96

Доц. Дамян Илиев

преди 3 години

Всички коронавирусите, включително и причинителя на COVID-19, спадат към групата на РНК вирусите. Те не притежават ДНК, поради което прилагането на техниката PCR за установяването им e абсолютно невъзможно. Тестовете, които се правят ежедневно, са една гигантска и изключително нагла измама за милиони левове.

95

Доц. Дамян Илиев

преди 3 години

Както вече казах книгата в момента се пише. До тогава обикновените хора, които четат и имат логическо мислене, нека проверят това, което казвам, и сами да си правят изводите. Ето какво значи PCR ( Polymerase Chain Reaction)- https://bg.m.wikipedia.org/wiki/%D0%9F%D0%BE%D0%BB%D0%B8%D0%BC%D0%B5%D1%80%D0%B0%D0%B7%D0%BD%D0%B0_%D0%B2%D0%B5%D1%80%D0%B8%D0%B6%D0%BD%D0%B0_%D1%80%D0%B5%D0%B0%D0%BA%D1%86%D0%B8%D1%8F

94

Анонимен

преди 3 години

До Доц. Дамян ИлиевЗащо първо не публикувате книгата си, г-н Доцент, а после да коментираме?Ще е забавано, ама няма да се случи. И аз знам защо ;)

93

Доц. Дамян Илиев

преди 3 години

В момента пиша книга със заглавие "Измамата наречена "Коронавирус"". Ще има интересни неща в нея. Например как така се прави PCR тест на вирус, който няма клетъчно ядро и ДНК, а само РНК. Такъв тест е абсолютно невъзможен от техническа гледна точка, но микробиолозите си траят, защото печалбите са огромни. Колеги, ще мине време, година, две, три, десет...Истината ще лъсне наяве с цялата си прелест. Тогава някои ще лежат в затвора и вярвате, това ще бъде най-малкото, което може да им се случи!

92

Анонимен

преди 3 години

До Златена Абе ти за точки , запетаи и тн граматика чувала ли си ? Или всичко ти е едно изречение от 100 реда? Съмняваме и факта да имаш първо отделение, това твоето и в килийните училища го е нямало :)

91

Анонимен

преди 3 години

До Златенаспри наркотиците ! или мини на по - лека дрога

90

Анонимен

преди 3 години

ХАХАХАХА е не ви писна да лъжете еййййй

89

Златена

преди 3 години

Нормално нищо хубаво не можем да очакваме от дебилния президент Радев БСП Слави Трифонов компания и от дебилните дебелокожи наркомани алкохолици егоисти с егоистично мислене протестиращи българи всички те се интересуват само единствено от себе си и от своето благополучие за живота на другите Българи въобще не им пука заради дебилните дебелокожи българи егоисти в България страдаме ние нормалните Българи

88

Златена

преди 3 години

Когато роднините на дебилния президент Радев БСП Слави Трифонов компания и на дебилните дебелокожи наркомани алкохолици егоисти с егоистично мислене протестиращи българи се заразят с короновирус не могат да дишат да са на апаратна вентилация в болницата точно тогава ще повярват че короновируса е опасна болест и въобще не е за подценяване.

87

Златена

преди 3 години

Нормално е да не можем да очакваме от дебилния президент Радев БСП Слави Трифонов компания и от дебилните дебелокожи наркомани алкохолици егоисти с егоистично мислене протестиращи българи всички те се интересуват само единствено от себе си и от своето благополучие за живота на другите Българи въобще не им пука заради такива дебелокожи дебилни българи егоисти в България страдаме ние нормалните Българи.

86

Анонимен

преди 3 години

До баламаако са ти роднини, 100% от тъпотия!

85

балама

преди 3 години

Вярно е, че си балама и то голям!......................................А, ти си тариката, дето ходи напето, с намордник. На гладно. Мога да допусна. Понеже един *** облечен като генерал казал, по тАлАвизията че "вирусът идва с ужасяваща сила".

84

Анонимен

преди 3 години

Иде есен!И тогава се броят пилците.

83

селски лекар

преди 3 години

***,защо не отчетете болните и починалите от социално значимите болести които се върнаха в България вследствие добрия живот при тиквата? Това туберкулоза детски паралич вариола и др които идват след недохранване и мизерен живот къде им е статистиката-няма я!Дадохте пълна свобода на лекарите да работят като търговци и да печелят луди пари без контролно,да несе вълнуват от състоянието на болния оживял ли е или умрял. А ни натрапвате фалшиви пандемии от които настъпва обикновена хрема и ринит

82

До 84

преди 3 години

Вярно е, че си балама и то голям!

81

До 82

преди 3 години

Дано да е така....

80

балама

преди 3 години

До "до балама"В сащ лекарите получават 13хил. долара, ако запишат пациент като умрял от корона вирус. Ако сложат пациент на дихателен апарат, получават 40хил.

79

как така кой е

преди 3 години

виновен? виновни са тия които без информация още април казаха, че е просто грипче, хората са *** и вярват на всеки шарлатанин, плащата на ясновидци и врачки, вижте има тв каналаите, денонощно лъжат народа. Той е *** и затова се хващана на лъжите като маските не помагат и тн. Интелигентните пък се правят на по-интелигентни отколкото са и викат биж гейц, ваксини и чипове. Въобше ние сме един сбирток от ***-нари и неслучайно никой не излезе да ни води пред епидемията, а се крият като мишки.

78

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 71 Време е СЗО да либерализира подхода си и да обяви ..Точно това са обявили СЗО. Почти дословно. И са критикували новото затваряне на границите за тия и ония, приложено напоследък от редица държави. СЗО правят грешки, но не са абстрактно зло, както ги възприемат всички. Хубаво е човек да мисли, но е добре и да чете. Обикновено разумните неща вече ги е измислил и някой друг.

77

Златина

преди 3 години

Стана страшно! Хората измират всеки ден! Бойката на заразените расте! Коронавирусът е непобедим за лекарства и терапии! Само ваксината ще реши проблема, но тя се бави! Дойде ли септември и тръгнат ли на училище наглите, невъзпитани и изключително досадни хлапета, ще има планини от трупове! За това незабавно и тотално затваряне на цялата държава! КПП-та с новите бариери, СМС-и за излизане на стойност 10 лв. с ДДС, пълна забрана за паркове, градини, барове, молове, Витоша, дискотеки, пазари...Маск