230

Боко дърваря

преди 1 година

Този е много глупав човек.А за безводието то не е само да вали трябват и дътвета.

229

НС

преди 1 година

До LissaВ харема на Бойко колкото си искаш!!

228

разбойници от Шилер

преди 1 година

До ЕдинВсички ще ни продадат! От комунисти всичко може да се очаква в името на БКП

227

ББ

преди 1 година

От 30 години под мъдрото ръководство на ДПС и гРоб активистите/комунисти/създали пУтриотите и воля Българската гора се сече както *** не е сякъл,нямаме в Историята си такова чудо като затваряне на училища...през турско сме отваряли училища,клали са ни..разстрелвали са ни,но тези на *** ни през образованието ни..да сме слепи,необразованият е сляп..челият заглавието на Винету и авера му станиШеФ,обслужващи Доган...продават животите ни и земята ни,бъдещето на децата ни..от алчност и нечовечност

226

Един

преди 1 година

До ВтрещенЛесно. ГЕРБ са отдел кражби и продажби на бившата БКП. Докато те управляват, така ще е.

225

Анонимен

преди 1 година

Ревизоро е част от престъпната банда ,унищожаваща страната ни! Факт!

224

Анонимен

преди 1 година

И този е абсолютен невежа и слуга на *** Банкянски.Нищо не свърши в Митниците ,и сега си пълни гушата от язовирите.Смени няколко партии и в момента лоче от паницата на Тиквата.Гнус ,пълна гнус е този мишок.

223

Гост

преди 1 година

Какво стана с язовир Раков Дол, защо нищо не се прави, само се точат пари по бургаско за безмислени проекти а водата е жизнено важна.Искам наказани а не бездействие.Размърдайте се и асфалт паша да вземе да направи най накрая големият язовир защото скоро не само ние ще сме на сухо. Асфалт паша европейският прокурор съвсем скоро ще те привика.

222

Анонимен

преди 1 година

Ревизоро е част от престъпната банда ,унищожаваща страната ни! Факт!

221

Има една приказка:

преди 1 година

Вода гази, жаден ходи!

220

ЧАСТНИТЕ ВЕЦОВЕ

преди 1 година

ТЕХНИТЕ "ТАЙНИ" СОБСТВЕНИЦИ ИМАТ САМО ЕДНА ЦЕЛ >КОЛКОТО СЕ МОЖЕ ПОВЕЧЕ ВОДА ДА МИНЕ ПРЕЗ ТУРБИНИТЕ ИМ

219

Ясен Желязков

преди 1 година

Според анализа на НИМХ имаме спрямо усреднена норма за 90 години назад следните данни : ЮНИ -115% валежи спрямо норматаЮЛИ - 58.5%АВГУСТ дотук - 91.5%От Август са минали 19 дни, има всички шансове да си надмине нормата. За 2020 за непълни 8 месеца нормата е изпълнена на 89%. Не виждам причини за безпокойство, може би трябва по-добре да се управляват язовирите и водоразпределителните мрежи. Паниката е излишна.

218

Анонимен

преди 1 година

Защо пък цялата страна да е заплашена,тая година в западна България от Видин до Петрич има много дъждове,в централна България и южна,и особено северна достатъчно дъждове,лошо е в Добруджа главно и североизточна България предимно!!Айде стига апокалиптични изказвания.Фермерите с бентлита да си направят водоеми за поливане,не само да се чудят каква лимузина да си купят.

217

???

преди 1 година

Да, така е...................изсякохте горите под мъдрото ръководство на ДПС и Ахмес Доган-Сокола..................бивш терорист и Делян Пеевски - Шиши...............дебелата свиня!!Няма как да има вода.................скоро територията ще стане пустиня....................ще пиете бензин и нафта...............нали не може да си свалите задниците от колите!!!!

216

Анонимен

преди 1 година

Ей...............гербаджийски крадци....................едни язовири не можете да управлявате.................най ви бива да крадете от еврофондове и да лъжете хората, че без вас не може!!!!

215

HMLF

преди 1 година

Какво се гледат само язовирите, аз имам хоби, ходя по реките за риба, няма село дето всяка къща, която е до реката да няма помпа и се полива яко. От кога водата в реката е безплатна и всеки може с една помпа да си тегли колкото иска! Сушата си е суша, но хорските зулуми са водещи.

214

православен патриот

преди 1 година

Ами така ще е при мафиотски режим на управление и мутри навсякъде !!!! И то в държава с достатъчно водни ресурси , а и с излаз на море !!!! Даже и днес валя достатъчно дъжд !!!! Каква суша,какви пет лева ....мръсни мафиоти !!

213

RD

преди 1 година

Живея в Швеция и тук водомери за студена вода няма, защото е безплатна. Плаща се само за подгряване. Сигурно защото са прогнили капиталисти, не знам. Ама и училищата са безплатни и университетите също. Даже и частните са безплатни, защото държавата им поема разходите. Същата манджа и с болниците. Чудно, тук руски крак не е стъпвал, кой ги е научил на социална политика....само рускини идват, че да си уредят живота.

212

Отчето

преди 1 година

Когато една страна се управлява от престъпници , Бог и праща , мор , суша , болести и природни бедствия!Спасението е само да се избавим от нечистивите управници , дето се къпят в пари и разкош , заливат ни с цинизми и неблагопристойни слова и действия , не признават ред и Зекон и се правят на Господ над останалите!Ще има слънце братя , Бог е с нас , а не с нечестивите и алчни люде!

211

Анонимен

преди 1 година

До 76ДАИ след това конфискация и затвор! Жалко, че вече няма каменоломни!