13

Да

преди 3 години

Всеки знае какво правят момичетата в ТикТок, обличат се предизвикателно и се кълчат.Интернета е много кофти, ако не го ползваш за работа!

12

БКП активист

преди 3 години

Много правилно решение. Писна ми да гледам кълчещи се повлекани. Да ходят да копят нивите вместо да висят пред смартфоните

11

Анонимен

преди 3 години

Ще ви напиша нещо за което най вероятно няма да ми повярвате . В германия бях на гости на един немец . След вечерята жена му най спокойно утиде да се изтряска с комшията със знанието на мъжа и след 2 часа се върна а той го прие за съвсем нормално и че все едно нищо не се е случило .Каза ми ние тук сме така . Свободни но живеем заедно. Аз останах като гръмнат с ловна пушка от близо

10

Анонимен

преди 3 години

Ей най-накрая една нормална държава!

9

Ецилоп от Плюк

преди 3 години

До Анонимен 5Хаха,ако искаш ще ти купя билет за Сауди Арабияя или Северна Корея.Само кажи и ти поръчвам билета да отидеш там да те чаламбосат и ще се върнеш с 200

8

Анонимен

преди 3 години

Хората си имат ценности и морал, който трябва да се спазва.Ако това момиче имаше мечти да стане лекар, инженер или програмист не смятам, че властите в Египет щяха да я съдят.Жените се научиха от еталони тип Ким Кардашиян, че има лесни начини за пари и слава, което си е чиста поквара и чалга.

7

Анонимен

преди 3 години

Граница на простотията наистина трябва да се слага. Нашето общество отдавна бере гнилите плодове на прекомерната морална разюзданост.

6

Ецилоп от Плюк

преди 3 години

Ислямски ценности кво да ги правиш. Те се самозатриха от дивотия...и Афганистан през 60-те беше модерна страна при Захир Шах ама си отиде в небитието и е само развалини.

5

Анонимен

преди 3 години

Това са културно-религиозни особености, оставете ги.

4

Правилно

преди 3 години

Точно така се брани начина на живот на собственото общество, когато друго общество иска да ти внесе "свобода" и чужди ценности. Казали са го точно:"...подведени да водят безразсъден начин на живот, в търсене на безполезна слава и успех..."

3

:-)

преди 3 години

Браво! Упадъкът трябва да се пресече в зародиш. На поддръжниците на евроатлантическите ценности ще напомня, че заради пропагандираните от тях дегенеративни и антидържавни идеологии, Европа ще се превърне в халифат.

2

Анонимен

преди 3 години

Египтяните не пасат трева както си мислите.Кифлата едва ли ще влезе в затвора, а ако влезе ще я пуснат след 2-3 месеца.

1

Анонимен

преди 3 години

Сгрешила е къде танцува. На Орлов мост можеше и гола да танцува и да хвърля домати по НС и нямаше да е наказана. Даже Божков и 50 лв щеше да й даде. Леле, представям си присъдата, ако беше хвърлила домат срещу МС на Египет.