257

Анонимен

преди 3 години

ГЕРБ трябва да си подават оставката, а не да събират подписи. Този цирк е с цел печелена на време и е жалък.

256

Янко

преди 3 години

Импийчмънт за Радефун и дим дим дим да го няма!

255

Анонимен

преди 3 години

Абе кво ги бавим още тия герберо маймуни , бой на ред ве . Ей ся ша натроша комшията гербер , аааааа , писна ми от тея.

254

Анонимен

преди 3 години

Имам чувството,че играта става много опасна,ако искат събиране на ВНС,така хем ГЕРБ ще си доизкарат мандата и ще проведат изборите,но по-опасното е,че те ще правят заедно с ДПС поправките в конституцията и тоталното робство ни е гарантирано завинаги,а ГЕРБ ще си дерибействат,а опозиция няма да има или ще е купена или създадена от тях самите опозиция!

253

Анонимен

преди 3 години

Бойко давай оставката,дай я,за да видим какво ще стане!

252

ЖА ПЬРДИ СЕГА

преди 3 години

ПРАВИ СА НО МАЙ ПЛЕВЕНСКИЯ ЯЛОВ ПЛЕЙБОЙ ПРЕДЛОЖИ НЕЩО ЗА НАМАЛЯВАНЕ БРОЙКАТА НА ДУПЕДАТИТЕ

251

Анонимен

преди 3 години

Протестиращите искат Черепа да осъди Гешев, а не обратното.

250

Анонимен

преди 3 години

ОСТАВКАааааааа. Стани , стани народ поробен от мафията

249

-

преди 3 години

"ОТГОВОРА Е НЕ!!!"Какво неясно има герберунгели???ОСТАВКА и после всичко друго!

248

Анонимен

преди 3 години

До БългаринНе са игри на ГЕРБ,а на правото на законното правителство,защото хора,които нямат подкрепа от народа и имат само по 1-3% подкрепа и няма как да влязат в парламента, защото не ги искат,искат да използват Радев да вземе властта и чрез Радев да вземат властта и управляват една година,като така подменят законно избраната власт и законно избраните партииБСП също ще бъде прекарано,не само законното правителство.ГЕРБ не са идеални,но тези които искат да узурпират властта са по-опасни

247

Анонимен

преди 3 години

И сега какво излиза,че последните 10 години,когато мошениците управляваха,размахвайки "най-демократичната конституция",след Освобождението,те са управлявали под сянката на един ***,който СПЕШНО СЕ НУЖДАЕ ОТ ПРЕМАХВАНЕ И ИЗРАБОТКА НА НОВА (П)РОСТИТУЦИЯ,в чиято сянка да векуват следващите столетия!А Стадото ще продължава да блее и при нея,както и досега,БЕЗ НИКОЯ ОФЪСЪ ДА СЕ Е НАПРЕГНАЛА ДА ПОПРОЧЕТЕ ТАЗИ "КОНСТИТУЦИЯ" И ДА ВИДИ,ЧЕ НАИСТИНА В ДЕЙСТВИТЕЛНОСТ Е ЕДИН ***!!!ХА-ХА!Стадо-о-о

246

Анонимен

преди 3 години

Протестиращите уж искаха ВНС. Без подписа на президента не може. Радев отказва. Пита се - протестиращите схващат ли къде им куца логиката? Юмруче то май е насочено срещу народа.

245

Анонимен

преди 3 години

Още са уплашени от "Короната". Колко приказки имаше, как ще ни избие и прочие, колко забрани и колко подлост. А сега какво виждаме? От 2-3 месеца "мерки нулеви", а вирусът ... АБе някак си. .. Колко народ познавате, дето са били болни от него? За такава заразна и опасна болест ... Хм.И как ще обеснят това, че половината народ няма отпуски, другата половина няма скоро да има работа? Не, не е короната. Вашите мерки бяха!

244

Анонимен

преди 3 години

Игри са това Игри на ГЕРБ. Не го ли виждате! НЕ виждате оли схемата! Слави Трифонов - "Опозиция".Защо се махна от Божков ТВ? Защото е на Божков, който е от "другата" страна. Не на ГЕРБ. Проекта е измислен и пуснат в действи вече 5-6 години. Сега ще му се надуе рейтинга, а след 1 годинина, ще гледаме негови марионетки, да се прегръщат с борисовите марионетки и те така.

243

Спеца

преди 3 години

Поредния сценарий на ГЕРБ няма да спре протестите , а ще ги разпали с нова сила!Сценария писан от мутрите , техните олигарси и ДПС на Доган, с ярък милиционерски привкус и стремеж Борисов да запази безконтролна власт, още години наред е съшит с бели конци!Но това няма да мине , а просто протеста срещу мафията ще прерастне в БУНТ!

242

Албанеца

преди 3 години

Цацаров и Гешев - много добре съветват премиера им как да се измъкне от водата сух нали ?

241

Никой

преди 3 години

ПРАВИ СА.ОЧАКВАНО РЕШЕНИЕ.

240

Българин

преди 3 години

Само Престъпника Бойко Методиев Борисов!Прокуратурата не го закача !И всичките му кадри от ГЕРБ!Но виж президента - в затвора ще го вкарат само да можеха ГЕРБ и ДПС!

239

Българин

преди 3 години

Аз ако имах прокурор като ГЕРБ и аз нямаше да подавам оставка!

238

Българин

преди 3 години

Бате Бойко престъпника, не е купил само протеста, опитва но някак си не може !Оставка