168

браво

преди 3 години

Евала Баце, евала Борисов! Шах и мат с пешката. В момента протестърите са в тотален потрес, отровното трио свършиха парите, на Позитано 20 настана мълчанието на агнетата, а Фигурантът се скри отново под полата на Деса (явно чака факс от Дубай и Белград) !

167

Анонимен

преди 3 години

Тази вечер всеки, който иска женската му рода да бъде изнасилвана безнаказано в бъдеще, нека подкрепи протеста. Който иска да бъде грабен и убиван за два лева безнаказано в бъдеще, нека подкрепи протеста. Който иска децата му да търкат лотария и станат комарджий, нека подкрепи протеста. Който иска да не влезем в Шенген и да го управляват червени, чалга, череп и фигура, нека подкрепи протеста.

166

Анонимен

преди 3 години

Кой ви нареди да искате премахване на Великотото народно събрание и промяна в конституцията?Мисля ме ви е наредено ,защото това до сега не го казахте а е много важно

165

Анонимен

преди 3 години

Боже опази,партия която конституцията й пречи и иска да я променя, и вие продължавате да ми я хвалите и да я наричате дясна и демократична...Сериозно ли?

164

Анонимен

преди 3 години

ББ направи интелигентен ход. Можеше да разчисти кръстовищата, но не го направи, можеше да не иска ВНС, но го поиска, промените в КРБ са приемливи, преди това се справи с хазарта и спря парите на търкащите към Божков, защото хазартът е извращение с парите, оставя РБ в чакалнята на Шенген. Въобще герой.

163

Чебурашка

преди 3 години

До Анонимен.... Лошо е, че тия дето го следват сляпо като роби и те отнесат на гърбовете... Нещо те влечат репресиите, личи си че имаш садистичен характер. Дядовците ти със сигурност са били надзирател я в Белене я в Слънчев бряг. Да не си внук на Газдов или на Мирчо Спасов?

162

Анонимен

преди 3 години

сега всеки обикновен спонджбоб ще може да променя конституцията :(

161

Истукан

преди 3 години

Новата конституця трябва да забрани да си премиер повече от един мандат. Само така ще се спасим от диктатори като Борисов и от партии на етническа основа като ДПС.

160

Анонимен

преди 3 години

Без ВНС всяка партия която е на власт ще си прави в конституцията както и когато си поиска По ясно няма как да ви се каже Важно е да се отбележи кой иска тези права за да сте наясно с целите му.

159

Анонимен

преди 3 години

Бойкошенко с шопския си инат ще се самозатрие сам. Лошо е, че тия дето го следват сляпо като роби и те отнесат на гърбовете си народната любов!

158

Чебурашка

преди 3 години

До Българин.... Борисов ако не подаде оставка ще го линчуваме на площада!..... Ще го бесите ли? Затова ли тренираше Отровното трио в началото на протестите? А Радев сигурно ще гледа от прозореца и ще сочи с палец надолу, досъщ като римски император.

157

Анонимен

преди 3 години

тия още колко глупости ще сътворят преди да си заминат....така е *** човек и силен вятър трудно се спират...

156

Българин

преди 3 години

Никва нова конституция няма да има ,но Борисов ако не подаде оставка ще го линчуваме на площада!- няма къде да бяга престъпника Бойко Борисов!

155

Чебурашка

преди 3 години

До Анонимен. диктатура на тези,на които им пречат протестите!!...... Диктатура ще има ако фигуранта направи служебно правителство и смени областните управители и директорите на областните дирекции на МВР!

154

Анонимен

преди 3 години

ГЕРБ искат да са на власт ако може винаги това ги прави прави комунистическа партия. Фактът че печелят три поредни вот го доказва, въпреки че бяха свалени вече с протести. В България все още от изборите нищо не зависи...

153

Чебурашка

преди 3 години

До Анонимен...... Всички губят от мафиотската конституция на Боко Тикват..... Защо лъжеш толкова безобразно бе бабикянче? Новата конституция щеше пише и приеме от депутатите на ВНС. Но вие продължават да повтаряте глупостите спуснати ви от Отровното трио. Продължавайте в този дух, на никой нормален човек нява да ви се върже на глупавата пропаганда!

152

Анонимен

преди 3 години

честита диктатура на тези,на които им пречат протестите!!!

151

Анонимен

преди 3 години

Всички губят от мафиотската конституция на Боко Тиквата. Губи народът, защото вече няма да има никаква власт. Губят и депутатите, защото ще ги съкращават наполовина. Губят и съдиите, и главният прокурор, защото ще им намаляват мандатите. Някой въобще печели ли от новата мафиотска конституция, освен мафиотът Боко Тиквата?

150

Истукан

преди 3 години

И новата конституция няма да промени нищо. Както си гласуваха депутатите 10 000 лева заплати, така ще обърнат конституцията основен език да стане турски. Това ще стане като дойдат БСП и ДПС на власт. ДПС чакат с нетърпения да отпадне Великото народно събрание, защото в сегашната конституция пише, че е забранено да се създават партии на етническа и верска основа. При едно идване на ДПС на власт, веднага ще променят този член от конституцията и ще позволят създаване партии на етническа основа.

149

Анонимен

преди 3 години

И Лукашенко ще прави нова конституция.