247

и кои са тези

преди 3 години

До Чебурашкапроруски партии...атака ?? според теб атака от 1% ще скочи на 30 % ? вие от козяк все руснаци ви се привиждат !! никой българин не иска да се откъснем от ес и да завием към русия и са глупости твърденията , че боко спирал руснаците

246

Предлагам

преди 3 години

На триото липсва бат Венци с фланелката на Путин, от финала за купата на България.Пък нали и с Маджо са приятели.

245

До когато направиш

преди 3 години

До когато направишЩе говоря, когато искам. Но вече няма нужда да говоря за такива като теб след твоето доуточнение. BTW, някога слушал ли си Рахманинов, Григ, Гершуин? No further comment.

244

който го е страх от

преди 3 години

До 335 До много удобномечки да не ходи в гората !! защо слагашколата пред вола ??? просто герб трябва да си замине а след това трябва да изберем нов...дали ще оправдае очакванията е друг въпрос като това не е оправдание да оставим сгашните на власт защото нямало атернатива ами ако боко не шеше роден какво правим...край на държавата ?? ап боко видяхме как се справя с кризата вдига с 30 % заплатите накалинките, строй магистраликоито след 7 години се ремонтират за 60 млн (струма ) и т,н

243

АБЕ , БАБИКЯН...

преди 3 години

ЩО НЕ ПРЕРОВИТЕ ТИЯ КОФИ ЗА ОТПАДЪЦИ , С КОИТО СТЕ СЕ БАРИКАДИРАЛИ..??!МОЖЕ , ПЪК ДА НАМЕРИТЕ НЕКОЯ "ГЕРБЕРСКА ОСТАВКА" , В ТЯХ !ТЪКМО ЩЕ МОЖЕТЕ ДА ОЧЕТЕТЕ "ЕФЕКТИВНОСТТА НА ПРОТЕСТА" В МЕДИИТЕ И ПО СВЕТА!!!!!МОЖИ И ка.ПУТИНА ДА ВИ СЕ ЗАРАДВА !!!

242

Чебурашка

преди 3 години

До много удобноИстинската цел на протеста е служебно правителство та фигуранта, което да смени областните управители, началниците на областните дирекции на МВР, отдел ГРАО членовете на ЦИК. С, което да се подготви идването на власт на проруските политически партии.

241

както казах

преди 3 години

До ?аз подкрепям слави и ще гласувам за него както и доста други Българи , просто не виждам какво добро може да донесе на България да оставим боко да подготви изборите както на него му харесва !! а за теб явно няма значение кой управлява...зажно е да ти плащат

240

ЧИТАТЕЛ

преди 3 години

ТАЙНАТА ЦЕЛ НА ВСИЧКИ ПРОТЕСТИРАЩИ Е ИЗЛИЗАВЕ ОТ ЕВРОПА.ТОГАВА ДРУГАРЯ РАДЕВ ЩЕ ПОЕМЕ УПРАВЛЕНИЕТО И ЩЕ НИ ПОВЕДЕКЪМ ВЕЛИКАТА СЪВЕТСКА СТРАНА . ПЪТЯТ НАТАТЪК МИНАВА ПРЕЗ ХАОС И РАЗРУХАПИТАТЕЛНАТА СРЕДА НА КОМУНИСТИТЕ!

239

До много удобно

преди 3 години

До много удобноНикой не ти измества истинския въпрос! Ти не измествай истинския въпрос - къде е партията с нов стил на управление, която ще подобри живота ни, кой я оглавява, къде е политическата им програма, къде е проектът им за справяне с кризата от пандемията? И още един истински въпрос - ти вярваш ли си?

238

когато направиш

преди 3 години

До392 До 322песни като притури се планината , единствени, кога зашумят шумите ми е любима и доста други тогава говори. спор няма , че слави има и пошли песни но както казах народа ни е скапан и част от продукцията му е за тези 80 %.

237

До И аз не съм

преди 3 години

Кой е този Слави? Някой певец ли?

236

много удобно

преди 3 години

троловете изместват истинският въпрос а той е има ли нужда България от нос стил на упавление ?? изтъкват факта , че протестиращите били малко а не коментират дали това за което протетират няма да подобри живота ни !!! протестира се срещу корупцията,беззаконието,наглото срастване на държава и икономически кръгове които източват обществен ресурс , срещу здравна система която НЕ ЛЕКУВА а източва НЗОК , срещу продажните съд и прокуратура . това е важно а не колко човека имат кураж да протестират

235

Канна Рачева

преди 3 години

До ТонкатаЛично ги броих протестърите над 35 милиона без тези от чужбина!Някъде към милиард ще се съберат заедно с Китайците.

234

До 322

преди 3 години

До и аз не съмАма ти сериозно ли споменаваш за Слави изобщо като политически напън? Ако този ви е промил мозъците с кючеците си и кръвта ви се вълнува, щом ви пусне маанетата, аз какво съм виновен, че сте зле? Маанета и политика са различни неща. Ужас!

233

какво общо

преди 3 години

До319 Анонименима броя на протестиращите ?? важно е какви са исканията им и дали са справедливи !! искат намаление на корупцията , промени в съд и прокуратура , спазване на законите, да не секрадат публични средства чрез възлагане на наши фирми на нереални цени и т. н. ако ти не подрепяш тези искания значи подкрепяш мафията !! ти искаш ли нов рестарт или така да си караме ?? те и хайдутите са били по 200 четници но са се борили а народа е спал и плащал на султана !!

232

Тонката

преди 3 години

Преди малко по БТВ Канна Рачева каза,че снощи в София е имало многохиляден,чудовищен антиправителствен протест:):):)Дали е истина дали си измисля,обаче не се знае:):):)Аз вече лично на нея много,много и нямам вяра:):):)

231

До 312

преди 3 години

До АнонименНяма кой да те разбере от тия. Платените събират около себе си *** или ***. Там вече няма наивни романтици. И в двата случая причините за неразбирането са сериозни.

230

hippihater

преди 3 години

да ги арестуват всичките скапани протестъри. от къде на къде 500 платени сорос.оидни пиянки ще държат цяла София за заложник и ще ми отнемат гражданското право на свободно придвижване?

229

и аз не съм

преди 3 години

До 317 ?убеден , че слави ще успее да промени нещата ...просто като народ не ставаме но според тебе боко трябва да го коронясаме ли ...пожизнено ?? просто народа трябва да се събуди а не апатично да гледа как го ограбват. ако слави се окаже *** то нека хората да не чакат 3 мандата а след 5-6 месеца да скочат и да се борят. слави поне вдъхновява с някои от песните си а тези отвращават със всичко.

228

Прасчо

преди 3 години

Не мога да разбера голямата част от пишещите тук - искате да сте с европа и нато - те от своя страна не искат сегашното правителство Четете какво се пише на запад за - бьлгария - чудовищна корупция бедност , зависима сьдебна системаАко искате да сте с евразия кажете го да се направи референдум които подкрепя - евразия и борисов да даде своя глас в него