13

Анонимен

преди 3 години

От Я1989 година е така, няколко човека създават неудобства за милионна София. Сега е сравнително незначително неудобството в сравнение с предишни години. Не виждам защо при предишните блокади можеше, а сега, когато мутрите са на власт, да не може.

12

Анонимен

преди 3 години

ИнституцияЧл. 159.(1) Правото на инициатива по предходния член имат най-малко една втора от народните представители и президентът.(2) Проектът за нова Конституция или за изменение на действащата, както и за промени в територията на страната по чл. 158 се разглежда от Народното събрание не по-рано от два месеца и не по-късно от пет месеца след внасянето му.Кой ли лъже?

11

Анонимен

преди 3 години

Аз незнам как полицията позволява 20 човек да блокират хиляди... е вчера във Варна буквално около 20 човека затвориха аспарухов мост... че и нападаха колите които се опитваха да минат... защо се позволява това???

10

Всеки е прав

преди 3 години

Да протестира, но не по този начин. Държавата, соф.кмет и полицията са абдикирали от задълженията си! Какъв е редът за протести и митинги се решава предварително и се дава нужното разрешение. Защо сряха луков марш с разни административни хватки, а тия шепа лиг'очи въртят на пергел хиляди и си налагат инатлъците?!? Къде е РЕДЪТ и ПРАВОВАТА ДЪРЖАВА???? ИЛИ КАКТО ПРЕДИ едни мишки са с повече права и претенции за блага, а НАРОДЪТ -ДОЙНА КРАВА

9

Анонимен

преди 3 години

Превратаджиите цяла нощ поемат на Орлов! Има и снимки! А уж закачиха кодекс който им забранява да го обръщат на кръчма. Много бързо започнаха да нарушават дори собствените си правила и закони, а искат властта с нов морал!

8

Анонимен

преди 3 години

Снощи полицията се изтегли и я нямаше никаква. Спря да пази протестърите. Изправени пред алтернативата да бъдат бити, смелите протестъри бързо си обраха крушите от кръстовището!

7

Анонимен

преди 3 години

До Към протестиращитеНа глупаците няма как да се обясни толкова лесно, какво да не правят...Мисията е почти невъзможна.

6

Прасчо

преди 3 години

Ми те всичките са комунисти - потомственни при това , колко са хората в така нареченото дясно бивши доносници на - дс , партиини членове нали от тях искат да се отърват протестиращите

5

Към протестиращите

преди 3 години

Едва 20 % от хората подкрепят протестите. Айде седнете си на задниците и изчакайте редовните избори. Стига сте пречили. Винаги при което и да е управление ще има поне толкова опозиция. И какво -тя винаги ли да излиза и да блокира улици.

4

Анонимен

преди 3 години

Значи е почистено? Така трябва да е навсякъде, ако България ще бъде истинска Европейска държава.

3

Анонимен

преди 3 години

Както се вижда от репортажите по телевизиите, тези се държат много арогантно с водачите на моторни превозни средства, бих казал като хулигани и гамени. Лошото е, че държавата не арестува подстрекателите, а ги знае много добре. От Позитано да си ориентират поддръжниците да направят палатков лагер на кръстовището до парк хотел Москва.

2

Sichtpunkt

преди 3 години

В конституцията чл. 160 ал.1 и ал.2 ясно казват, че Велико народно събрание се свиква с 2/3 от народните представители, а президентът само насрочва в три месечен срок избори за ВНС. Фигуранта пак се опитва да финтира нацията!

1

х

преди 3 години

Аман от лузъри и лоу лайфъри, издевателстващи над 2 милионна София. Време е полицията да защити правата на гражданите, а не да се чуди на кого да угоди. Каква угода? Има ред и законност.