248

Веселяка

преди 3 години

А дали няма вносителите на тази пародия да заемат килиите в Софийския и сливенски затвор.

247

Анонимен

преди 3 години

Това не е конституция, а пародия.

246

Той не е с каскет,

преди 3 години

а е без късмет! На Боко не му пука за конституцията, това което правят е трик да се докопат да новите избори, т.е. те да ги правят, а не служебно правителство, защото тогава няма да им мине играта. Много добре знаят, че нова конституция няма да направят, защото тогава не протести, а война ще стане! Но какво да се прави, какъвто народа, такива и управляващите, нали някой им даде властта, защо сега хленчите? Така ще стане и със Славуца!

245

Тиква с каскет

преди 3 години

Тиквата с каскет иска да остане в историята със собствена Конституция. Както има Димитровска и Живкова, така ще има и Бацева конституция. Просто е.

244

Анонимен

преди 3 години

Нищо не пречи да има Велико народно събрание и РЕФЕРЕНДУМИ! Иначе всякакви еднодневни случайници по няколко пъти в годината ще променят основни принципи и правила!Нашите предци са били умни и са сложили преграда пред напористите невежества.Разговорът за Конституцията ще се води след оттеглянето на мутренската мафия!

243

Бунгар

преди 3 години

Хубаво е също,че отпада забрана на етнически парии. То и сега има както знаем,но лъжем себе си,че официално няма. Нека се знае ,кой,кой е. Имаме и турско малценство,както и македонско,***,арменско и т.н. Всеки сам се определя какъв е и ако има потребност ,ще се създават партии.Това е велики българи,така е по света.

242

Ако искаме да

преди 3 години

станем нормална държава, Великото народно събрание трябва да се замени с РЕФЕРЕНДУМ, целият народ трябва да решава съдбата си, а не стотина лъжци-дебелосерсовци! Петко Славейков го е казал -всичко което се прави за народа, но без народа е противозаканно! Това, че на избори, чрез фалшификации, вълци в *** кожи успяват да се намъкнат в парламента не значи, че са упълномощени да си правят каквото искат и могат да си играят със съдбата на народа. Някой попита ли ни, как искаме да живеем -НЕ!?

241

Анонимен

преди 3 години

Трябва да почне с това,че леката дрога е легална за ползване в България.

240

Истина

преди 3 години

Новата конституция трябва да започне с това, ако нямаш средно образование нямаш право на глас!

239

Л. Местан знае защо

преди 3 години

Великото народно събрание е легитимен наследник на Събранието в Оборище от 1876 г. Въпреки че за 142 години досега е свиквано само 7 пъти, като институция то напомня на българите, че Третата българска държава е съхранила нещичко от онова, което Васил Левски, Христо Ботев са искали да видят в онази свободна България и за което те са отдали живота си. Неслучайно Лютви Местан, политическа кукувица в България на нео-османисткия турски политически елит, иска премахването на Великото народно събрание.

238

Анонимен

преди 3 години

s novata konstituciika ste stavate Svicaria na balnkanite :-))))

237

Анонимен

преди 3 години

Сега друг е Велик,***,ама Велик

236

Анонимен

преди 3 години

ВНС в историята ?! И как ще се гарантира , че после няма да си напишат съвсем друга Конституция . Ако ще се премахва ВНС , тогава Конституцята да се избира или променя само с референдум . Обикновенно събрание да я променя е абсурд , това значи , че политическата класа ще се сдобие със собствена държава.

235

оставка

преди 3 години

https://youtube/watch?v=ps0IPV6Y4ncето гледайте свободна телевизия а не четете гербести сайтове само.

234

K

преди 3 години

Ама разбира се, че без ВНС... така всяка мутра, докопала се до властта ще може да променя всичко в държавата чрез клакьорите си в обикновеното НС... Не конституционни промени са нужни, а линч на поне един, управлявал България до момента

233

Анонимен

преди 3 години

https://youtube/watch?v=eTrX2ZB8-iMОбръщение на президента Румен Радев към българския народ.

232

Анонимен

преди 3 години

Поредното доказателство че на тая бедна и пpocта държава и трябва преврат и диктатор родолюбец за едно 10-15 години напред, да стигнем нивото си поне отпреди втората световна война.

231

Тази държава

преди 3 години

лека полека отива към дъното!!! Основната причина е апатията и простотията на народа. Ако си мислите че последните 30г бяха тежки още нищо не сте видели. В Бг-то няма вече кой да работи квалифицирана работа. Няма работещи институции, няма правосъдие, няма инвестиции в малките и средните градове. Погледнете цяла Северна България... Погледнтете в какво превърнаха Черноморието, погледнете земеделието или това което е останало от него. За да обърнем посоката трябва да има обесени политици.

230

Анонимен

преди 3 години

Този мач с ВНС е вече игран през 2016 г. Проектът за нова конституция не е от вчера, а от тогава. Промяната е само в глава - "Президент" и "Съдебна власт". На Близашки не му се отвори парашута да пише нова нова конституция и не можа този път да налапа парички.

229

Анонимен

преди 3 години

кой предложи Данаил Кирилов?!