188

Чебурашка

преди 3 години

До Анонимен....... Беларус още на третия ден, но повече от месец им трябваше за да забележат протеста в държава член на ЕС.... Новата *** опорна точка на превратаджиите! В България има платен от олигарха беглец с 18 повдигнати обвинения Васил Божков, поддържана от Отровното трио, Радев и още дузина озверели за власт несъстояли се политици.

187

Анонимен

преди 3 години

Никога не казвай никога.немска поговорка

186

Анонимен

преди 3 години

До АнонименЛицемерите от Европа видяха протеста в Беларус още на третия ден, но повече от месец им трябваше за да забележат протеста в държава член на ЕС Виждат треската в чуждото око но не виждат гредата в своето------------Смях се от сърце на поста ти! Че нали европейците и НАТО организират протеста в Беларусия,бе,как да не са го "забелязали"? Има вкарани хора от Литва,Чехия,Полша,Украйна да клатят Беларусия!

185

баце

преди 3 години

Без референдуми и ВНС не може! Отмяната на ВНС и възможността да се правят промени в основен закон от обикновено НС - това почти е равнозначна на отменения чл.1 за водещата рола на БКП. Баси червените *** излязоха в ГЕРБ.

184

Анонимен

преди 3 години

Лицемерите от Европа видяха протеста в Беларус още на третия ден, но повече от месец им трябваше за да забележат протеста в държава член на ЕС Виждат треската в чуждото око но не виждат гредата в своето

183

Анонимен

преди 3 години

Как може да хвърляш домати срещу мин.на правосъдието. Леле, нека този юнак хвърли така в Турция и да види какво става. Бях на черепната кост, това ще станем, ако не спрем нещата

182

V

преди 3 години

В целия демократичен свят конституция и промени в нея се правят само на референдум .А в българия Боко по известен като тиквата да може да променя конституцията без референдум. Вие луди ли сте?Това си е бананова диктатура. Тиквата не трябва да може и прокурори да назначава щото те баш него трябва да проверяват. На тия не им е ясен и статута на съдиите.Тези хора не трябва да вземат крайното решение в съда.Те са само коректор в спора.Прокурора съм съгласен че трябва да има право да предлага закони

181

Анонимен

преди 3 години

Безсилни са Бойко, отиват към битовизми като сметопочистване и сестри. Търсят провокации във Варна.

180

Анонимен

преди 3 години

Тази вечер всеки, който иска женската му рода да бъде изнасилвана безнаказано в бъдеще, нека подкрепи протеста. Който иска да бъде грабен и убиван за два лева безнаказано в бъдеще, нека подкрепи протеста. Който иска децата му да търкат лотария и станат комарджии и ***..тки, нека подкрепи протеста. Който иска да не влезем в Шенген и да го управляват червени, чалга, череп и фигура, нека подкрепи протеста

179

Анонимен

преди 3 години

Доклади на отровното трио за сметопочистването, ха ха, адвокатски номера.

178

Анонимен

преди 3 години

Цвета (***) и Дариткова (ТСП) щели да разясняват на другите парламентарни групи проекта на ГЕРБ. Тия от ГЕРБ изобщо не са наред. Цвета е била шеф на цех за поцинковани кофи в ОЦК-Кърджали, а Дариткова лекар-педиатър.Тотална немощ!

177

Анонимен

преди 3 години

Борисов иска промени с които със 120депутати да се правят в бъдеще промени в конституцията. Затова му пречи ВНС а и по-лесно ще си напазарува депутати за 4 мандат който той отново ще спечели

176

Чебурашка

преди 3 години

Фигуранта РАДУРО ходи да подгрява превратаджиите във Варна и им обяснява какъв е дневният ред на България. Пълен неадекватник!

175

V

преди 3 години

Дебелогъзия душман иска еднолично да може да променя конституцията. Това е крайнонеприемливо за народа. Не му ли стига всичката власт която има та иска и още ???????? Това е преврат ,а не конституция .Само народа трябва да приема и променя трудовия договор на мафията герб .Не може те да си пишат и разписват трудовия договор.Това е невиждана по целия свят гербераска наглост. Къде го има това ?????????

174

Тез пак отчитат дейн

преди 3 години

Тез пак си гласуват разни неща...схемички далаверки със стари к-ви нов бардак.... Само да има кой да ви се върже вече. Че не останаха много хора тук.

173

Анонимен

преди 3 години

Оставка, разединител, гражданска война ли искаш. Защо се появяваше в 19 часа да говориш за капани и недоносчета.

172

Анонимен

преди 3 години

Яко освиркват фигурата във Варна, ама яко.

171

Анонимен

преди 3 години

Забравиха да преложат мандатност и на премиера ....... Два мандата 8 години сборно ..и прокурора е така и президента

170

Анонимен

преди 3 години

Проф. Пламен Киров от СУ, ръководител на катедрата по Конституционноправни науки каза преди малко по една от телевизиите - Моите студенти във втори курс щяха да напишат по-грамотен и по-добър проект за конституция!

169

V

преди 3 години

Те първо да напишат нещо пък да видим дали народа ще я приеме . Всички помним кво стана с европейската конституция .Отсвиреха я от всякъде щото не беше в интерес на народите. Сега тези бандити взеха заем от 750 милиарда който трябва ние да плащаме без да сме им делигирали такива права ;) Ето затова трябва да спазват законите и правилата и конституция да се приема само на референдум и само ако е в наш интерес .Трябва да направят няколко варианта щото народа няма да приеме още първия ;)