194

Анонимен

преди 3 години

Институциите не работят...Но си имаме магистрали.Държавата не бачка...Но си имаме магистрали.Идва суша...Но си имаме магистрали.Кризата ще е кофти...Но си имаме магистрали.Короната върлува...Но си имаме магистрали.Управляват ни некадърници...Но си имаме магистрали.Корупцията е повсеместна...Но си имаме магистрали.Бюрокрацията убива...Но си имаме магистрали.Никой не спазва закони...Но си имаме магистрали.Хора - чака ни розово бъдеще - имаме си магистрали.

193

Втрещен

преди 3 години

Трябва да си изумително ***, че да си до брега на огромна река и да ревеш, че имало суша. Евреи и араби направиха от пустиня райски градини. Имаме почва в която каквото и да боднеш - расте и дава плодове. Как я докарахме до тук идея си нямам.

192

Анонимен

преди 3 години

Нищо де - нали си имаме магистрали...

191

ново!

преди 3 години

Водни дружества

190

мутрите на Герб

преди 3 години

До Закони...И водата ни заграбиха..... Ще ни превърнат в пустиня!

189

кьорфишеци

преди 3 години

До ВодопроводчикАми какви са тези бури във София Перник и Благоевград?

188

Закони...

преди 3 години

Пише ви перничанин! Хора, цялото нещо е заради промяната в закона, която позволява ЧАСТНИ ВЕЦ-ове да се строят на държавните язовири. Останалото и сами ще се досетите.Лично мнение: Не оставяйте нещата да стигнат както при нас! Решения винаги има!

187

мак

преди 3 години

баце има други приоритети, магистрали. Водната криза не е сред тях, пък и не вярвам да засегне Банкя, така че за него - рахат. А за отговора Му - хората викат оставка, той "отговаря" с раздаване на пари и промени в Конституцията. "Адекватно".

186

Анонимен

преди 3 години

Мдаа, явно фекалните води ще продължат да се изливат а пък вода за пиене няма да има.Да живее ГЕРБ и светлото ни бъдеше с БКП

185

Психодиспансер

преди 3 години

Кой я застраши? Тия които усвоиха 5 млрд по програмите на ЕС? Или тия дето пият и се къпят? ;))))))))))))

184

Анонимен

преди 3 години

Голямата новина от днес е че cлед час ще се проведе Извънредно Заседание на Европейския Съюз, където ще се обсъжда прилагане на санкции срещу отговорното за изборни измами управляващото ПРАВИТЕЛСТВО на ГЕРБ -(Костинбродската афера, купуването на *** гласове, мъртви души в избирателните списаци, подправяне на изборни резултати и много др. подобни. Също така ще се разгледа и насилието над Протестиращи Граждани - Случеят с БИТИЯТ СТУДЕНТ правист.Очаква се утре лидерите на ЕС изрично да изискат ПОДАВАНЕ НА ОСТАВКА на Борисов и неговото правителство.В противен случай ще бъдат наложени соле

183

Анонимен

преди 3 години

Факт. През живота си не помня толкова дъждовно лято, през ден-два вали. Явно цялата вода е във въздуха, затова има суша.

182

Водопроводчик

преди 3 години

Завършени и.....и. Винаги в България през лятото е липсвала водата. Дори на р. Дунав се образуват острови от изпарението. Сигурно някои ще обвинят ГЕРБ , че са виновни за слънцето,греещо реките. Аман от простотии.

181

Анонимен

преди 3 години

Когато се заговори за водна криза, следва повишение на цената на водата...Язовири, напоителни системи, канали за отводняване и напояване, залесяване - имаше времена, когато нито сушата, нито обилните валежи бяха сериозни бедствия.

180

морална и материялна

преди 3 години

Бойко вече е наредил да вали там където вали за да непресъхнат районите където по принцип вали.Даже в Земеделското министерство са издали указ за награждаването МУ счувал картофи, втори със зоб за коня МУ и казан олио, както и морална награда "Мелиоратор на годината'20"

179

Krom

преди 3 години

Абсолютна некадърност и некомпетентност от 30, че и повече години! Секат се горите от ДПС кадри за износ, продават се и се занемаряват язовири, дъната на реките са затлачени от години. И сега се "изненадахме"?! Няколко пъти се ляха потопи, но зимата е "сушава"? Да, на Изток - разбираемо. На морето имаме къща, там подпочвените води спаднаха яко. Но на Запад? Управлението на това което му се казваше "Водно стопанство" е тотално некомпетентно. Над 3 000 язовира и ниска ефективност?

178

172

преди 3 години

Каква беше солидарността на елитна София по отношение на кризата в Перник? Първо, мотаха се за решение, второ, взеха решение хора, които на са наясно със строителство на водопреносни съоръжения; трето, разбра се, че в цялата страна има 2-3 !!!!! студенти , които завършват годишно такава инженерна специалност, специалистите са кът, а които са специалисти, не работят в управлението; нямаме производство на тръби, пето, новите водопроводи в Свищив и В. Търново са дефектни. Защо нямаше протести?

177

до Анонимен

преди 3 години

Всички ще се радват, когато ББ и прокурора си отидат.

176

Анонимен

преди 3 години

съгласна ли стеда ходите някъдена палатка заради патриотичния дълг?Ами ако не си съгласен да отидеш в палатка, как ще отидеш в окоп, "патриоте" фалшив?Но то вече няма и казарми, където да настанят наборниците - за 30 години всичко разрушиха и окрадоха. Сега ще строят отново ли?

175

Анонимен

преди 3 години

Сега 100% другарите от БСП се радват при новината! Ще се намери нов повод за протести, които да организират!