35

пенсионер

преди 3 години

До BGNВземи се образовай малко и тогава пиши!Кой ти е казал,че ВНС ще работи без да има правителство?Дори самото ВНС може да избере правителство!

34

Анонимен

преди 3 години

Ето бе ето!Веднага започва обсъждане на следващо ВНС,кой щял да участва и кой не,какви промени и т.н.Защо му играете по свирката бе?!Утре пак ще пискате като ви прецака.Не обсъждайте теми които змията ви дава преди да умре!Ще ви ухапе лошо!

33

Горянин

преди 3 години

Нуждаем се от правителства които не крадът,а не като сегашното на комуниста Бойко Методиев Борисов сикажия.

32

баба мара

преди 3 години

герб да се маха незабавно оставка и да се върви по процедурата в новото нс щемислим за промени в конституцията оставка оставка оставка

31

Анонимен

преди 3 години

32 - да разбираме ли, че Гербе няма да участва в следващото ВНС?

30

Анонимен

преди 3 години

Комунист само знае да лъже и да краде!Запомнете го това!На него са му добре известни начините на службите да променят темата щом е неудобна.Мята ви няколко изречения,вмъква думите конституция,смяна,рестарт и вие кълвете веднага като шаран на бас тун!А всичко е за да печели време да замете следите от кражбите.Изобщо не го интересува конституция,даже ви го казва,че същият ден ще бяга!Защо?Ами защото като се смени темата и никой няма да го гони!Но за едно е прав:''На *** човек акъл не се набива..

29

Анонимен

преди 3 години

ВНС след като я изпълни целта се разпуска но депутатите остават 400, просто си завършва мандата като ОНС и става говорилня. Спомнете си предното ВНС.

28

Анонимен

преди 3 години

Дами и господа, новата конституция ще се пише от ВНС, а не от Герб, не бъдете про сти.

27

Анонимен

преди 3 години

в едно ВНС Бойко ще има нереално голямо присъствие, а опозицията бързо ще се раздроби.

26

Анонимен

преди 3 години

КОЙ ЩЕ Я ПИШЕ ТАЗИ КОНСТИТУЦИЯ ЦАРНИ РЪБЪЛ И ПОДОБНИТЕ ГЕРБАВИ УМНИЦИ ЛИ ....А НЕ МЕРСИ....ТРЯБВА ТЕЗИ КРАДЛИВИ И КОРУМПИРАНИ ПОЛИТИЦИ ДА СЕ МАХАТ.

25

Анонимен

преди 3 години

оставка но мутрата Борисов ,но и съд за назидание на другите...

24

Анонимен

преди 3 години

говориш глупости. Служебно правителство не значи програмно правителство. Президентът по закон е длъжен до три месеца да свика избори, (а последниет служебни правителства действаах за два месеца) освен ако Парламентът не реши друго. програмно правителство - като на Д.Попов е тип експертно правителство, натоварено с изпълнение на определени цели от Парламента и функциониращо в определен от Парламента срок.ВНС - то докато се разеберем за неговиете основни точки ще мине половин година.

23

Не, мерси

преди 3 години

Нов бардак със старите...

22

Анонимен

преди 3 години

Новата Конституция не трябва да допускаме да я прави Бойко. Първо трябва да дойдат новите хора.

21

Sichtpunkt

преди 3 години

. ВНС в момент на криза е безсмислица която ше доведе 2 години безвремиеНапротив специалисте, ВНС се избира с конкретна цел и след като я изпълни се разпуска. А служебното правителство може да управлява без срок, ако президента не насрочи парламентарни избори.Стига с вашите долни инсинуации. Виждате, че идва ред и справедливост и ревете като пеленачета.

20

BGN

преди 3 години

Значи, не подават оставка, 'щот без правителство държавата щяла да пропадне за 2 месеца, ама с ВНС, което може и две години да продължи, тогава няма да пропаднем, а дее???Някой да им го зададе тоз въпрос на умниците от герБ!

19

До 19

преди 3 години

Давайте гении, викайте на площада за Решетников и Божков

18

Анонимен

преди 3 години

Да иска се от народа. За забравилите, имаше референдум и една от точките бе броя на депутатите. Така че това желание на народа е реално измерено. За разлика от претенциите на протестърите, които и като активни протестиращи ежедневно намаляват.

17

Анонимен

преди 3 години

ВНС е остарял институция и трябва да се закрие. От нова конституция има нужда, но тя може да се създаде от поредица заседания на ОНС

16

Анонимен

преди 3 години

Къде е документа на Радев, нали измислил супер документ?