108

баце

преди 1 година

Ефекта няма да е добър за ББ и ГЕРБ.

107

Анонимен

преди 1 година

До 124 калеко алекоНарочно пиша името с малки букви.Учи български, а като не знаеш чуждиците не ги ползвай!... като блогират възлови кръствища...Не разбрах как четеш, когато кръствищата са блог(к)ирани?Аман от неуки с правописни дефицити!

106

Shark

преди 1 година

НИКАКЪВ! ПЕЧЕЛЯТ ВРЕМЕ И ИСКАТ ДА НИ ЗАГУБЯТ ОЩЕ 1 ДО 3 ГОДИНИ! ОСТАВКА ВЕДНАГА!!!!!

105

123

преди 1 година

Слави Трифонов проведе референдум по този въпрос и го спечели. Това което предлага сега Борисов трябваше да се случи преди години.

104

да

преди 1 година

България ще се оправи когато парламента се управлява само от японци Българина отива за четири години само да краде Ако не си тръгне поне с 40 МИЛИОНА значи нищо не е направил

103

Лилети

преди 1 година

Както казах и по-рано - Ефекта УАУ - на всички им настръхнаха косите ... много яко :)

102

пери

преди 1 година

До До ПериНе може един достоен човек с качества да се примирява с простотията, корупцията и липсата на морал. За това става дума. И какво значи качествен живот, когато средата е гнила? Много изкривени представи за нормален живот, че и качествен. Он такъв "качествен" живот избягаха доста хора от България и то не от липса на пари.

101

Анонимен

преди 1 година

Затварянето на кръстовището ще преодолея,но организаторите на протеста не. Защо протестите започнаха, щом влязохме в чакалнята на Еврозоната. Герб няма да позволи други да се окичат с лаврите, които те постигнаха. Толкова е близко до ума.

100

Анонимен

преди 1 година

Предложение:Член 1 от новата Конституция на Република България:"В Република България всеки може да бъде прозст, колкото си иска"

99

!

преди 1 година

До няма да помогнеСпокойно! С това никой не се е разминал! Не забравяй, че и ти вървиш нататък!Разсъжденията ти са, като на плеймейтките. Те си мислят, че цял живот ще са на 20 и ще са вървежни. Да, но не!

98

Анонимен

преди 1 година

Защо част от "протестиращите" настояват за оставка на главния прокурор? Защото повдигна обвинения срещу черепа ли? Или срещу пламен хитлера? Каква полза има един най-обикновен протестиращ, ако Гешев не е главен прокурор?

97

народен юмрук

преди 1 година

Както е видно предложенията на тиквата имат обратен ефект...и въобще за такива балъци ли ни взимат тези от ГРОБ...Обзети от чувството си за безнаказаност и непогрешимост съвсем са изперкали и наистина не са добре с главата.Къде са тези балъци за да вържат на фантасмагориите на Боко мафията,който за пореден път се изложи и си направи публично харакири с фаталната за него 13 минутната реч.Този човек продължава да живее с миналото и не може да осъзнае колко е излишен и непоносим...оставка до дупка

96

До Пери

преди 1 година

Трябва да си изключително малодушен, за да си мислиш, че всички са безработни, бедни, нещастни и лесно се поддават на манипулация. Има много хора, които са доволни от живота си, защото имат качества, живеят добър и достоен живот и не им е необходимо никак приятно гореописаните да се разпореждат с живота им!

95

Анкета

преди 1 година

Без значение от политическите ви възгледи, бих искал да посъветвам някои медии да направят обществено допитване за кръстовищата!ОДОБРЯВАТЕ ЛИ ЗАТВАРЯНЕТО НА КРЪСТОВИЩА И ПЪТНИ АРТЕРИИ КАТО ФОРМА НА ПРОТЕСТ?+ДА, -НЕ

94

Анонимен

преди 1 година

Първият ефект беше че пресвятата дронаджийска мижитурка се Уууусра в национален ефир и се доказа като най-комплексираният прецедент в историята на България.

93

Едно е ясно

преди 1 година

Кумонетата никога не могат да бият Бойко в избори и за това драпат сега да вземат властта през задния вход... Фигурант, Бибиткян, веселия роджър, сръбския ***, слависти... Всичко е впрегнато в пуча... Само, че народа не е толкова глупав да им се върже!

92

до Няма да помогне

преди 1 година

И на Р. Кънев, и на Карадайъ, и на Р. Радев ще им станат меки и малки. Същото важи и за тях.

91

Анонимен

преди 1 година

Ефекта ще е още няколко месеца облаги и дърпай каквото можеш като за последно. Всички около него и те.

90

няма да помогне

преди 1 година

за едно няма да помогне - на Борисов ще му остане мек и малък - годинките не прощават.

89

Калеко Алеко

преди 1 година

За кой народ говорят тези пишман-политолози, тези с палатките и катуните които изпъват нервите на българските граждани, като блогират възлови кръствища реално представляват 1-2 % от него ... На така наречения Народ вече му писна от палаткаджии, отровни триа, Черепи, фигуранти, Морски тюлени с гумени лодки, чалгаджии и провалили се политици, появили се от нафталина ... !!!