27

Анонимен

преди 3 години

Това е ваксината на Запада и САЩ. Индийците правят изследвания върху себе си за ефективност и безопасност на ваксината на Запада.

26

НЕКОЙ

преди 3 години

В Индия вършее Гатес. Кой знае какви биологични лай*а има в тези ваксини.

25

Баи

преди 3 години

Егати те и ромите в индия по напред от нас пьк едно време по соца сьбираха помощи за тях от нас , докато беше оная много цьрната - индира ганди , че и за виетнам давахме сега като гледах кво е там по дискавари ми се прииска да сьм виетнамец

24

Само отбелязвам

преди 3 години

Срещу руската ваксина ревнаха, за индийската ваксина нито дума от американци и германци.

23

Анонимен

преди 3 години

Астра Зенека прави експерименти с ваксината върху индийското милиардно население, а те си мислят, че "произвеждат" ваксина.

22

Анонимен

преди 3 години

Макетата правят вече 50-тата.

21

Анонимен

преди 3 години

Брей виж ги ти .

20

Честно

преди 3 години

Накрая ще си мерят ваксините и докато одобрят някоя,целият свят ще е умрял.

19

коко до 25

преди 3 години

тези номади ги прогониха преди 1500год. но си намериха място и се вкориниха в държава с 1359год.и я превзеха населението на държавата България започна да се смесва с тях женят се помежду си ,младите се радват и ръкопляскат на разни кючеци и мали.г.ар.и играещи тези про.с.та.щи.на.Боже опази България

18

Чудото на Моди

преди 3 години

Ако премиерът-националист успее да ги научи най-посме да позват тоалетни, както се е захванал упорито, ще бъде епохално постижение. В сравнение с това създаването на три или даже десет ваксини е дреболия. Който е сбъркал да посети Индия, трябва да е запомнил за цял живот миризмите. Особено извън по-цивилизованите квартали, които все още не са чак толкова много.

17

Анонимен

преди 3 години

Бириани, Тандори, Дансак - която си изберете.

16

Абе

преди 3 години

Индия има една от най ниските смъртности 37/милион,ако може да им се вярва на преброяването,все пак са 1339000000души.За какво всеки ден ни стресират ,колко са заболели и умрели.За да стигне смъртността на Франция,Италия,UKтрябва да станат 669000,а не както са в момента 49000.Може да се каже ,че при тях няма никаква пандемия.

15

до 18

преди 3 години

Пълни глупости. Логиката ти е покъртителна и показателна за логическото ниво на българина и причината да сме на тоя хал, на който сме.Всички по света казват "гръцки йогурт", но това не значи, че киселото мляко е изобретено в Гърция. Не е изобретено и в България, да не си помислиш нещо...

14

do 16

преди 3 години

"Арабските" цифри са измислени в Индия и усвоени от арабите. Чети повечко.

13

преди 3 години

Другарите отдолу никога няма да си сложат индийска ваксина, обаче с мерак всеки ден ползват продуктите на Майкрософт и Гугъл, CEO-тата на които са индийци, родени и изучени в Индия. :DАко нявга дойде ден да можем да се похвалим с учен от калибъра на Бозе, Рамануджан, Раман или Амартя Сен, тогава чак може да се правим на велики. Дотогава можем само да им козируваме на индийците. :)

12

Анонимен

преди 3 години

Е ее... джуджето изостава само една.Северна Кореа всеки момент ще представи цели 4.

11

Анонимен

преди 3 години

Тези удариха малкия плешив диктатор в Кремъл имат вече цели 3 ваксини,Китай сега ще направи ментета на руската и индийските,а Тръмп ще ги обини,че са му ги откраднали. Накрая висчките ще излязат собственост на очилатия психопат от с уиндоуса,само опаковките са им различни.

10

Ред е на Китай

преди 3 години

Китайците готвят в отговор цели 20 ваксини.

9

Анонимен

преди 3 години

На тази дата през 1947 г. първият премиер Джавахарлал Неру издигна в Делхи националното знаме в знак на оттеглянето на британските окупационни сили. Наглите окупационни сили се оттеглиха обаче като не забравиха да откъснат от Индия огромните територии на Пакистан и Бангладеш.

8

Недоумяващ

преди 3 години

Тези където ядът там и сер*т какво ваксина могат да направат !?