50

До 57

преди 3 години

Каква руска ваксина?Тя е от бояришник.

49

До 32

преди 3 години

Не можело да се ходи в парковете,ли?.А кой претрепа М.Цветков?Наркоманче, връщащо се от сбирка точно в националния парк Витоша.Свикнахме с глупави комунистически брътвежи.Щом правителството предприеме някаква марка, веднага червените са контра.Направо оглупяха.

48

Анонимен

преди 3 години

Ти не затваряш града, ама Черепът го прави.Това ако не са КПП- та- здраве му кажи.

47

Анонимен

преди 3 години

Професори,що не купите рус.ваксина ,и мълчите упорито,явно Мустафата не разрешава

46

АХААХА!

преди 3 години

то и да затворите най- много да изядете по някой камък в чутурата. На хората им писна от вас .

45

Анонимен

преди 3 години

До Реалист "Дайте по 1000 лева на месец на хората и те сами ще се затворят вкъщи!'За 1 000 лв, вече чистачки не се хващат да работят.

44

Българ

преди 3 години

Затвор за гробаря Ангелов!!!

43

Анонимен

преди 3 години

Как е контролирана, като в Добрич например не останаха медици и още един почина от Короната.

42

Анонимен

преди 3 години

Само си приставете ,с 20 лв.повече за пътека ,смешни сте бря гроб,днес говорих с украйнци ,теста там 55 лв наши пари ,а тук е безплатен са о за *** ,и да си счупил ръка ще ти вземат 120 за тест )

41

Анонимен

преди 3 години

Aaaйде почна и тоя шматьо - да не знае каква ще бъде ситуацията, ама да обещава.Такива като ги видиш, само бой и пак ще им е късно...

40

Ели

преди 3 години

Защо да не затварят, ако се наложи. Какво е това правителство, което се влияе от група терористи.

39

Анонимен

преди 3 години

Всички трябва да са наясно че без значение кой управлява SMS ще има както и КППта.Не слушайте какво ви говорят и четете западни медии.Ако имате поне малко акъл (99% от българите ЙОК) ще разберете неизбежността на строгите мерки.Иначе идват чувалите с трупове и масови гробове.Това е положението все едно дали ви харесва или не....!!!П.П. Между другото същото ще е положението в целият свят така че не се самосъжалявайте.

38

Корона ГЕРБ

преди 3 години

Затварянето ще започне от 1-ви септември. Вече няма да им декларации, а преминаващите ще трябва да показват на мобилните си телефони получен потвърдителен СМС за преминаване. В момента се обсъжда цената на този СМС за гражданите, но най-вероятно ще бъде в интервала от 7,99 лв.-9,99 лв. Другото нововъведение е че освен на входовете-изходите на областните градове, КПП ще има и на границите между областите.

37

Анонимен

преди 3 години

Тоя пък се обясняваБабикян никого не пита.Сяда ,вади бирата и ето ти го КПП.

36

Анонимен

преди 3 години

Има даже такава група във фейса: Око да види И е пълно с конспирации. Лошото е, че има хиляди последователи! Май забравихте изследването от миналия месец, което установи, че България е страната в ЕС с най- голям брой вярващи на най- различни псевдонаучни и конспиративни теории... :)

35

Електротехник

преди 3 години

Български девиз : Око да види, ръка да пипне!Невежия: Нема вирус! Не го виждам и само ни мамят за пари и да ни чипират. Нема да ми слагат ваксината! ( бел. на автора- дето я няма още) Специалистът: - Ти виждаш ли тока? - Не! Значи няма ток.Специалиста: Я бръкни тогава в контакта, да видим има или няма ток! :))))

34

Анонимен

преди 3 години

После безотговорната пропаганда на Нинова ще казва "Казваха ни само да си мием ръцете и вижте какво стана, нищо не направиха". Диверсанти нещ.аст.ни. Горко на тия, които ги следват.

33

Анонимен

преди 3 години

Доброволците *** на БСП пускаха от три седмици слуха, че правителството закупувало преносими КПП-та, защото от 18 септември пак щяло да се затваря. Явно този слух е стигнал до министъра и отговаря на него. Много ги е яд, че имаше мерки и адекватни решения. В момента цяла Европа затваря и затяга режими, само ние, заради "отговорната опозиция" ще се заразяваме.

32

Няма да затваряме

преди 3 години

Ами пробвайте, бе, само пробвайте .Вече и да има основателна причина никой не ви вярва, овчарчета лъжливи.

31

Анонимен

преди 3 години

Червената тролова дружинка си заработва парите тук.Пусни един слух, разправяй, че е истина и гледай сеира.