84

Анонимен

преди 3 години

Здравата сме загазили ако допуснем сикаджийския мафиот да посегне на Конституцията.

83

ШМАТКА

преди 3 години

Ха ха ха ! Някои бокови мек,ерета за пореден път се опитват да доближат вождо си до големите и високи неща в държавата и политиката! Ам да питаме пр,асе отбира ли от кладенчова вода? Тоя щял да променя Конституцията- освен да я ос,ере в своя полза друго не може да стане.

82

истина

преди 3 години

до вчера опозицията искаше нова конституция, рестарт, и нови хора в политиката. Сега ГЕРБ ще внесе в НС проект за нова конституция, и опозицията казаха НЕ ИСКАМЕ. Искаме Радев и временно правителство, ковчези и бесилки. Лъснаха им червените зад ници.

81

Име

преди 3 години

Цитирани са само обслужващи политолози, нивото се срива.

80

Барба Ганьос

преди 3 години

До ЖенятаФакт е,че е голям мутряга.След като и виде н разследващ американски журналист Джеф Стайн е заявил,че го е страх,да дойде у нас,защото бб е мафиот....Статията е публикувана в американското списание "Кънгрешънъл куотърли"

79

Завист и злоба!

преди 3 години

Такава злоба и завист лъха и защо?Защото псевдоинтелектуалците не могат да си представяткак човек, който стои по-ниско от тях, ги прави за смях.Не забравяйте, че Борисов е пожарникар и е научен да сегрижи за хората, а това, че Винету му е любима книга говори,че понятията чест, достойнство и последователност в името нанещо добро не са му чужди!Ето защо печели хората!

78

Женята

преди 3 години

Каквото и да си говорим ако не беше Бойко тая партия отдавна щеше да е залязла ..... метода на управление не го коментирам!

77

Анонимен

преди 3 години

Винаги съм го казвал - плебеите винаги раждат плебеи. Съвременния вариант е, че робите винаги раждат роби, а и остават роби - за българите мисля де!Сега само по 200 на протеста, но когато глада ви изкара на улицате ще е късно. Кредитите които се взимат в името на тези които си седят в къщо сега трябва да се връщат - ще бъде по страшно от Гурция! Както беше казал един другар - ще се умира яко!

76

Гамизов

преди 3 години

Шопското упорство на Борисов да нахапе всички ябълки,защото не може да ги изяде ще доведе до национална катастрофа.

75

Анонимен

преди 3 години

Първо трябва да се сменят ***.Известно е,че нов бардак със стари урви не се прави.

74

Л.Иванов

преди 3 години

Големите проблеми идват само и единствено от присъствието на Борисов в политиката! И ако това някой не го е разбрал, значи е наивник и вярва в извънземни! И това твърдение може да бъде подкрепено с десетки доказателства!И ако не изпитваха неимоверен страх, ГЕРБ щяха да си излъчат нормален премиер, а не лъжец, манипулатор и самохвалко!

73

Анонимен

преди 3 години

Хайде. Искате промени. Ето. Но не забравяйтеГЕРБ и Бойко ще са поне 10 години.

72

Анонимен

преди 3 години

До 120 ОСТАВКАИзползваш текст от песента на Слави но е точно така. Вкопчили са се в властта и няма лесно да я пуснат защото чакат милиардите от ЕС за "усвояване".

71

баба мара

преди 3 години

никакъв оставка и по процедурата

70

анонимен

преди 3 години

В Беларус 200 000 в София 200!

69

Ванчо

преди 3 години

Освен на Бай Мaнгaу сега и на тия айляци ше плащаме сметките

68

Ванчо

преди 3 години

Ясно че не крадат, нали по цял ден чешат макарите по кръстовищата .....

67

Анонимен

преди 3 години

Не работят като крадци. Бъди сигурен.

66

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"Законно" избран от мъртъвци, продаден и купен ромски вот и вот на държавна администрация, упражнен под принуда. Толкова законно е избран баце ти, че направо дрънка.

65

Анонимен

преди 3 години

Ами, гледай каналите във ФБ и ще разбереш дали има протести или няма.