55

БС

преди 3 години

ДА,ДА,ДА! Нова Конституция.

54

Анонимен

преди 3 години

НЕ!

53

Азът

преди 3 години

Мафиоти, престъпници, корумпирани милиардери определят съдбата на животите на народа от 7 милиона хора.

52

Азът

преди 3 години

Конституцията дето си я имаме сега си е перфектна според мен. Почти в цял свят е таква констутицята, с изключение на мизерните комунистически страни като Куба, Северна Кореа, Китай и тн... Проблемът е в това, че управляващите, на които ние имахме доверие я нарушиха, което се води углавно престъпление. Ние и всички останали народи по света бяха предадени в края на 2019 и излъгани от собствените си управляващи и се изкараха като пълни престъпници, за които просто няма наказание

51

сфера

преди 3 години

Кръгла маса.Забрана на партии и лица от последните 30г. на т.нар. "преход", а всъщност хиб риден г еноцид над българите в България, да участват в политическия живот.

50

Анонимен

преди 3 години

ОСТАВКА Борисов!Конституция има кой да прави като му дойде времето!Сега е време ти да даваш ОСТАВКА!

49

пак аз

преди 3 години

До бля, бля...Забравих да добавя, че гореспоменатите ще управляват по волята на Черепа, бобоковци, минювци, бенчовци, овчарововци и т.н. олигарси, крадци, престъпници и убийци.

48

Анонимен

преди 3 години

Конституция не се променя от днес за утре от неграмотни мутри. Трябва да има широк обществен консенсус какво да се промени и да се съберат просветени хора в правото, философията и логиката за да напишат всичко в най-издържан вид.

47

бля, бля...

преди 3 години

До ГорянинНима вярваш, че правителство съставено от румен решетката, мая галева, курнила импексова, съветници от ДС, ристю бойкикев, румен фалита, копейкин и т.н. ще бъде по-добро от настоящото??? Ако, мислиш така значи си дебелоиден шизофреник, или си русофилистичен маниак.

46

Въпрос

преди 3 години

Преди известно време(май беше миналото лято),Нинова и ББ бяха при РР.Нинова каза-откраднати са 10млрд.ББ попита-откъде тази изнформация?КН-говори се в Европа.ББ-по фондовете,за които се говори,им общо 5млрд.Как от тях да открадна 10млрд,но и да направя свършената работа?ББкъм РР-нека при вас се съберат нейни и мои икономисти и да се разгледа въпросът,да се разбере кой крив,кой прав.РР мълчаливо отказа.БСП-постоянно хвърляфалшивки-и чрез висшите си функционери,и чрез фигуранта си Радев.

45

Анонимен

преди 3 години

Аврамов дом стана.Който дойде на власт ще променя конституцията.Шменти капели!

44

Анонимен

преди 3 години

Конституцията изобщо не е работа на Борисов да предлага,нито на Радев.Не става така тази работа,хрумва му на някой и давай!След това идва друг и той може да иска да променя.Къде по света го има това?!

43

Анонимен

преди 3 години

И не си въобразявайте, че ще минете без Борисов.Забравете мокрите си сънища какво да му направим лошо, та да се отървем от него.Народа си го избира, въпреки всичките ви компромати.Авифж Радев е за съд и затвор, за това, че се опита да направи преврат.

42

Shark

преди 3 години

Първо оставка, после ще се мисли за нова конституция. Не тези да се укрепят още няколко години на власт, да се реорганизират и да останат вечно. Тоя филм го гледахме през 91ва. Затова първо оставка на цялото правителство на ГЕРБ, след това пълно разследване на 10 годишното управление и подвеждане под отговорност на който трябва и чак тогава мисли за ВНС!

41

Анонимен

преди 3 години

до 42Те всичките са червени наивнико и ГЕРБ и БСП абе всички в НС са комунисти и ченгета!

40

Анонимен

преди 3 години

На първо време се нуждаем от оставката на тулупа, а после каквото решат избирателите.

39

Анонимен

преди 3 години

Това с такива мижави протести няма да стане и викане,трябва си и малко кютек!Така ни я подариха демокрацията през 1990г. и нищо не става нали виждате?!Изборите както ги натъкмяват и те не вършат работа като не са честни.Няма как да се повтарят едни и същи грешки и да се очаква различен резултат!

38

Анонимен

преди 3 години

Червените затова рипнаха срещу ВНС и нова Конституция, защото ще си умрат на мъка, че не я предложиха те.А преди това кой ли не поиска нова конституция. Всички говореха за това.Нинова само свиква събирания на НС, защо не предложи?Защото не е важно какво се прави, трябва да се заяжда за нещо.

37

Анонимен

преди 3 години

Нуждаем се от една Тиква в затвора.

36

Анонимен

преди 3 години

Виждате, че идва ред и справедливостКакто дойде разследването на приватизацията, което Боката обещаваше още преди десетина години ли? :)