72

Анонимен

преди 3 години

Последните европейски сатрапи.Ще дойде видовден и ще отговарят пред собствените си народи.

71

Анонимен

преди 3 години

Айде отиде да иска помощ от най големите узурпатори. Ужасна държава. Тероризира всичко около себе си. Ама, ще си платите отново. Съдбата никой не може да е излъже. Навремето сте платили с мн животи заРади глупостта си... И сега ще дойде време да платите. Не си учите уроците и не ставате подобри в раша.

70

Анонимен

преди 3 години

Бацко като види зор и веднага се сеща за взаимноизгодното сътрудничество между Белорусия и Русия в рамките на Съюзната държава. За да получи съгласието на Путин за разговор днес, вчера Бацко тихомълком освободи задържаните в края на юли руски граждани, които веднага се прибраха в Русия.

69

Анонимен

преди 3 години

Агентите на ЦРУ избягаха в Литва и Полша и оттам ръководят въстанието.

68

Бате Гойко

преди 3 години

"Главното е от тези проблеми да не се възползват деструктивни сили, стремящи се да нанесат ущърб на взаимноизгодното сътрудничество между двете страни..."Ем... Кой друг може да се възползва....?

67

Анонимен

преди 3 години

До път към нищотоДа. Мисля, че ВСИЧКИ беларуси ще предпочетат по-нисък стандард в Беларус, диктатор, който им такова таковата, и предстоящ глад и гражданска война.Само в изгнилите мозъци на българските русофили.

66

път към нищото

преди 3 години

Ей Батка,Батка едно нещо има да направиш и още мълчиш!Обърни се към беларусите и ги попитай искате ли да заприличаме на евроатлантическа България днес-най-бедна в ЕС,прогнила съдебна система,корупция,наркомания,проституция,демогравски срив, управлявана от мафията !А преди 1989г. им завиждахме!Да им е честита евроатлантическата демокрация!

65

Анонимен

преди 3 години

На тези двама *** диктатурата им даде много, а лошата демокрация сега иска да им го отнеме.

64

Анонимен

преди 3 години

До НаблюдателДжудже е Путин,а Лукашенко е голям. Успя да опази Беларус 30 години,да лавира,да изкара най-доброто за наорда си в условия на демокартичен световне либерален терор,не е крал на макс като някои,а само достатъчно,и сега оказва сам съпротива на могъщите глобалисти,на които е легнал целия ЕС,Китай и дори Путин.

63

bosnak

преди 3 години

Разговаря с Путин сега стана ясно кой му спретна протести, КГБ са навсякаде

62

надежда

преди 3 години

Протестите отдавна са и в Русия но императора ще живее хиляда години.

61

Чук и наковалня

преди 3 години

А по средата - вече не токова коравия Лукашенко. За да не сдаде на хищната демокрация, ще трябва да сдаде на хищната не-демокрация. (Разликата не е много съществена, колкото и да се пънат тук евротролчетата.) Разгледах внимателно клипчета и снимки от "честните опозиционни медии" в Беларус. Как грижливо са подбирани ракурсите и гледните точки, за да изглежда, че "хиляди, маса, народ" са излезли срещу режима. Истината е, че огромното мнозинство си седи пасивно вкъщи и чака да му решат съдбата.

60

Наблюдател

преди 3 години

Джуджетата диктатори са си лика прилика. Да се вземат!

59

Анонимен

преди 3 години

На 22.VI. 1941 г. хитлеристка Германия започва война срещу СССР, като направлението на главния удар минава през Беларус. В резултат на военните действия, Беларус пада в немски ръце след около една седмица. Това довежда СССР до границата на оцеляването, а на Беларус носи тригодишна окупация, отнела живота на всеки четвърти жител на страната. След Студената война, Беларус се превръща във фронтова държава, каквато е и до днес. Разговорът на двамата президенти е сигнал, че сега блицкриг няма да има.

58

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 59Ти си невротизиран, недоучен и мало-у-мен хашлак, който не е ходил нито на училище, нито се е появявал в прилично общество! За да коментираш политиката би трябвало да прочетеш повече от една книга!

57

Анонимен

преди 3 години

Уточнили са кой да падне от прозореца на "съюзната държава" !

56

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 57О-хо-хо............ватнишоко......виждам ти си от тия нено-р-***-лните....пардон, бандеровските де-би-ли! Марш оттука, марш в куев да зигуваш на бандеровците! Гнус!

55

Анонимен

преди 3 години

Англичаните печелят битки само с подлост и използване на чужди хора.

54

Анонимен

преди 3 години

До Анонименединствените убийци в така наречения британски свят са англичаните

53

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 56Колкото и да отричаш, единствените убийци в така наречения руски свят са етническите руснаци. Нито украинците нито беларусите са такива долни и мръсни убийци. И на двете места свинщините ги вършат руските службаши.