87

Абе

преди 3 години

Едва ли някой се интересува от мнението на един от главните виновници за икономическата катастрофа през 1997 година, огромен брой семейства бяха потърпевши, моето включително. С какви очи се върна Гечев в политиката, но какво ли се чудя, комунистите нямат чувство за вина. Тази партия трябваше да бъде забранена преди 30 години, много беди за България щяха да бъдат избегнати.

86

Анонимен

преди 3 години

Гелев рестартирай се!Или изчезвай!

85

Анонимен

преди 3 години

Вече и червени бабички не останаха на БСП. На стари години и на тях им дойде акъла в главата и не гласуват за БСП. БСП ги е страх от бъдещите катастрофални резултати за ВНС. И бягат като дявол от тамян от него.

84

Анонимен

преди 3 години

Всеки знае, че "Царят е лудд", но всеки си мълчи.

83

Анонимен

преди 3 години

нормалните са в БСП на НИнова и няма как да работят с мутри, такива "идеи" от банкинския хитрец се отхвърлят,но виждаме че доста се съгласят да са патерички. то си е за тяхна сметка.

82

3M

преди 3 години

Този защо още не е в затвора?

81

Анонимен

преди 3 години

Надявам се никога повече Бойко да не предполага, че може да работи нещо с тези вълци. Те са системни предатели и крадци рецидивисти. А Гечев (3000 лв = 1 долар) е ярък пример за нечовешка наглост, за да се появява в публичното пространство с коментари.

80

обикновен

преди 3 години

Щото за червените унищожители на България всичко освен техните глупави действия и прочит на събитията са нелогични, това може да се окаже последното им стъпване в Парламента! А може би го усещат изодзад и затова не искат промяна, което е НЕЛОГИЧНО, щото Корни реве надлъж и шир как трябвало смяна на модела!

79

Диана

преди 3 години

До Анонимен 84Това за мутрите ти го внушава БСП! Или искаш да кажеш, че и ВМРО са мутри? Само Бойко е бил за кратко мутра, но ти дали знаеш какво значши тази дума изобщо?-знаеш ли кои са мутрите и какво правеха, каква е например разликата между мутра и мафиа?...Сигурна съм, че не знаеш, а говориш така защото БСП ти го е набила това в главата...

78

Ясно като бял ден

преди 3 години

КГБ и ЦРУ се стрелят в БГ. От Москва дърпат конците на БСП и Радев, на протестите. Еврейски патаклами - м/у източни и западни евреи.

77

Анонимен

преди 3 години

логично герберастите на линия, какво да кажете, не ви изнася БСП разбира се, изобщо който и да е друг освен герб и вашето незаменимо слънце бойко методиев.Само си губи човек времето да ви чете плювните.Аре, имате си мутрата, ходете му ..., не се хабете тука.

76

Анонимен

преди 3 години

Най-голямата грешка на Бойко беше предположението, че БСП са нормални човешки същества. Опита се да работи нормално с тях и не успя да го направи със самата партия. Успя да работи само с техните кметове по места и няма нито един от тях, който да го отрича. За останалите, които по някакъв начин са били в управлението на БСП, едно е ясно - трябва да се бяга от тях като от прока.жени.

75

Диана

преди 3 години

До Анонимен 80Как не те е срам да говориш така? Обръщаш всичко наопаки! Точно БСП изгради лош имидж за Герб и особено за Борисов, а реалните постижения на сегашното правителство са факт не защото те са лоши, а защото могат и работят здраво..Вярно е, че Бойко има пеперлив език и когато го настъпят не си поплюва, но истината е, че БСП тормози Бойко, не обратното - той винаги се е съобразявал с всяко разумно предложение на БСП, колко пъти им е спасявал задниците само? А те го провокират и унижават

74

Анонимен

преди 3 години

дианче ти да не видя политици в герб ***, откога мутренска партия станаха и политици. Това само в БГ може - мутра- политик, че и на власт десетилетия. Иде да покаже колко зле е наронаселението ако може мутра да го яха толкова години, колко безмозъчно трябва да е това население

73

ПроСоТо

преди 3 години

и ПРАВИЛНО!Момента НЕ за свикване на ВНС!Момента е УЗРЯЛ Тиквата и неговата Хунта да бъдат отстранени от снагата на България,в която са се ВПИЛИ като кър..ле/жи!Няма НОВО начало СЪС СТАРИТЕ ПРЕСТЪПНИЦИ!!!!!!

72

Анонимен

преди 3 години

винетуту няма как да е умен или по-умен, а просто хитър по ченгесарски, нагъл, мутра бе, нищо повече от нагла оядена мутра.

71

Диана

преди 3 години

Разбира се, че нищо не може да промени нагласите на БСП. Те са родени със своите нагласи, откърмени са с тях - всичко е добре, когато води към властта! Имало било добри юристи в БСП - има добри специалисти по всички професии, защото те се издирваха и съблазняваха десетки години, НО - в БСП няма ПОЛИТИЦИ!-защото те бяха опасни за властта...А без политици, една партия не е партия! И тази партия трябва да се маха от политическата сцена на България ако малко ги е грижа за страната...

70

Анонимен

преди 3 години

не само че герб ви облъчва денонощно, но и за повече от 10г излезе вече цяло облъчено поколение, идва нова смяна дето освен хвалби за герб и плюене по лошите бспнинова(патериците бспстанишев не се закача),сега и Президента Радев, Гечев, Р.Овч. и прочие, тази нова смяна друго не е слушала- тези са лоши, тези са добрите и ако не си съгласен с нас и теб ще смачкаме.Малко хора са които могат да измъкнат държавата от тази катастрофа в която ни докара герб и това са именно Нинова,Гечев, Радев, живи и здрави да са,а плювачите им да горят в ада.

69

И какво излезе?

преди 3 години

Винету излезе по- умен от тия червени чукчи!

68

Анонимен

преди 3 години

какво умувате ВНС бе, нещо предложено от мутрата може ли да се обсъжда!Главния близач близашев го каза ясно- мутрата иска Президента да не се избира от народа, защото борисов никога няма да бъде избран,а да променят конституцията да се назначава от НС,а патериците далавери и войводата искат и повече правомощия и така ей ви президент банкинската тиква- нагла озъбена халуинска.Стари ченгесарски номера - печелене на време, шикалкавене, лъжи, и успиване на простолюдието-матр'ял.