36

НЕКОЙ

преди 3 години

Към авторите на статии: Защо например не започнете новинарска статия с броя на излекуваните и неактивните, а започвате с броя на заразените и починалите. За мен насаждането на страх чрез слухове за заболели и смърт е направо гигантска манипулация чрез, която се цели подчинение, смирение и ужас сред населението. Докога с този здравен тероризъм, докога?!

35

Анонимен

преди 3 години

Лъжа.

34

Анонимен

преди 3 години

Таман да се похвалим че броят на заразените е под 3% от тестваните и хоп на 4.6% което показва че няма място за успокоение!

33

Анонимен

преди 3 години

Много е положително всички млади да се заразят, да! И после като се срещнат с по- възрастните си родители, да ги пратят в болница или преждевременно на оня свят...

32

Ужасена

преди 3 години

Не може да се проявява такава безотговорност. Вируса е много опасен и са нужни незабавни мерки. Да, трябва веднага всички мерки да се върнат. По добре е да се лиши българина от работа само за няколко месеца, от колкото да се разболее.

31

Анонимен

преди 3 години

Началото на учебнагенерал Плъхта година ще е свързано с начало на голямото умиране. Ще се мре яко! Казах!

30

Анонимен

преди 3 години

Венци отдавна достойно се оттегли, но я кажете защо двамата менгеле още се появяват и със сменени твърдения и без скъсани дипломи продължават да заблуждават обикновините хора?

29

Анонимен

преди 3 години

Когато има болни една от основните задачи на медиците е да ги успокои. А какво виждаме ние всяване на паника, насилствено информиране ежечасно. Защо не съобщавате починалите от рак, които на ден са над 50 човека, и някой да мисли по въпроса? Да са спрели замърсяванията, да е спряно производството на храна която и кучета не искат да хапнат? Да има вирус, но има и хиляди други болести от които човек умира и то в пъти повече. Пак питам защо никой не съобщава за тях?

28

Анонимен

преди 3 години

Преди месец имахме 330 новозаразени, сега сме на половина въпреки демонстрациите и без карантина Мангъров се оказа прав! Какво каза той през юли!Събирането на хората по площадите е много положително от гледна точка на коронавируса. Причината е, че по протестите са предимно млади и здрави хора и именно те трябва да се сблъскат със заразата, повечето да я изкарат безсимптомно, за да изчезне тя.Протестите са български вариант на шведския модел, категоричен бе пред Дарик радио инфекционистът доц. Атанас Мангъров. Той констатира, че от април досега съотношението между направени тестове и пол

27

Венци Халкидикито

преди 3 години

Щабът са пълни неадекватници.Там няма нито един вирусолг, а само Тиквени лакеи.Просто в началото не се правеха тестове за да може да хвалят шефа им Тулупа колко велик бил и в борбата с вируса.

26

Анонимен

преди 3 години

До 26: Само да не си ти в тези 3%, нали? Стискаш палци, а?

25

Анонимен

преди 3 години

До Родител Някои може спокойно да се пенсионират , поради мозъчни увреждания.

24

Анонимен

преди 3 години

В 7,10 ч. Столична лаборатория 19 човека чакат за тест. А деня започва. Факт е, че повечето им трябва сертификат. А колко са в БГ лабораториите? Хората си плащат за тест, а трябва да е безплатен за всички, без значение за документ или поради симптоми. Тогава всички ще се изследват. И ще има ясна картина за ситуацията.

23

Анонимен

преди 3 години

До тук смъртността дори според фалшивите данни на НОЩ е към 3% - това не е особено опасна инфекция и трябва НОЩ да бъдат съдени и вкарани задълго в затвора за деянията си.

22

До 18

преди 3 години

Да,може и 30% да са.pandata.org.za/the-epidemiologists-who-missed-the-boat/

21

Анонимен

преди 3 години

Нема вирОс, нема вирОс, викат с цяло гърло 80-те процента у нас. И слушат приспивните и сладки приказки на най- големите специалисти в света- двамата български Менгеле мангъра и чорбана.Специалисти, публикували по въпроса в авторитетни мед. издания множество изследвания . Другите ряпа да ядат!

20

Родител

преди 3 години

ПОДПИСКА ИМА ОТ ДНЕС, С КОЯТО НАСТОЯВАМЕ НИЕ РОДИТЕЛИТЕ, ДА СЕ ВЪРНАТ ВСИЧКИ ОГРАНИЧЕНИЯ, КАКВИТО ИМАШЕ МАРТ И АПРИЛ. НАСТОЯВАМЕ ОЩЕ ЗА ИЗЦЯЛО ОНЛАЙН ОБУЧЕНИЕ ЗА ЦЯЛАТА 2020-2021 УЧЕБНА ГОДИНА И ВАЛИДНОСТА НА МЕРКИТЕ (ЗАТВОРЕНИ ЗАВЕДЕНИЯ, ХОТЕЛИ, ТЪРГОВСКИ ЦЕНТРОВЕ ТИП МОЛ, ПАЗАРИ) ДА Е ЗА ЦЕЛИЯ ПЕРИОД НА УЧЕБНАТА ГОДИНА. НОВОТО ЗА КОЕТО НАСТОЯВАМЕ Е, ДА СЕ ВЪВЕДЕ ИЗЛИЗАНЕ ОТ КЪЩИ САМО С ПЛАТЕН СМС ИЛИ ДЕКЛАРАЦИЯ, ЧЕ ЛИЦЕТО УПРАЖНЯВА ТРУДОВА ДЕЙНОСТ. МОЛИМ ПРАВИТЕЛСТВОТО, ДА СПРЕ ПРОТЕСТИТЕ

19

Анонимен

преди 3 години

Браво, сериозен ръст на излекуваните.Сигурно Генерал Пл ъх ги е излекувал с Коремна хирургия.

18

Анонимен

преди 3 години

Айде,стига ни маниполирахте, колко ли ще получите в добавка, към заплатите за това? Уплашихте народа, натикахте овцете в кошарата, да-ама не, видя се, че всяко чудо за три дена. Кой ще храни ония търтеии, където само правят предизборни обещания, а после се наслаждават на живота?

17

Анонимен

преди 3 години

След 40 дни митинги, не само че няма пик на заразените, а дори "излекуваните" са повече. Поредното доказателство, че през периода Март-Май бяхме ПОДЛОЖЕНИ НА ГЕНОЦИД ОТ СТРАНА НА "ЩАБА", БЕЗ НИКАКВА МЕДИЦИНСКА ИЛИ НАУЧНА ОБОСНОВКА ! КРАЙНО ВРЕМЕ Е ДА ИМ СЕ ПОТЪРСИ ОТГОВОРНОСТ ! В СЪДА !