287

Loyko

преди 3 години

Призив към протестиращите. Стига сте ползвали БГ флаг за простотии. Това не е одеяло,нито защитна броня,нито отличителен знак на /псевдо /патриот и/ пишман /родолюбец.За шапки в три цвята нямам думи.

286

Анонимен

преди 3 години

Щооо не са го гръмнали? В САЩ щяха да го гръмнат. Много сме меки в България. Малко наказания, няма бой на протестиращи. Жалко и смешно е! Пуснете ни няколко ловни дружинки, дайте ни 6-7 дена без накачания и ЕДИН протестиращ няма да остане. Ще им издирим и поръчителите и тях. е е чистка, за добра и свята България.Амин!

285

Анонимен

преди 3 години

Няма такава държава, да разрешава, че и полицията да покровителства нарушители на реда по площадите. Няма такава държава, в която градския транспорт да се съобразява с няколко хиляди метежници, които пречат на дву-милионен град. Видя се от репортажи по телевизиите, че се държат много нагло с хората, които не са съгласни с тях. Това е пълно безочие и пълна апатия от страна на изпълнителната власт, да допуска гамени да играят футбол и да пият бира по площадите в името на "тяхната" правда.

284

Булгаристан

преди 3 години

И на кучетата стана ясно,че протестите са зле прикрит пуч организиран от петата колона на руснаците в БГ!Не могат да преглътнат,че задунайская губерния,курица не птица се откъсва от ноктите им,дето и дълбаят снагата повече от 2 века!Сто ***,оглавени от три отровни откачалки ще правят показно на цяла държава и цял народ как на майтап ще подпалят бензиностанцията и кварталът,а останалите полезни *** ще им носим бензин и ще им ръкопляскаме,вместо да грабнем тоягите и да ги смачкаме?

283

Анонимен

преди 3 години

ГЕРБ + БСП + ДПС + ОБЕДИНЕНИ *** -ВСИЧКИТЕ ЗАЕДНО СЪСИПАХА БЪЛГАРИЯ. ВЪН МАФИЯ И МУТРИ !

282

Анонимен

преди 3 години

До НЕА бе може да не е президента ама много си приличат по юмручето.

281

НЕ

преди 3 години

Арестуваният не е президента.

280

Ти искаш анархия!

преди 3 години

До АнонименДемокрацията означава свобода, основана на спазване на определениправила като Конституцията, законите ...Не може на някой му скимне нещо и веднага да го реализира, още повечев сферата на политиката и управлението.Останалото е анархия!

279

Анонимен

преди 3 години

366- ТОВА Е ВИД ЗАЩИТА ИНАЧЕ ТРОЙКА КЛОШАРИ ИЛИ ДЪЛГИ НОСОВЕ И ИЗЦЪКЛЕНИ ОЧИ ЩЯХА ДА СИ ГО МЕНКАТ КАКТО ИМ ПАДНЕ...

278

Анонимен

преди 3 години

Уж демокрация, а няма как да се смени правителство, ако то само не се откаже ... Малко недемократично ми се струва.Аз искам пряка демокрация - изкача ново предложение за закон, на телефон, гласуваш с да не и толкоз. Е примерно ей сега, да ги махнем тея акцичи на бензина и алкохола де на тровят ..

277

ДА БЕ

преди 3 години

НИКОЙ НЕ ЗНАЕ, ЧЕ ПРОТЕСТА СЕ ПЛАЩА ОТ ЧЕРЕПА И ОРГАНИЗИРА ОТ НЕГОВИЯТ РЕЗИДЕНТ- КАКВО ЛИ МОЖЕ ДА НАПРАВИ ЧОВЕК ЗА НЯКОЙ ДРУГ ЛЕВ ОТГОРЕ- ПОЗОР.

276

Анонимен

преди 3 години

Защо са го арестували, ако е правил проблеми на президенството.Нали полицията и пречидента бяха врагове?

275

ИСТИНСКИЯТ ВЪПРОС

преди 3 години

не измествай истинския въпрос:Къде е партията с нов стил на управление, която ще подобри живота ни, къде е политическата им програма, къде е проектът им за справяне с кризата от пандемията? Кой я оглавява? И още един истински въпрос - протестиращите вярват ли си?Или просто всичко е "стани ти, за да седна аз".

274

Само питам

преди 3 години

Абе, верно ли Божков е отпечатал нови талони за търкане, с които да зарадва народа след успех на преврата? Заглавията били атрактивни "Блокирай кръстовище", "Долу хунтата" и подобни а печеливши символи били палатки, яйца, чери домати, вдигнати юмруци и свински уши. Цените на талоните показвали какъв ще е курса на лева след победата. 9000 лева 15 000 лева, 30 0000 лева.

273

Анонимен

преди 3 години

Розовото адвокатче от НБУ вчера ходило до Варна да плати на протестиращите.

272

на снимката

преди 3 години

Трима протестиращи двама полицай и един гол за сеге с ***.

271

Царят е гол!

преди 3 години

Днес, 16 август по БТВ Димитър Манолов - президент на КТ "Подкрепа",изпълнявайки ролята на детето от известната приказка "Новите дрехи на царя",извика истината за протестите "ЕДИНСТВЕНАТА ЦЕЛ НА ПРОТЕСТИТЕ Е СФОРМИРАНЕТО НА СЛУЖЕБЕН КАБИНЕТ".

270

ВИДИМО

преди 3 години

Искаха промяна, постигнаха го, но те сега не я искат!Стана пределно ясно, че НЕ СА ИСКАЛИ ПРОМЯНА, А ПОДМЯНА!

269

Доктор

преди 3 години

Пикаещият протестиращ е завършил Харвард. Бабишкян е ярменец и си пие кафето с макък. "Скулптурът" *** единствено е направил тенекиена фигурка на кремълското джудже. А пък *** е адвокат колкото аз съм космонавт - досега няма едно спечелено дело !!! И тези хора "съветват" младите завършили Харвард,Оксфорд,Йейл .....и Свободния университет. Е, тези по площадите може и да са минавали покрай тези университети на път за миялната на чинии.

268

До 134

преди 3 години

До АнонименБре, ти пък как го разбра? Един по един ли пите всички? Ами не, не е факт. Виж за Редв може и да е - него яко го мразят интелигентните хора.