11

до vlady

преди 3 години

абе кyрeee, знаеш ли колко са така написаните от теб здрави деца, 60%.Ако щеш вярвай но 40% от децата са с някакви акергии, астма и тн. Да не говорим че дацата като вирусоносители без изразени симптоми са опасни за родители и баби и дядовци. Много възрастни хора водят и прибират в уците си от училище. Хайде успокой се че пяната ти от телефоните взе да избива.

10

vlady

преди 3 години

За деца без здравословни проблеми коронавирусът е абсолютно безопасен, изграждат имунитет без никакви проблеми. Няма нужда да се губи ценна учебна година в учене онлайн.

9

Анонимен

преди 3 години

аха, ние по ги разбираме нещата, ама то на чужд гръб и сто тояги са малко

8

до vlady

преди 3 години

вероятно си прав, но не и в условия на пандемия. Ако трябва по добре живи деца с живи родители пък мскар и с една година назад с ученето, отколкото надгробни плочи.

7

vlady

преди 3 години

До доц.МангъровЗатварянето на нощните клубове е фатално освен за икономиката и за професионалния спорт - спортистите не могат да се подготвят пълноценно, не могат да усъвършенстват алкохолната си подготовка и финтовете по масите.

6

vlady

преди 3 години

Също за децата е добре да контактуват активно за да изградят имунитет срещу коронавируса максимално бързо с минимален риск.

5

vlady

преди 3 години

До УжасОнлайн образованието е крайно неефективно, учителите не могат да контролират децата съответно те не учат. В класната стая се получава далеч по-добре. Също онлайн няма как да се провеждат примерно лабораторни занятия и спортни прояви.

4

Ива

преди 3 години

Те не мислят за нашите деца ,а да властват.Родители бъдете умни и защитете децата си,те трябва да у4ат онлайн.Не 4акайте да броят колко са се разболели и умрели!

3

Ужас

преди 3 години

А нашите умници се канят да сложат по 30 деца в една стая и няколко стотин в една смяна, търчащи по едни общи коридори и дишащи един въздух.

2

По-глупаво решение

преди 3 години

Не успя ли да вземе правителството на педро санчес?

1

Анонимен

преди 3 години

Първо в Испания , после навсякъде Няма нужда от пирове по време на чума