267

Анонимен

преди 3 години

Ще видим кой ще се смее последен...ще дойде видовден и полицията ще има бая работа да лови корумпираните мафиоти от ГРОБ

266

Софианец към МВР

преди 3 години

Оставете ни ние да охраняваме протестите ,бе...!Във Варна , вече народа пое охраната на протеста.Ще стане тихо , като на гробище.

265

СЛЕД ДЪЛГО ТЪРСЕНЕ..

преди 3 години

..РАЗХОДКАТА ДО ОРЛОВ МОСТ , ПРИКЛЮЧИ БЕЗ РЕЗУЛТАТ!НЕ БЕ НАМЕРЕНА НИТО ЕДНА "ГЕРБЕРСКА ОСТАВКА" ПО БУЛЕВАРДА!СЕГА БАБИКЯН ШЕ ПРАВИ "40-дни ОТ ПРОТЕСТА"....И ВСЕОБЩА РУСОФИЛСКА ПАНАХИДА.

264

ГРАЖДАНИН

преди 3 години

ЖАЛКИ СТЕ ПРОВИНЦИАЛИСТИ ИСКАТЕ ДА ИСКАТЕ ПРОТЕСТЪРИ ГНУСНИ !! ДОБРЕ ЛИ ВИ ПЛАЩАТ -БИБИКЯН ХАДЖИГЕНЧО ААААА!!!!!

263

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 3 години

ПРОТЕСТЪРИТЕ СА СЕ ОГРАДИЛИ С КОФИ ЗА БО.К.ЛУК!ГОТВЕЛИ СЕ ЗА ЕМИГРАЦИЯ...САМО ЧАКАЛИ КАМИОНИТЕ НА ЧИСТОТАТА!

262

гнус

преди 3 години

Тримата комунистически лумпeнa и клепоухия фът|мak, смятащи се за вдъхновители и водачи на протеста - това ли са умните и кадърни младежи които ще възродят България ??? Жалки фигуранти и слуги на Божков и Цв.Василев !!!

261

Анонимен

преди 3 години

Добро утро, бъдещи безработни от герб! Кандидатствайте за зелена карта, от догодина ставате излишни. Ще въведем електронно правителство с максимум 30 000 държавни служители.

260

Анонимен

преди 3 години

И тези ,които са с Борисов го псуват на ум и даже простата кърджалийска ***.а му сипва здраво на на ум защото всички около Герб са себеподобни ,не случайно са го снимали ,защото в неговата спалня няма никой право да влиза освен докарани лично от него и това са само гербаджии ,които си се мразят взаимно и в момента в който падне Герб ще чувате най-много интересни и нелицеприятни неща за Винету ! Малко още да почакаме ,след като падне Борисов и Герб тогава ще започне истинският цирк ,тези дето най

259

Анонимен

преди 3 години

Всеки един от тези младо хора да хванеш за ухото ще превъзхожда по образование ,интелект и морал мутрата !

258

Анонимен

преди 3 години

Народа е свикнал с лакомията и лицемерието на комунистите ,но тази лакомия на комуниста Борисов изкара народа на протести и Борисов още два, пет месеца да изкара ,дори още дупки да напълни с евра и злато народа няма да забрави тази му злоба към народ ,към болните деца ,към пенсионерите и с некадърността му и ограничения му интелект и ще те затрие и забрави !

257

АЙДЕ ,БЕ...

преди 3 години

НЕКА БАБИКЯН ДА ИЗКАРА НА ПОДИУМА ПРЕД ПРОТЕСТА , МАЯ , КОРНИ , КАКА ДЕСА , НЕКОЛКО "МАЙКИ" И Хр.ИВАНОВ ПО МОНОКИНИ И ПРОТЕСТА ШЕ Е АДСКИ ЕФЕКТИВЕН !ЩЕ СЕ СЪБЕРЕ ЦЕЛА СОФИЯ ,БЕ....ГАРАНЦИЯ!

256

Видимо

преди 3 години

Не по думите, а по делата започнаха ги разпознават хората. Искаха нещо, но като го получиха дадоха назад. Изведнъж неутралният зрител разбра, че протестиращите не искат промяна, а подмяна. Точно за това вчера имаше 247 души на протеста. Лично ходих да ги преброя

255

ДО 335

преди 3 години

Ми тогава значи остава само другият вариант: Бойко да го издирват с Интерпол!

254

може

преди 3 години

До 351 Чебурашкаи такъв да стане курса но само ако падайки от власт боко да заграби валутните резерви които гарантират валутният борд. но той боко е по кражбите и колко му е едно 10 млрд евро да изчезнат от бнб...те бнб проспаха и ограбването на ктб.

253

С герб напред

преди 3 години

Боцо никога няма да подаде оставка . Дори да го издирват с Интерпол.

252

Фандъкова да не пее

преди 3 години

мантри за метрото, а да се погрижи за града, който й е поверен. Тя трябва да настоява палатки и "барикади" да се махнат!След като заради дъжда палатките през нощта са били празни, защо съответните служби не са ги разчистили? И полицията още призори трябваше да е там, за да не допусне ново настаняване по кръстовищата!В други сайтове съобщават точно това - заради дъжда избягали, но още в 6.00 ч. тази сутрин няколко човека се върнали и демонстративно седнали да пият кафе при мърлявите си палатки.

251

Анонимен

преди 3 години

НАЙ-КОРУМПИРАНОТО ,НАЙ НАГЛОТО И ЛАКОМО ПРАВИТЕЛСТВО ДО СЕГА Е ТОВА НА БОЙКО БОРИСОВ !

250

майтопчия

преди 3 години

До Чебурашканарода не забрави как бсп управляваха с дпс и предложиха прасчо да оглави данс . боко поне не направи тази грешка да покани турците официално да управляват а го направи задкустно !! както казах исканията са съсвсем правилни и ни е нужна промяна и нови хора

249

Алоооу протестърите.

преди 3 години

След толкова активни мероприятия с бонбони, домати , стотинки, яйца ковчези и факли......НЕ Е ЛИ ВРЕМЕ ДА СПРЕТНЕТЕ И ЕДНА "ЧЕРВЕНА ПАНАХИДА" ...ЗА "БОГ ДА ПРОСТИ" НА ПРОТЕСТА??!Вече имате поп , тупанджии ,сигурно и Библията между книгите.Накарайте само Бабикян да ви скове един дървен кръст или звезда ....и сте готови!

248

аз съм Българин

преди 3 години

До341 До когато направиши слушайки Кога зашумят шумите ми става мъчно какво се случва с България за която додоха живота си много достойни хора. цитирайки и парадирайки със световно известни композитори не ме впечатлява нито те прави специален или те поставя на по-високо ниво. всеки има предпочитания но България над всичко !!