23

Анонимен

преди 3 години

Я да ве питам, оти стоете у дома?Защото пак ще ме изтрият мутрите, които трият!

22

Дед

преди 3 години

Технологиите днес вече толкова са се развили,че при подобно строителство и липса на канализация задължително трябва да се дава разрешително за ползване само след инсталирането на мини пречиствателна станция.Има много производители и варианти.Това което се случва е за затвор!Чудя се къде е Гл.прокурор...това за мен е тежко престъпление?

21

ДО ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР

преди 3 години

Турситическия Комплекс на язовир Цонево е Партиен - Борисов , Доган и Лиляна Павлова са Собственици . Това ще стане като Присъда и Затвор когато Имаме Действащ Главен Прокурор .

20

Анонимен

преди 3 години

а защо само предписание, глоба и затвор! Но собственикът бил някакакъв недосегаем, и Гешев няма да го спре. Ето тук трябва зрелищна акция

19

Анонимен

преди 3 години

Трябва да е задължително всеки един обект да има пречиствателно съоръжение, иначе е ясно, че ще е ос**но.

18

Ами

преди 3 години

то и Орлов мост и Перловската река в София са целите ***. Кого да викнем да пише препоръки и мерки? Столична община? Ако не искат да бъдат глобени от МОСВ май ще е по добре да се погрижат да разтурят катуните. Данъкоплатците не сме им длъжни да им плащаме и глобите.

17

.

преди 3 години

Решението е изключително елементарно! Местните ако четат да вземат мерк инякоя нощ - прекъсват пожарникарския маркуч и го свързват с бутилка битова газ. След изпразване на бутилката в маркуча към отходната им система, гъвкавата връзка междъу бутилката и шланга се полива и се пали. Гарантирано, повече амърсяване няма да има!

16

Анонимен

преди 3 години

Тоест от РИОСВ, чакат морето ни да се оттегли или да дойде Моисей за да го направи, за да издадат указания на мутрите да демонтират фекалните си помпени станции ?

15

Мишо

преди 3 години

За всичко може да благодарите на ББ и Доган, двете негласни дружки неразделни и крадливи! писна ми да слушам как няма вода в язовирите при положение, че има достатъчно валежи! Водите на България се крадат от разни предприятия които си плащат на джоб на ББ. В Перник хората тотално ги омаскариха! Това с водата е тотална липса на контрол, а само финансови интереси на джоб!!!

14

Анонимен

преди 3 години

Направено е предписание и какво?Да заровят тръбата по-дълбоко ли?Прави се пречиствателна станция не се пише глупаво предписание!!!!

13

Saki

преди 3 години

Двамата братя "индустриалци" ,с врътки заравят италиански акумулатори около селата, другите тарикати, изливат химикали в реките,а третите фекални отпадъци в язовирите. И после ,защо има бум на онкозаболяванията.

12

Анонимен

преди 3 години

"Къде е каскетът? Това замърсяване подлежи в ЦЕЛИЯТ СВЯТ НА ЗАТВОР!"Каскета да сложен на този пост за да пази Тиквата от правосъдието, а не за да върши работата отредена му по закон. Ако собственикът е човек на светата троица Борисов/Пеевски/Доган, значи лично Каскетът ще поеме делото за да го отърве.

11

Анонимен

преди 3 години

"На дружеството наемател е направено предписание в незабавно да демонтира помпата, монтирана в шахтата и да премахне пожарникарския *** и тръбата преди него, служещи за изтласкване на отпадъчни води в сухия ръкав на яз. "Цонево", след което в срок до 17.08.2020 г. да уведоми РИОСВВарна."А глоба, съд, затвор?

10

Анонимен

преди 3 години

От 44 година цялата държава се замърсява с фекалиите на милиционерската орда крадливи ватенки събирани по ниви, ливади и обори, да стават големци. Това продължава и до ден днешен. Непрокопсаници, при това ***, неуки на с власт. Типичен пример е тупаня от банкя. Жалка история.

9

ЕДИ КОЙСИ

преди 3 години

И ТУРИСТИЧЕСКИЯ КОМПЛЕКС Е НА .............

8

9

преди 3 години

Всеки прави каквото си иска в България! Трябва да се вкарва в затвора вече, оправия иначе няма да има...

7

Интелектуалец

преди 3 години

Ами трябва да се види какъв процент е наличието на отпадни води във водоема. Ако е до 10% от общото количество няма нещо нередно. Тя водата пречиства и фекалните води се разреждат може да се хвърли хлор или белина да се почисти и става годна за пиене.

6

Анонимен

преди 3 години

Наздраве!Пийте само питейна или питейно-фекална вода!Докато не сте знаели всичко е било ОК! Значи:Избирайте ГЕРП!Напред само с ГЕРП!Да живее Баце!Завинаги с ГЕРП и Борисоф!

5

Анонимен

преди 3 години

Българите са най-насраната нация на тази земя!!Просто няма такива ***.

4

Ded up

преди 3 години

Ако подобно нещо се случи примерно в Швейцария,накъде всички гледаме с респект...този комплекс повече няма да заработи,а собствениците ще са в затвора!Имало било закони?!?Къде са?