеф,майка ви щях да разплача!

139

Анонимен

преди 3 години

Ако няма гори-няма валежи.Природен закон.Обратно-като има гори,има валежи.Само че в Бг горите масово се изсичат и на тяхно място се засяват земеделски култури.Резултата-няма валежи и вода.Ама то не става само с лакомия,трябва и акъл!

138

Анонимен

преди 3 години

Ванга е казала, че ще дойдат времена, където ще затваряме вода в буркани.Ако тази суша се закучи, започвам отсега. Че на дестилирана няма изкараме много.

137

Анонимен

преди 3 години

До VТОВА МНОГО ДОБРЕ ГО ЗНАМ...САМОКОВСКИТЕ РОМИ УМИШЛЕНО УНИЩОЖАВАТ ВСИЧКО,КОЕТО НИЕ БЪЛГАРИТЕ ПРАВИМ МНОГО ЧЕСТО ДОБРОВОЛНО БЕЗ ПАРИ...ПРЕДИ ГОДИНИ НИЕ РЕШИХМЕ ДА ОБЛАГОРОДИМ ЕДИН ТЕРЕН КАТО НАСАДИМ ДРЪВЧЕТА.МЛАДИТЕ ФИДАНКИ НЕ МОЖАХА ДА ПРОСЪЩЕСТВУВАТ И ЕДНА НОЩ.НА ДРУГИЯ ДЕН ТУМБА РОМИ ГИ СКЪРШИ И ИЗПОЧУПИ ДО ЕДНА ПРОСТО ЕЙ ТАКА ЗА КЕФ И НАСЛАДА...ЧЕ НЕЩО,КОЕТО СА НАПРАВИЛИ ОМРАЗНИТЕ БЪЛГАРИ Е УНИЩОЖЕНО.

136

V

преди 3 години

До картоф компировАве вие да знаете кво става у махалите . Там тръбите са много плитко заровени щото всичко е незаконно построено. През зимата замръзват тръбите и затова ромовете (както ги наричат у тоя сайт) Пущат водата да тече постояно за да не замръзват тръбите. Водомери въобще няма щото герб са ченгеджииско ромска партия. Останалите въобще не сте хора за тях ;)

135

ковит

преди 3 години

Как сега ще си мием ръцете по 19 пъти на ден против Куронавироз?