79

Анонимен

преди 3 години

Като чета вещите исторически гении, май ще трябвя да отворим един Факултатет за червена история. Близо до 4-ти километър.

78

Анонимен

преди 3 години

И Батьката и нашто Баце са пътници, и да се инатът и да не се инатът, друг изход няма, норада застана срещу тях и връщане назад няма

77

Чебурашка

преди 3 години

Средната заплата в Беларус е по-ниска от минималната в България. Какво и е пречило досега на тази незасегната от капитализма страна да бъде Швейцария на Източна Европа???

76

Жыве Беларусь

преди 3 години

JE SUIS МИНСК!Гледайте на живо Радио Свобода

75

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 75"Докато са с Русия и стоят далеч от ЕС и НАТО, винаги ще живеят много по-добре от българите."Пий си хапчетата. Или, още по-добре, я отиди до Беларус, да те "посветят" с палките и да то спрат тока (в буквалния и преносния смисъл).

74

Жыве Беларусь

преди 3 години

Герои не вмирают!

73

Анонимен

преди 3 години

До Нормално еКомунистите са в същата позиция, задникът им е обърнат към Путин.

72

Конц.ТалергофТеразин

преди 3 години

До АнонименУкраинскат нация е създадена насилствено с много пролята кръв и първите концлагери в Европа са създадени от немците или по-точно астрийците през 1914 до 1918 година, където са хвърляли руснаците,които не са искали да се пишат украинци,защото украинци тогава не е имало,това са руснациАвстрийците взривяват православните църкви,унищожават им културата ,руския език се замества с новосъздадения украински,австрийците създават насилствено и румънската нация,заменяйки българския,Кирилицата

71

Анонимен

преди 3 години

До Христо Христов"Защото сталин е велик държавник,"АХАХАХАХАХАХХААаДавай, другарю келнер, можеш и повече. Кажи нещо за великия държавник Лукашенко също!

70

До родопския нерез

преди 3 години

Много българи си задават същия въпрос за един министър председател

69

Анонимен

преди 3 години

До60. Не е така. България никога не е искала влияние от СССР/Русия/ 1944г.След нахлуването на работническоселската армия уж доброволно да мине през царство България. Тя завладява с поставени лица всички министерства. И започва Тихия Преврат с конц Лагери до 1960год.

68

Трудовакъ, до № 50

преди 3 години

Правилно, колега! Да добавя, че тези 300 души не са просто обикновени граждани, а зли *** от бруклинския подземен свят. Троцки (Лейба Бронщайн), американски гражданин, е носил много пари в брой, като канадските власти (при междинно спиране, другото е в Обединеното кралство) при претърсване откриват 10 000 $-огромна сума за онова време. В Камарата на общините е имало запитване от британски парламентарист по този повод, но никой не е обяснил защо тази криминална банда не е спряна и арестувана..

67

Ха-ха-ха

преди 3 години

Памперса му е пълен вече...

66

До 46

преди 3 години

Световната революция на пролетариата е теза на Коминтерна. Сталин ги отсвирва в един момент, точно заради интересите на СССР. В останалото си прав.

65

Христо Христов

преди 3 години

До 55Защото сталин е велик държавник, спасил Родината си от чуждите сили и местната ***... затова го знаят и честват.ПП. В белгия кандидат и бъдещ премиер не знаеше нито химна нито какъв е националният им празник - защото белгия е нищо.

64

Анонимен

преди 3 години

Г.Димитров към Сталин-"Ама др.Сталин, то няма македонска нация и народ"Сталин - "др.Димитров, то и белоруска и украинска нация и народ няма, ама аз създадох. Така че действайте!!!"Същото стана и с голяма част от кримските българи - "прекръстиха ги " на татари

63

Анонимен

преди 3 години

До Христов. ЕС е награницата с продукти на западни фирми, като метро, Билла, Лидъл, млечни продукти,техника. И чака , не е тероризъм а търговия

62

родопски нерез

преди 3 години

тоя дядка няма ли най накрая кой да го нацели в десятката и да отърве народа от него?

61

Христо Христов

преди 3 години

Лукашенко е длъжен да защити Беларус от ес тероризма!

60

Анонимен

преди 3 години

лукаВшенко, ПНХ!