119

Анонимен

преди 3 години

Митинга в подкрепа на Лукаенко е 50+ хил. Контра митинга набира около 60+ хил. Това обаче е в Минск. А столицата не е цялата държава.Обаче след провокациите, вече никой не скача да се бие с ОМОН, в желанието си да прави революция. Което и е целта на право охранителните органи. За останалото има политически решения.

118

Анонимен

преди 3 години

До VДа бе понеже всичко е супер яко, затова в момента в Минск има над половин милион протестиращи срещу Лукашенко, а далечния изток е на път да се отцепи от Русия, погледни протестите в Хабаровск по 200 хиляди човека

117

Анонимен

преди 3 години

ХОРА КОИТО 300-500 ГОДИНИ СА ГРАБИЛИ ОТ ПОРОБЕНИ КОЛОНИИ НЕ МОГАТ ДА СА ЧЕСТНИ.

116

Анонимен

преди 3 години

До АнонименДобре бе, защо всички в България си пращат децата да учат и работат при робовладелците, а не при свободните, разкъсали оковите с поглед взрян в светлото бъдеще, лъчезарни, усмихнати.... да продължавам ли?

115

V

преди 3 години

До Анонимен119 Наща тиква и 20 % не може да спечели на избори. Лукашенко не затвори икономиката като боко тиквата ;) И футболни и хокейни срещи имаше даже ;) Къде ще го сравняваш наш боко с Лукашенко ? Износа на Русия за азиатски страни нарастна с 12 % спрямо миналата година. Най вероятно и Беларус има такъв резултат. Докато тука се затваряше бизнес руснаците взеха пазарната ниша ;) В ЕС ще става все по зле.

114

Анонимен

преди 3 години

До АнонименПротестиращи се вкарват от чужди държави в Белорусия и са мъже до около 40 годишна възраст!

113

Анонимен

преди 3 години

Беларус са 72-та икономика в света, България е 73-та икономика в света, ако се вдухат сами, България ще стане 72 икономика без грам усилия. Нямаме нищо против поне тях да ги изпреварим за по напред обаче ще трябва да вложим усилия.

112

юдо-масоните

преди 3 години

нападат Лукашенко защото отказа да унищожи народаа си с измислената пандемия !Дори Ротшилдската поддлога - Путин, наложи санкций на Беларис за това че не въдедоха карантинаето това е цялата истина !!!

111

Анонимен

преди 3 години

До АнонименРусия също се подчинява на запада и САЩ,тя е също е марионетка,може би е малко по-необвързана и скована,също и малко по-свободна,защото не е в ЕС,но тя също е част от пъзела на господарите.Все пак,белорусците са руснаци по произход и макар,че ще гладуват е по-добре да си останат с Русия,за да не ги тормозят чуждите.

110

Анонимен

преди 3 години

Отворете тубата и вижте първо за какви протести иде реч, па тогава ми пишете че Батьката имал 80 %, е къде са му тия проценти, нали днеска прави митинг в негова подкрепа :) 2 000 душ, ***, същия като нашто Баце, въобще е загубил реална предтсава за ситуацията

109

Анонимен

преди 3 години

да звънне и нашия фигурант за мнение, все пак то стисна юмрук и протестите започнаха срещу премиера

108

Анонимен

преди 3 години

Важното е, армията дали го подкрепя. Другото са номера.

107

Анонимен

преди 3 години

Ако трябва Путин ще влезе с войска там да въведе ред като в Сирия. Нещо за Асад да сте чули?

106

V

преди 3 години

На изборите в Беларус със сигурност е имало нарушения но вот на милиони много трудно може да се обърне. Ако резултатите на първия и втория бяха изравнени тогава е възможно да бъде обърнат вота с изборни измами .Но при резултат от 80 % какви притенции може да имаш ??? Ади да речем че милион гласа са маниполирани и кво от тва ? Това са да речем 5 % ,а Лушков победи с 80% .Никакво оправдание няма опозицията.И гледам кво става в износа на запада и изтока и нещата стават все по зле за ЕС ;)

105

Анонимен

преди 3 години

Русия няма да разреши Украйна да се повтори.

104

Анонимен

преди 3 години

До Хае ако погледнеш то тия са същите дето бяха на сбирката на Баце

103

Анонимен

преди 3 години

Че за какво НАТО да го напада, собственния му народ ще го изхвърли, погледнете какво става в Минск, Брест, Гродно, стотици хиляди, даже военни се включиха да защитават хората от ОМОНовците, а тоя шемет днеска едвам събра 2 хиляди човека в негова подръжка, то тоя въобще не е в час, никой неможе да го спаси вече

102

Ха

преди 3 години

Ромите направили катун до този на протестърите и си пиели ракията заедно на пъпа на София!:))))(

101

Анонимен

преди 3 години

До VБеларусците нямат изход в тази ситуация,щом НАТО и запада е решил да заграби Белорусия,ще го направи,съжелявам хората,защото не ги очаква нищо добро с падането на страната им в лапите на робовладелци!Освен,като 100% руснаци,защото те са си такива,да предадат властта на Белорусия в ръцете на родината си - Русия! Но ще гладуват.

100

Анонимен

преди 3 години

Вярно е че този пич спечели изборите с 80 %, но това е събраното мнение само на гражданите на Беларус, не такова мнение имат европейските граждани те не го харесват, но тяхното мнение не се отразява на изборите в Беларус, но греши в едно европейците не си налагат мнение с оръжие а само чрез икономика, а американците са тези които си налагат мнението с оръжие.