192

Аман вече

преди 3 години

Протестиращите ни направиха на маймуни целия народ! Изборите ще покажат какво иска целия народ.

191

Анонимен

преди 3 години

До 1Мога и то много по-добре! Извинявай, но те управлява човек, който срича, докато чете. Какво добро виждаш в това? И с какво се е справил, ако не е тайна? Минималната заплата ли вдигна? Че тя се качва с тея темпове много преди Борисов. Пенсиите ли? Едиснтвеното, което вдигнаха, беше учителските заплати на паника, като се видя, че до 10 години няма да има учители, ама и това не помогна. 600 000 души по-малко! Това е крайният резултат.

190

Анонимен

преди 3 години

Ако 1000 човека могат да прецакат 7 милиона и да ни разиграват така да не можем да живеем нормално...то поне да не ги пазят тези протестиращи !Има много събрала се "народна любов" и малко ни трябва да ви я ДАРИМ!

189

Тонката

преди 3 години

На протестчето рамо до рамо Румен Петков,Лупи,Христо Бойкикев,Мая Манолова,Манол Глишев,Светослав Трайков,Еленко Божков,Костя,Гошо Боеца,Минетов,Хаджикян и Бабикян:):):):):)Е как да съберат повече от 1000 човека на улицата тези карикатури:):):)

188

1

преди 3 години

До Анонимен 214Глупости. Задачата на Министър председателя е да води добра политика и да управлява държавата. С това Борисов се справя по-добре от който и да било премиер в най-новата ни история.Езиците са важни на тия, които трбява да работят с тях. Той за тази цел си има преводачи.А ако си мислиш, че с твоите три езика можеш да вуршиш неговата работа, защото си "интелигентен", нещо жестоко си се объркал.

187

sa

преди 3 години

трябва по твърда ръка, 3 кръстовища стигат нека реват там. Млади хора не си хабете енергията си , осъзнайте се , не виждате ли че бившите ченгета от ДС Ви водят за носа, нищо няма да постигнете , ще смените премиер, президент прокурор но ТЕ ще останат да дърпат конците. Млади хора единствено решение е създаване от Ваша страна алтернативна дигитална икономика. от това мутрите не разбират. Пример създайте локални мобилни ел станции с това се изключваме от ЕЖН. създайте е-

186

НЕКОЙ

преди 3 години

Аз съм за образователен ценз- магистър и Ай-Кю минимум 138.

185

Анонимен

преди 3 години

Аз съм за избирателне ценз! Бакалвър и 120 IQ точки на теста, иначе не може!

184

Анонимен

преди 3 години

Пилците се броят на "избори"!!!2000-5000 платени и заблудени душички няма да спасят Божков/Радев

183

Стоян

преди 3 години

До ЩерюСамо въпрос на време е кога в отчаяното си безсилие протестиращите ще избеснеят. Ще ескалират безредици и насилие и народът ни ще се отврати от тях, и от претенциите им!

182

Анонимен

преди 3 години

И какво видяхме от цялото лидерстов на ББ?Праг на бедноост - под 400 лева, че ако се вдигне 2/3 от пенсионерите става автоматично "бедни". Перник нямаше 4 месеца вода, минус 600 000 българи за тоя период, средната запалта уж 1250 лева, май хората са тези с под 900 лева и с над 3000 лева заплати ...

181

Анонимен

преди 3 години

На тия протестите им саПлажуванеЗамезвамеНаздравицаРазходка с кучеОбиколка с велосипедГей парад / прайдХвърляне на дребни неща по сградите:Чери доматчетаПъдпъдъчи яйчицаСтафидкиВлачене наКонтейнериСтари гумиДървени палетиСухи клони

180

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 217Тонката не знае, че всички подобни организации бяха разгонени или се превънраха в партии. А и българите не са хора, които могат да се организират така.

179

Анонимен

преди 3 години

Тонка, каква организация бе, филмар :) Вие не знаете къде е София въобще. Не ви ли платят бензина, няма да се мръднете от вкъщи.

178

Анонимен

преди 3 години

До Тонката"Обаче Септември някой,ако прави организация за изриването им от кръстовищата идвам първи с още 10 приятелчета:):):):)"Имахте 37 дена до сега. Къде бяхте? На море?

177

Тонката

преди 3 години

На мене лично тези жалките катунари не ми пречат кой знае колко,защото повечето време съм на морето:):):)Обаче Септември някой,ако прави организация за изриването им от кръстовищата идвам първи с още 10 приятелчета:):):):)Аз лично съм си заплюл хипито Манол Глишев:):):)За него лично си купих един бокс къде като му вкарам едно круше с него после ше фъфли цял живот без зъби:):):)

176

Анонимен

преди 3 години

Учителка по руски език, сива мишчица, която не смее даже да изцърка пред Тулупа, безгласна, безлична, бездарна, некадърна, HAГЛA ГЕРБАДЖИЙСКА УФСЪ! ОСТАВКА!!!

175

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 211Министър председателя всъщност преводач ли е, че нещо не разбирам защо това е проблем?

174

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"Едно момиче протестирало, защото ББ не можел да каже името си на английски. Боже, опази!!!"Да! Пази ни от Борисов.

173

Анонимен

преди 3 години

До АНОНИМЕНФандъкова е абсолютно права. Най вече София се напълни с прости хоракато започнеш със селянката Импексова, Фигуранта и селянката, за която го ожениха... Гладни за власт комплексари.