76

Анонимен

преди 3 години

До балама (78)Ми от придружаващите заболявания, ми много ясно!Само че защо спряха да ги изреждат? Толкова беше забавно: Хемороиди, разширени вени, запек, разстройство...

75

Анонимен

преди 3 години

До 69 НЕКОЙ Това, което си позволявате да гàворите, само показва, че се нуждаете от спешна помощ, но не за ковид, а за други сериозни заболявания. Помогнете му, медици, на завалията, че не знае на кой свет се намира

74

балама

преди 3 години

Тези седем души, дето са починали за денонощието, от какво са починали?

73

Анонимен

преди 3 години

Важна е клиничната картина според мен.Щом казват,че при почти 2/3 от положителните тестове не са наблюдавани симптоми,къде да търсим аналитичността на пандемията?В тестовете или в реалните случаи на болен пациент?Еми то може днес да ти е отрицателен,утре-положителен и да си мислиш,че си здрав,а да заразяваш.Всеки ден ли ще се тестваме?Затова е редно живота да си върви,а К19 ще се самозатрие според статистиките и патологията на епидемиологията.

72

някой

преди 3 години

Странно. Сърбия досега беше по-зле от нас. Днес за пръв път положението в България изглежда по-зле от Сърбия. Странно. Дали не вървим след тях?

71

Анонимен

преди 3 години

61 са в интензивни отделения,това се гледа.Колко са открити е без значение,всички ще се заразим рано или късно.

70

Анонимен

преди 3 години

Бавно и мъчително измъчване до смърт на всички корумпирани политици!!!

69

Анонимен

преди 3 години

Трябва да се носят маски на закрито и хората да спазват дистанция и добра хигиена. Но в част от обществото липсва съзнание за опасността, а има и такива, които се смятат за безсмъртни.Месец след като тръгнат учениците на училище ще се разбере каква е истинската ситуация. Дано тогава не изпаднем в паника при лош развой.

68

Човек

преди 3 години

До 70: Дано не си прав! Не че не се е случвало досега в световната история. Човечеството трябва да си взима поука от преживяното досега. Но дали е способно на това сега, свикнало 70 год. без големи войни и катаклизми на охолен и спокоен живот. На разум и на съвременната медицина се надявам сега. Четете историята, драги сънародници и си вземете поука от нея!

67

Анонимен

преди 3 години

Абсурдно е да се политизира проблема на местно ниво.К19 не е патент на ГЕРБ!Въпросът касае света.Време е СЗО да либерализира подхода си и да обяви,че затварянето на Планетата не оправдава риска!За да запази доверие като организация и статута си на медицински законодател,тя трябва открито да заяви,че е време да заживеем с К19 като се спазват прилични мерки,а вируса отслабва като мощ и симтоматика.Ваксина ше е добре дошла,но да я чакаш затворен и паникьосван е икономически и психически пагубно.

66

Щирлиц

преди 3 години

А колко са починали заради мъдрото ръководство на герберастите-комунисти?

65

до некой си

преди 3 години

.....Дали тези 519 са щели да бъда към този момент сред близките си е доста спорно. .....и кое му е спорното, май си се заял като гглист на керемида да ни убеждавсш че слънцето изгрява от към София....

64

Анонимен

преди 3 години

Кови 19 ще редуцира между 15 и 25% от световното население през следващата година.

63

НЕКОЙ

преди 3 години

Вчера не си бил в никакъв магазин, нито в западна държава. Вчера си бил единствено в дома си, понеже си беден и едва си плащаш нета. Тук си, за да пишеш платено в опит да минава манипулациите на тема "здравен тероризъм". За това си тук. А аз съм тук, за да се противопоставя на манипулациите. Хайде сега, отново влез в магазина на Западния свят.

62

Анонимен

преди 3 години

То имаше един "безсмъртен" като нашия Некой Ричард от щата Охайо, който търсеше неистово вируса по кръчми и купони. На 34 год. бившият военен го намери и за 3- 4 дни почина в началото на юли без даже да има време да стигне до болница. Потърсете в нета как в последните си часове е ридал като дете невярващ и изумен в това , което му се случва. Такива случаи има колкото си искате...

61

Анонимен

преди 3 години

До 57 Некой - Говорите за хипохондрици, а самия вие се държите като психопат и отричате очевидни неща по много нахален начин.Вчера бях в един магазин в западна държава. Влезе едно негърче без маска. Продавачът му каза - клиенти без маски не обслужваме - и го върна.Ковид не е проблем само за България. У нас жертвите са толкова малко, именно защото се взимат мерки; Да, но във Франция загинаха 30 000 души

60

Анонимен

преди 3 години

Махайте тъпите маски в магазините не виждате ли че всичко свърши вече!!!!

59

Анонимен

преди 3 години

там някой дето се правиш на открехнат, ок бръмчсл си по морето и си Ок. Може да си от късметлиите които само пренасят вируса без симптоми. Изследвал ли си се, знаеш ли дали не си го метнал на твои близки или пизнати.

58

До Некой

преди 3 години

Ти уред ли си бре, човече!? Хипохондрикът май си ти. Кой ти пречи да си живееш живота както го разбираш? Кой те затваря и ограничава свободата?! Та у нас има и имаше най- леките мерки в ЕС. Спри се! Ще си докараш, недай Боже, някой инфаркти после какво- да вземат "престъпниците в бяло" да те пишат от Ковид...:)

57

НЕКОЙ

преди 3 години

Дали тези 519 са щели да бъда към този момент сред близките си е доста спорно. Стига сте ревали на чужди гробища, манипулатори ниедни. За толкова месеци не познавам човек, който да познава болен или заразен. Стига глупости.