5

Правилно

преди 1 година

Точно така се брани начина на живот на собственото общество, когато друго общество иска да ти внесе "свобода" и чужди ценности. Казали са го точно:"...подведени да водят безразсъден начин на живот, в търсене на безполезна слава и успех..."

4

Анонимен

преди 1 година

Все си мислех че нищо вече не може да ме учуди на този свят, но това вече минава всякакви мои представи.За такъв клип да получиш 2 години затвор????Просто нямам думи!И после ще ходя на екскурзия при тия мизерници да им гледам скaпaните пирамиди???Не че и някога съм си го мислел.Замислете се и вие на кого ще си дадете парите, ако решите да ходите в Египет!На тези примитивни същества ли?

3

:-)

преди 1 година

Браво! Упадъкът трябва да се пресече в зародиш. На поддръжниците на евроатлантическите ценности ще напомня, че заради пропагандираните от тях дегенеративни и антидържавни идеологии, Европа ще се превърне в халифат.

2

Анонимен

преди 1 година

Египтяните не пасат трева както си мислите.Кифлата едва ли ще влезе в затвора, а ако влезе ще я пуснат след 2-3 месеца.

1

Анонимен

преди 1 година

Сгрешила е къде танцува. На Орлов мост можеше и гола да танцува и да хвърля домати по НС и нямаше да е наказана. Даже Божков и 50 лв щеше да й даде. Леле, представям си присъдата, ако беше хвърлила домат срещу МС на Египет.