33

Анонимен

преди 3 години

Абе някой, който живее около Орлов мост, не може ли да наръси в и около кофите за боклyк при протестърите кучешка и котешка храна, че да стане по-интересно и да се похвалят, че са станали по-многобройни. В чужбина съм и не мога лично да го свърша!

32

Анонимен

преди 3 години

И какви са нагли тези глупави и претенциозни безделници - полицията била дошла чак след един час. Мислят си, че полицията е длъжна да дойде да ги охранява, докато си правят зулумите, а не разбират, че не са ги измели досега заради снизхождението на някои хора към детинските им изпълнения. Ама то демокрацията трябва да имаш акъл да я схванеш, не само да ревеш насреща с претенции!

31

кукловода

преди 3 години

В. Божков : "Изкефи ме как се управлява тълпа по мрежите, правя Щаб на протеста" ... "Гешев ще го напра'име фигурант като Президента" .....

30

Анонимен

преди 3 години

Бойко не давай властта на Черепа и Маджо!

29

Иванов

преди 3 години

Изродските, нагли, насилствени и противозаконни прояви от страна на шайка провалени политици и техните платени *** продължава.Не разбрахте ли, че никой не ви иска!Не разбрахте ли, че насила хубост не става.Всеки ден губите и малкото наивници, които ви повярваха в началото.С платени празнодумци лъжещи и манипулиращи хората - не става!Виждате го с всеки изминал ден и това ви влудява!С терор, изнудване и рекет върху народа-никой нищо не е постигнал, освен мутрите, които ви дърпат конците.

28

Анонимен

преди 3 години

Безработни клошари общо взето. Така ли не разбират, че това работи само и единствено срещу тях...

27

zer

преди 3 години

Снощи тъкмо се прибирах, бях трета кола на светофара по ситняково и се появиха тези и блокираха кръстовището. Влачеха се като ***, духаха вувузели и крещяха едно и също нещо. Само не разбрах какво съм им направил аз, че да не ме пускат да се прибера :)

26

Анонимен

преди 3 години

мобилизирани от зарана държавни чиновници и гербави членове - истината е една: Мутрата вън, оставка и съд!Съд за Бойко, съд за Гешев, съд, съд, съд...............

25

Антикомунист

преди 3 години

Пияниците да оставят на мира работещите хора! Вън наркоманите от кръстовищата.

24

Анонимен

преди 3 години

Половината от протестиращите са да видят сеира на гладните ненаяли се и ненапили се *** .

23

Анонимен

преди 3 години

Тези смешници ще са на орлов мост докато им плащат или докато не ги бият. Залагайте!Аз залагам на 2-рото!

22

Лепа Брена

преди 3 години

Че изпеем чалга за проституиращите в София. Докато пеем , че гледам как 20 -на яки шопи въвеждат ред по кръстовищата на столицата. Каним полицаите да седнем по кафенетата докато яките шопи "вразумяват" проституиращите.

21

Анонимен

преди 3 години

То е ясно че трябва да има промени, но точно тия циркаджии и мутрите стоящи зад тях няма да направят промени. Само анархия и хаос могат да направят. Вече и на децата е ясно това.

20

Анонимен наблюдател

преди 3 години

След вчера -които са още по улиците не разбрали че Бойко им го КАЗА значи са национални предатели,анархисти и мазохисти и не трябва да се оставят да дерибействат от нас болшинството който спазваме законите на демокрацията.Понимали,компренде,фърщейн,капиш,анадънма,РАЗБРАХТЕ?

19

Анонимен

преди 3 години

Аз съм учуден как могат да манифестират в полза на партията БСП която редовно управлява в коалиция с ДПС. Преди си казвах - тези хора добре ли са, не помнят ли долара който е 1000 лева, не помнят ли опашките в 4 сутринта за хляб и бензин, не помнят ли режима на тока.. Но да, младите няма как да помнят тези времена, защото ги разглезихме и днес си мислят че животът е кръчма.

18

Анонимен

преди 3 години

Повечето от протестърите са 18 годишни хлапаци непреживяли лукановата и виденовите зими, невиждали мутрите на 90те.И да ги нашамариш тези, няма смисъл.Трябва да се надуят кофите на тези които карат младежите да се хвърлят пред колите.

17

баба Ленче

преди 3 години

Един ден, когато всичко това ще е минало и ГЕРБ отново ще управляват страната, всички тия несретници ще усетят силната болка от това, че са преибани. Не от ГЕРБ, а от всички нас, които вече месец и половина им търпим келешлъците.

16

Анонимен

преди 3 години

И това нaпиканотo трио да вземе да спре да говори от името на народа. Благодаря.

15

Анонимен

преди 3 години

До 16А това стана и снощи ;) по едно време полицията си тръгна и остави протестиращите на народната любов :)

14

Анонимен

преди 3 години

Личи си че това е скрита класова борба. Протестърите са агиткаджии, пияндурници, безработни. Терорът над хората с автомобили е целенасочен - те мразят средната класа. Не случайно не пречат на пешеходци и колоездачи да преминават свободно през катуните им!