174

Анонимен

преди 3 години

Хора не им вярвайте на тези мошенници, имаше статия от началото на годината, готвят се водни кризи в много области на страната, защото вече са подготвили продажбата на водните дружества, но първо ще им трябва основателна причина. Всичко е един голям заговор на тези продажници.

173

Сата НАТО

преди 3 години

Как да не е валяло от години бе, кви глупости говори тоя ***?

172

123

преди 3 години

Не е зле чиновниците от общините да излязат от канцелариите и да правят проверки как се мият колите и плочниците с маркучите в нашия град.

171

Не става с Ореха

преди 3 години

Сушата, кишата...

170

Анонимен

преди 3 години

Цяло лято не спря да вали. Смятайте гербавата мафия не са еврофондовете източва, ами и язовирите.

169

Анонимен

преди 3 години

Водата ще е най големия проблем за в бъдеще.И там трябва да се вземат най сериозните мерки.Не може да чакаме Господ да ни свърши работата.

168

172

преди 3 години

Хората, които протестират, нямат реална представа от структурите в бита, но са точно за частен капитал, за частен бизнес, за конкуренция и всякаква ала-бала. Сега всичко е разпарчетосано като собственост, управление и поддръжка. Правата на държавата са осакатени, защото така била в превилигировано положение. Кой частник с капитал от порядъчна дейност е в състояние да изгражда водна инфраструктура? не да си прави сондаж за хотела, а да осигури вода за цяло селище?

167

Анонимен

преди 3 години

Тази година се скъса да вали, как така суша ???

166

ддд

преди 3 години

И преди е имало години с малко валежи...но язовирите се управляваха от умни хора...то не бяха скъсани язовирни диги...неподържани 30г. язовири...пийте сега асфалт...не ги подпалихте тия докато са в парламента и сега ще си берете плодовете

165

11 години

преди 3 години

Видими резултати.

164

3000 язовира

преди 3 години

В България има около 3000 язовира ,аз ли ги съсипах ...

163

172

преди 3 години

Не вярвам. Защото организаторите на протестите съвсем не са случайни хора. Никои от организаторите. Има бивш министър, бивш омбудсман, политици от всякакъв нюанс, на които им е работата да са наясно с цялостната обстановка, за да искат властта . Вместо това гевезетата от Да, България! разпалват етническата карта. Добре, че хората от Севроизтока не им се вързват. Много, ама много са неадекватни хората на Христов от гледна точка на реалния живот. И НЕ СА БЪЛГАРИ .

162

ганьо

преди 3 години

Да се засегне проблема в новата конституция

161

Мично Празников

преди 3 години

Какво безводие бе Фи....то се сцепи да вали тая година. Ако сте некадърни да подържате водоемите в нормално състояние, това е друга бира.

160

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 172Да, ако хората от Североизтока излезат да протестират, заявявайки недоволството си.

159

Анонимен

преди 3 години

Не е важно да има вода на чешмите .Важно е да има стадиони по селата за да има къде бабите да тренират ;) - Урсула фон дер лай.о ЕС е като слънцето и водата за бг *** народ .Даже е вместо сънцето и водата .Чакайте светлото бъдеще да дойде .То идва .Все по светло ще ви става ;)

158

Анонимен

преди 3 години

Хахаха, това заради фекалните води ли е ?

157

Анонимен

преди 3 години

Не ставаш, махай се с другите от мафията .Само говориш , действия и резултати нула.

156

Анонимен

преди 3 години

Хората от жълтите павета, които очакват солидарност за нещо си, дали ще бъдат солидарни с хората от североизтока, където водата от чешмата е поне два пъти по-скъпа, не е питейна и може и да я няма????? Ето това е моралният въпрос!!!!

155

До питане

преди 3 години

За съжаление, това схващане за валежите не е много приложимо за Източна България.От години там валежите са по-малко като месечни и годишни суми. Това, че от време на време някоя буря наводни няколко мазета предизвика мазало по улиците и приземните етажи за няколко часа, не решава проблема. Случаи бол - Варна, Аспарухово, Бургас, Камено, мостовете над реките от Южното Черноморие и т.н. не решава проблема. А той е, че всичките ни язовири са проектирани преди за климатични условия с повечко валежи