159

Анонимен

преди 3 години

До V"Телевизори се произвеждат и в Русия и в Беларус .Марката се казва Витяз .А в България не се произвеждат. Беларуската фирма се казва - Vitaz OAO .Отворете си очите . И руснаци и беларусци си произвеждат всичко сами ,а ние всичко внасяме ;)Пресмял се щърбел на Хърбел . Жалък си .Жалък"Пуснах една търсачка. Гугъл не може да намери въпросната фирма!Свръхсекретна.Жалък си. Жалък.

158

Анонимен

преди 3 години

Гадните полски католици, разбиха Украйна , сега искат да разбият и Беларус..............знаем ги тия полски номера!!!!

157

Анонимен

преди 3 години

Поредният опит за цветна революция..................знаем ги тия западни финикийски номера!!!

156

42

преди 3 години

А руските хладилници са с перфектно качество.

155

Анонимен

преди 3 години

Чаушеско ги чака с късия.

154

Анонимен

преди 3 години

До 162 РАНО Е!Времето ти наближава но ти не го усещаш ! Вирусът бързо обхваща целият ти организъм. започнал да действа на мозъчните клетки като ги унищожава бавно. нямаш изход, покай се пред Бога

153

РАНО Е!

преди 3 години

БЕЛАРУС ЩЕ БЪДЕ СВОБОДНА ЕДВА КОГАТО ИЗГОРИ КРЕМЪЛ В БИТКАТА ПРИ АРМАГЕДОН, А ВРЕМЕТО НАБЛИЖАВА...

152

Анонимен

преди 3 години

сатаНАТО е безопасна игла !!!

151

Анонимен

преди 3 години

''Как изчезали опонентьй Лукашенко'' - в ютюб , как Лукашенко е поръчвал убийствата на политическите си опоненти

150

Анонимен

преди 3 години

Георги Димитров към Сталин-"Ама др.Сталин, то няма македонска нация и народ"Сталин - "др.Димитров, то и белоруска и украинска нация и народ няма, ама аз създадох. Така че действайте!!! Направете им език и писменост !!!!"Същото стана и с голяма част от кримските българи - "прекръстиха ги " на татари

149

Анонимен

преди 3 години

Правилно ги вижда това е етап от Майданите на глобалиситте,когато срлещат съпротива. Същото стана в Сирия,само,че влязоха военно под чужд флаг. Мишока Путин се е пкорил в бункера, и съдейства на Майдана,и Лукашенко напразно му се обажда.

148

V

преди 3 години

До БОЛЕН ОТ РУСОФРЕНИЯДокато ти си живееш в твоя лампов свят в Беларус правят 65 инчови телевизори .А на времето имаха най добрата матрица. И не лъжат за опресняването като корейците ;) Който следи технологиите знае че баш беларусците и бенк бяха лидери . Сега конкуренцията е много по голяма ,но те си остават добри .А къде е ЕС и България ????? Всичко е внос .Живей си в твоя лампов свят и чакай Брюксел да ти направи матрица по добра от беларуските ;)

147

Анонимен

преди 3 години

Ти наистип си болен. Много са те били по главата родителите ти през социализма.

146

До 153

преди 3 години

Не знам откъде си но в момента в селата няма вече магазини ,има само остатъци от магазините в които ти си чакал с часове да си купиш нещо.Не е лошо да пообиколиш малко България и сега все още си имаме хубава природа като едно време та не се плаши да обикаляш а и сега бойко прави пътища навсякъде , но не се надявай за магазини ,зъболекари и лекар в всяко село.Но на теб не ти трябва магазини ти си свикнал от социализма, но за мен е странно.

145

V

преди 3 години

До БОЛЕН ОТ РУСОФРЕНИЯТелевизори се произвеждат и в Русия и в Беларус .Марката се казва Витяз .А в България не се произвеждат. Беларуската фирма се казва - Vitaz OAO .Отворете си очите . И руснаци и беларусци си произвеждат всичко сами ,а ние всичко внасяме ;)Пресмял се щърбел на Хърбел . Жалък си .Жалък

144

До 136

преди 3 години

Не успях да проверя данните ти но ще ти се доверя че си проверил значи 2019 сме ги изпреварили достойно за разлика от 2018 .Остава да изпреварим и тези държави които са под санкции на Сащ ,Русия Турция Китай и така нататък важно е да се движим напред.Поне да изпреварим тези държави на които света им пречи да се развиват, после ще мислим как да се съревноваваме с държави които ще се конкурираме с реална икономика.

143

до 148

преди 3 години

Ти живял ли си през социализма?Гледал ли си празните магазини и когато се връщаш от работа чудил ли си се каскво да купиш?На село, когато щяха да докарват салам в бакалията баба ми отиваше сутрин от 8 часа "да пази ред". Салама мжеше и да дойде привечер, но тя чакаше.Чакал ли си по 10-15 години за кола и апартамент?Опитвал ли си да ходиш на Запад?Дори за Петрич не можеше да се иде - трябваше открит лист.Бягай да искаш поданство за С.Корея не пиши измишльотини.

142

Анонимен

преди 3 години

САЩ са минотавъра, който всички храним. Де го високия стандарт в бегето???

141

Анонимен

преди 3 години

ДА МРАЗИШ САЩ ОЗНАЧАВА ДА МРАЗИШ ВИСОКИЯ СТАНДАРТ. СЛАВА НА САЩ И ПРЕЗИДЕНТ ТРЪМП! НАПРАВИ АМЕРИКА ВЕЛИКА ОТНОВО!

140

Берлин

преди 3 години

Бизнес обувки купих ги с ковидно намаление за 99? иначе бяха160, ама токовете им бяха много меки и се изтъркаха от едната страна. Та затова.