228

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен за Дионисий - Рефлексите му са като кучето на Павлов,нито грам повече мисъл.Защо обиждаш кучетата, те са много умни животни и мислят много добре!

227

Брей!

преди 3 години

До НАПЪНАЛА СЕ МИШКАМишката се напънала да се образова от рекламите по ТВ, ползва и обяснява високоуйствени термини, като констипация!

226

Бай Миле

преди 3 години

Е, че нали ако НС почне да взима решенията, то след месец може да направи депутатите и 360! Смех в залата, не сте толко хитри

225

Христо Христов

преди 3 години

А какво пише за привеждане на конституцият в съответствие с прогресивната истанбулска конвенция?

224

Аз мисля,

преди 3 години

че писането на нова конституция не е лъжица за всяка уста,да става за един ден или една нощ,от днес за утре,на инат или напук!?!Да не стане,като с магистралите-днес ги откриваме,от утре ги ремонтираме?!?Също така,мисля,че това е работа на учени,професори,юристи и най-вече конституционалисти,а не на случайни "специалисти" уж "юристи",събирани по кръстовищата на родината при инспекциите на Боко и дружината?!?

223

НАПЪНАЛА СЕ МИШКА

преди 3 години

Туй могат, туй предлагат!!!!!НАПЪНАЛА се мишката и РОДИЛА слон!!!!БАРНИ ПИСАТЕЛ НА КОНСТИПАЦИЯ!!!!!!!https://segabg/node/147948 ..... Констипацията (запекът) се определя като дефекация с честота на изхожданията не повече от 3 пъти седмично, като фекалиите са с твърда консистенция.

222

Анонимен

преди 3 години

Току-що четох интервю с изгонения преди 4 години от църквата - Отец Дионисий,който е протестиращ,мисля,че трябва да се позвъни на "Бърза помощ",за да го приберат в психиатрията,тоя откачалник с отклонения от нормалното поведение и първосигналник!Рефлексите му са като кучето на Павлов,нито грам повече мисъл

221

Шиши

преди 3 години

С Барни Ръбъл, Великото народно събрание отива в историята!!!!Да живее БКП, опаааааааааааааа, грешка - ГЕРБ!!!!

220

Задкулисие

преди 3 години

Идеята за ликвидиране на Великото народно събрание беше издигната не от друг, а от Лютви Местан по времето когато оглавяваше открито протурската и проислямистка партия ДОСТ. Отсъствието на Местан от парламента не пречи онова, което той не успя да прокара, да бъде пробутвано на българите не от друг, а от Бойко Борисов, управляващ в коалиция с "обединени патриоти". Така за пореден път излиза, че основният човек на турския президент Ердоган в българската политика не е Ахмед Доган, а Бойко Борисов.

219

Тия

преди 3 години

вече не питат и не признават народа.Шайката иска да управлява и краде законно.

218

Ясно

преди 3 години

Напълно ясно е, че ГЕРБ не трябва да се допуска да доминира евентуалнотон създаване на нова конституция. Такива глупости ще забъркат, че ще се чудим откъде ни е дошло. ГЕРБ са вредни за България и демокрацията. Оставка!

217

Голем

преди 3 години

Бъркоч всичко е омазано.

216

Всички

преди 3 години

""SichtpunktИ защо няма да има референдум по темата, след като народът е извор на власт?Защото "народа" е с накупено висше образование, а слуша чалга и се освинва до уши! "Народа" е неук и ***, но погледнал!""Разбрахме че говориш изцяло и само за себе си.Но честно казано ,никой не го интересува твоето мнение. Специално за теб ще уредим да нямаш право на глас, и без това не знаеш за кого да гласуваш.

215

Пижо

преди 3 години

Най-смешното в безумния проект на мутрата от Банкя е, че парламент със 120 депутати може да сменя държавното устройство на страната!!! Кеф им монархия - този месец ще сме с крал от Банкя; кеф им президентска република - другия месец ще сме с президент от Банкя. ...Незабавна оставка на мутрата от Банкя и пудела с Каскета!Съд и затвор за цялата мафия от ГЕРБ

214

Анонимен

преди 3 години

Вече няма да имаме и конституционни права! Ще ги променят както е угодно на олигархията. Не сме народ, а стадо ***..

213

Прасчо

преди 3 години

Лукашенко и бокошенко имат еднкви идеи и обя се гкаси да прави промени в конституцията

212

Анонимен

преди 3 години

Вървим съссмелу крачки към диктатура. гроб искат в еврозоната да опапат резерва, са искат и конституцията да променят... тая няма да я бъде!

211

BGN

преди 3 години

Що да зглупост без ВНС? Утре герб бможе монархия с цар Бойко да направят !!!

210

Анонимен

преди 3 години

Оставка и позорно изгонване с освирквания на автоголаджията.Лудди хора не трябва да управляват. Автоголаджиите си вкараха сами головете в собствената врата и загубиха мача.Да си вземат калинките и мисирките и да си правят частен бизнес извън държавата.

209

Анонимен

преди 3 години

Тиквата си прави сметки без кръчмар , време е този *** да се маха , капка чест няма в това същество дебело