56

Анонимен

преди 3 години

Повечето пишещи коментари в този сайт са НЕГРАМОТНИ. Журналистите им също са слабо грамотни. Ако това е представително за нивото на нацията в момента - по-добре да понамалеем, честно казано.

55

до некой си

преди 3 години

519 без вируса щяха да са живи при близките си, схващаш ли

54

до некой

преди 3 години

да официални са, може да се проверят ако ти се занимава. Всяка една информация публикувана от държавен орган подлежи на проверка при изявено желание от фуз или юридическо лице. Ти май си мислиш че живееш не в държава а в бантустан.

53

НЕКОЙ

преди 3 години

Общият брой починали от март до този момент бил 519. Хайсиктир. За денонощие в България умират толкова хора от различни болести или естествена смърт. Не е за вярване, че има хора, които така лесно се поддават на медийна манипулация.

52

Анонимен

преди 3 години

7 татаpucтанeца по-малко

51

Анонимен

преди 3 години

Дистрибуторска фирма от провинцията търси нежен дистрибутор от София за доставка на евроатлантически ценности

50

до некой

преди 3 години

ми отивай мри тогава, що се мъчиш, бързия влак ще ти помогне. Леко взе да звучиш психо ***....

49

НЕКОЙ

преди 3 години

До Анонимен: Официални данни ли?! Можеш ли да ги провериш?! Не можеш. Това са просто данни. И кой знае по какъв начин ги представят.

48

НЕКОЙ

преди 3 години

Към хипохондриците: Никой не Ви пречи да се страхувате. Щом желаете, се самоизолирайте, карантинирайте, сложете маски, каски и прочие. Но престанете с този хленч. Ако не умрете от грип, то ще умрете от друго. Но ще умрете. Схващате ли?! Никой не е излязъл жив от живота. И за хиляден път ще напиша: Този, който заради някаква измамна сигурност е готов да пожертва свободата си, не заслужава нито свобода, нито сигурност.

47

до некой

преди 3 години

хайде стига с това клише всеки ден копи пейст ти го четем....бъди по креативен в писането

46

Анонимен

преди 3 години

До 42 НЕКОЙ "За мен насаждането на страх чрез слухове за заболели и смърт е направо гигантска манипулация чрез, която се цели подчинение сред населението. Докога с този здравен тероризъм?!"- Какви слухове,господине, това са официални данни. Каква гигантска манипулация? Каква цел да се насажда подчинение? Ковид е огромен проблем за правителствата, който им срива рейтинга.Точно вие се занимавате с манипулации, фейкнюз, слухове и диверсия

45

до некой

преди 3 години

ама то олигофффрени има по целия свят, това че 2000 излезли в Мадрид да се правят на онеправдани не значи че останалите 30 милиона са нс техния акъл или твоя.По е лесно да ви озаптим , не питай как има как...

44

НЕКОЙ

преди 3 години

Бях месец и половина по Черноморието. От юг на север го овършах и умишлено се тиках сред много хора с цел да се заразя. Това ми беше целта. Но уви. Тестът ми от онзи ден е отрицателен.

43

до некой

преди 3 години

все тая къде са умрелите,в нсчалото или края, този нсрод му трябва страх иначе настава анархия, видя се че самосъзнание няма. Показателно е за едно лято къде скочиха заразени и умрели. *** по южното черноморие и ще се убедиш, такова нещо трите ДДД няма, не са и чували.И за капак лъжат в данните, Бургаска област имунизирана за вируса,повече от петима няма заразени всеки ден...

42

НЕКОЙ

преди 3 години

Към дървените глави: Гледайте видеа за празнуването на победата на Пари Сен Жермен в Париж снощи и пак пишете как в Европа се спазвали мерките. Също така се поинтересувайте за протести в различни държави срещу мерките. Май, май скоро ще избухне световна битка за свобода, защото този здравен тероризъм омръзна. Също така се поинтересувайте от изказването на шефа на "Александровска" как в първите месеци им подавали информация за развитието на вируса. Хайсиктир.

41

Анонимен

преди 3 години

Мене повичи мъ притесняват бежанците - кво стана с тях? Последно бяха на гръцката граница? Ами войната в Сирия - да ни свърши? Не казват нищо вече.

40

Анонимен

преди 3 години

След тази новина съм спокоен вече ! Герберския щаб влиза в ритъм отново.

39

Анонимен

преди 3 години

А може просто да спазваме съвсем елементарните мерки и животът да си продължи. Но не, на някои им се нарушава комфорта или пък свободата. Да не дава Господ, но ако избухне война, какво мислите, че ще стане? Стотици хиляди ще загинат поради неадекватното си поведение и несъобразяване с обстановката. В цял свят взимат мерки, само у нас дървените философи и "специалисти" говорят само за пари, политика и конспирации относно един чисто медицински въпрос...

38

Анонимен

преди 3 години

Дали някога ще се разбере каква е крайната цел на целият този цирк с ковид 19 ?

37

Анонимен

преди 3 години

......Защо не съобщавате починалите от рак, които на ден са над 50 човека,....Фа вероятно умират, от други болести също. Но нсли се сещаш че тези хора с години боледуват, имст подфържащо лечение и колкото им е писано живеят. С вируса е друго сещаш се какво, за седмица убива хора.