18

Велко Кънев

преди 1 година

Кормилната колона се къса на завоя от вибрациите вследствие неравностите на асфалта. Милион пъти гледах записи от последните 1-2 сек. Ясно си личи, че в момента на скъсването на тръбата, кормилото рязко отива на ляво, главата на Сена тоже, инстинкт при всеки шофьор и моторист, при положение че не можеш да вземеш завой. Колкото до Сена, втори като него надали ще се роди вече. А и коментариите на хора от бранша доказват това....Загледайте се в записите, като вземете за реф.точка, жълтият знак за..

17

Анонимен

преди 3 години

На погребението на Сена сред звездите от Ф1 са присъствали Стюард, *** част от хората бутащи ковчега на Сена. Когато са започнали да зариват гроба Стюард с пръст е посочил към гроба и е казал на Ален *** ето за това ти си най-добрият.

16

Анонимен

преди 3 години

Къде е Монтоя?

15

Анонимен

преди 3 години

А за трагичният инцидент на Сена какво мислите? Дали кормилната колона се счупи преди удар в бетонната стена или след удара. Дали Сена е имал умопомрачение и е решил да приключи всичко по-героичен начин. Като е казал на майка си, че на 1 май щял да получи най-големият подарък. Може би съгласно семейството му беше взето решението да се изтрият част от кадрите за да се запази ореолът му на легенда и герой в Бразилия.

14

Пропов

преди 3 години

Интересно изследване но единственото което се доказва, че AI не го бива за такива неща. Има много много фактори не взети под внимание. Просто най бързия пилот не е задължително най добрия. Има още много качества който разделят бързите от добрите и от легендарните пилоти. Сена е може би най обичаният, както Шумахер е един от мразените и виждате ли колко сложно става да се оцени. Но все пак едно интересно четиво което дава повод за мнения и комемтари.

13

Анонимен

преди 3 години

Велик Сена! Велик!Много го харесвах! Всъщност, някъде след него Ф1 престана да бъде интересна, загуби острота и състезателен дух... Жалко!

12

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 15Хакинен е просто бавачката на децата на Рон Денис нищо повече.

11

Щирлиц

преди 3 години

Мда,сигурно Мика Хакинен беше много бавен..Ала-бала,вервайте си.

10

Шумахер

преди 3 години

Остава още най-добрият според мен, но не мога да го сравня със Сена. Не мога да кажа кой от двамата беше по-бърз. Бяха уникални. Преди формулата беше мъжки спорт, сега някак си не е същото. Преди беше по-интересно.

9

Martin Bormann

преди 3 години

Изкуствен Интелект не съществува и няма как да има поради 1000 простички причини. Дрън дрън, използвате това за да промивате мозъка на хората с марка "изкуствен интелект". Тоя лист кой го е правил, някое лапе на плейстейшън ли? Какви са тия аматьори в него, най-добрите ги няма.....

8

до 6

преди 3 години

"между другото" = както се казва :) - всеки фен, независимо на какъв спорт, си има фаворит/любимец/, било то определен спортист или отбор, и там такова понятие като "омръзна ми, моя любимец да побеждава" - няма ;). Шумахер те е отказал от формулата, защото не си бил негов фен, а не защото е печелил много!!! :)

7

Да

преди 3 години

И двамата първи бяха голяма работа, за разлика от това *** в момента , подпомагано от Ми6 за прославяне на британската корона !

6

"такъв - един&q

преди 3 години

до Някоя - като цяло - изказаното от Вас мнение е правилно, но с тези две вмъквания, на "да го обслужват" и там дето намесвате някакви шамани - направо размихте доброто впечатление --- Сена, Шуми, явно скоро/колкото и да не съм му фен/ - Хамилтън - а след него все някога ще дойде и друг 'по-добър" всеки си е за епохата, а тези дто са използвали AI, за да изкажат своето заключение, със сигурност са пропуснали стотици други "уж незначителни" фактори, които биха могли да покажат друго класиране.

5

Някоя

преди 3 години

Да, Влади, ти си най-големият разбирач.Сена поне живя и си отиде като легенда, без някой да го обслужва, не мисля, че би искал да е на мястото на твоята легенда.Освен,че беше уникален, имаше почтеност и достойнство. А механичният немец явно доста е подразнил бразилските шамани нещо.

4

Анонимен

преди 3 години

Сена е легенда, но мен Шумахер ме отказа от Ф1, този толкова много печелеше по едно време, че просто нямаше никаква интрига и интерес да се гледа Ф1.

3

Анонимен

преди 3 години

Всички стари фенове на Ф1, с които съм си говорил са на мнение, че Аиртон Сена е най-добрият пилот.

2

Влади

преди 3 години

Мхм, разбиратели тъй беше. Натискаше ***.дала до дупка.Само дето в годината, когато загина Сена стана пилот на Уилямс, с който и шофьор на камион можеше да стане шампион( Н. Менсъл и дъртия ***). Преди беше с Макларън. Обаче и тогава в първите два старта едно младо момче М.Шумахер с по-слабото Бенетон Рено спечели. Сена се изнерви и в Сан Марино катастрофира. И загина.

1

Формула 1

преди 3 години

Всеки знае, че Айртон Сена да Силва е най-добрия пилот живял някога.