32

Анонимен

преди 3 години

До АнонименАНГЛИЧАНИТЕ БЕЗ ПОДЛОСТ САМО ГУБЯТ БИТКИ

31

Анонимен

преди 3 години

Това е новината на деня. Ако човек погледне руски сайтове, ще види, че в Русия има доста настроения срещу Лукашенко. Изглежда, че Путин нарочно изчака няколко дни, за да стане явна пряката намеса на Полша и Литва в опитите за отстраняване на президента Лукашенко, както и подкрепата която двете съседни на Беларус държави получават от началниците им в ЕС. По този начин, на Лукашенко също бе дадено време да осъзнае, че без съюзник, страната му трудно може да устои на натиска на западните партньори.

30

Анонимен

преди 3 години

Кажете за Украйна. Там добре ли е? Там демократично ли е? Запада винаги напада стабилни държави, а след това ги захвърля на бокклука.Украйна, Сирия, Ирак, Афганистан, Либия.

29

джуджи

преди 3 години

Ще му прати 50 000 от неговия ОМОН и беларусите няма да разберат от къде им е дошло, на тоя не му пречи и да стреля ,спасението е омоновците да се солидаризират с хората.....Тогава джуджи може и танкове да прати !

28

Анонимен

преди 3 години

Бокошенко иска правителство в оставка да управлява в близко и средно бъдеще.Не иска служебно правителство, не иска правителство от новия парламент, който ще бъде шарен и неприятен за коалиции. Конституционалистите разкриха тайния замисъл за несменяемо правителство.

27

Анонимен

преди 3 години

До Хми нашия е тръгнал по същия път, и той се инати, ама колко може да се инати

26

До ние 17

преди 3 години

То па нашия ***, все едно много ни обича.***, тиня, айде ,само за ковида вместо да излезе и да каже като човек, тъпия милиционер, какво направи- ще умрете, ще обикалят хладилни камиони.Падението му започна със страшна сила от този момент.И до сега по болниците е почти анархия, никой не го е грижа, само парите гледат.Ей я оная Сибила, дано я осъдят -твар.

25

Анонимен

преди 3 години

С други думи, диктатора иска от другия диктатор помощ в случай, че народа масово се хвърли да го сваля. Беларусите трябва да действат веднага и решително, каквото и да им струва. Иначе си стават Северна Корея.

24

Анонимен

преди 3 години

До АнонименФигуранта е само един... Фърчилото е фамилията му.

23

разликата

преди 3 години

Бойко не е президент... първоИ второ... пази тези безделници с полицията... от народната любов.

22

Анонимен

преди 3 години

и да говори и да не говори, вече е пътник, а ако Путин направи грешка да пратят хора за подкрепа на Батьката, ще си замине и той като него

21

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 22кой е фигуранта ?

20

Анонимен

преди 3 години

До Хи хикат' нашия Баце :))) все едно са от една школа

19

Анонимен

преди 3 години

До ХмИ на Фигуранта идва реда. Не се притеснявай...

18

Хи хи

преди 3 години

Лукашенко се кани да предложи нова конституция на Беларус.

17

фалшификатор

преди 3 години

Лукашенко фалшифицира изборите. Не той спечелиу а неговият опонент.

16

Анонимен

преди 3 години

товарищ Путин да пише Беларус бегал кат' Украйна

15

това ли искате

преди 3 години

Е, нашият Шербет каунов иска да ни докара до Беларус и той да си говори с Путин и Лукошенко. Господарите му от Москва точно това искат и затова му плащат.

14

ние

преди 3 години

Лукашенко изгуби битката с народа си още през март-април, когато каза, че ковид няма, че това е психоз, да се лекуват с трактор и водка. Хората се обединиха, започнаха сами да помагат на лекарите и болните.Появиха се обидни думи към народа. Втората голяма грешка-да арестува двамата кандидата за президенти.Третия успя да избяха.И той се успокои. Но колелото се завъртя с висока скорост. Край!

13

Веселяка

преди 3 години

До АнонименТова да не Африка? При Беларус това не може да се случи, там армията стои зад президента.