18

Анонимен

преди 3 години

Ето това ще се случи и у нас, ако кауна- фигурант състави служебно правителство. "Честните" избори, за които той претендира ще бъдат отлагани заради ковида и така България ще бъде управлявана от паляци- отровни, маи, лупита и пиш де фонтани.Разбирате ли хора какво идва?ДИКТАТУРА и еднолична власт на фигуранта, зад когото стоят черепа и цветан василев.

17

Анонимен

преди 3 години

Отлагат, щото власт как се дава?Никак.

16

Анонимен

преди 3 години

Тази жена е отвратителна!!!

15

Анонимен

преди 3 години

Е,да си имаме и ние една Джасинда,ама си имаме Корни и Майчето.Нерде Ямбол,нерде Стамбул.

14

мангъров

преди 3 години

Не може така,драги Новозенландци.Трябва стаден имунитет,и огън от стари съчки..

13

бай брадър

преди 3 години

Чукча не чете- хората са си го написали: ОПОЗИЦИЯТА е поискала отлагане на изборите. Какви конспирации, какви 5 лв.

12

С.

преди 3 години

В Нова Зеландия са починали 22 души от началото на епидемията. Това което се случва там в момента мирише на сериозно погазване на човешки права.

11

НЕКОЙ

преди 3 години

В момента се прави първи опит да се премахват дати на избори чрез медицински упражнения. Мине ли този опит, ще се прилага масово и по всяко време на световно ниво.

10

Некъф

преди 3 години

Цъфна истината за коронавируса и защо беше толкова масово раздухан и се опитаха да уплашат света. За да може сегашните власт имащи да запазят властта още някоя и друга година!!!

9

Анонимен

преди 3 години

Тук също трябва да се отложат изборите. В тази тежка обстановка избори преди 2025 са вредни. Нека приемат по скоро конституцията която написа премиера това поне малко да стабилизира напряжение то

8

пенсионер

преди 3 години

Зъбатата Либералка на Власт в Нова Зеландия е Диктатор под Прикритие - там повече Избори никога няма да има!!

7

Факт

преди 3 години

В Нова Зеландия спряха епидемията, но докато и останалия свят не я спре, и те са в риск. При 5 милиона население, те имат през последните седем дни средно по 7 нови случая на ден и това ги стресна, а в България мутрите не се стряскат и от над 300 новозаразени на ден.

6

Гошо...Тъпото

преди 3 години

Боко-Кюлчето да взема...пример.Да отложи...всякакви избори с една година,за да може да си...преброи кюлчетата.

5

Факт

преди 3 години

За България е най-добре изборите да са веднага преди епидемията да се е развихрила, но мутрите са си направили сметката, че ще изчакат епидемията да стигне до ниво изискващо извънредно положение, а при извънредно положение избори не се провеждат и мутрите ще продължат да управляват безконтролно.

4

славянин

преди 3 години

И тези *** като останалите бяха обявили на всеослушание ''победа на вируса'', благодарение на ''адекватните'' им рестриктивни мерки, сега пак пропищяват от новото му активиране! Тези не разбраха или не искат да разберат, че вирусът се подчинява на вирусологични и епидемиологични закони, нe на рестриктивни такива!

3

Анонимен

преди 3 години

А тук проституиращите на Черепа искат избори веднага!

2

Ти да видиш..

преди 3 години

Нова Зеландия отлага изборите а нашите цоциалисти искат извънредни избори по време на пандемия. Важно е да вземат властта, а след тях и потоп.

1

Зарко Попа

преди 3 години

Егоизмът на възрастни, болни и слаби индивиди е отблъскващ- на младите да им минава живота в рестрикции, за да не се заразят случайно старците.