12

Уууу

преди 3 години

Защото у нас ще довтасат НАП да декларираш какво си продал. Затова нама и няма да има гаражни разпродажби. Интаресно защо са ме изтрили??? и защо не са изтрили коментарите дето са писали за мен, че съм *** ***??

11

Гаражна разпродажба

преди 3 години

В другите държави хората правят т.нар. "гаражна разпродажба" като поставят пред къщите си разни предмети, от които искат да се освободят и ги продават на ниски цени на минувачите. Това е голямо удобство и защо не го въведат в България?

10

ТЪПА СТАТИЯ

преди 3 години

ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ГЛУПАВА СТАТИЯ ОТ ТИП:" НОВА БУЛКА НОВ КЪСМЕТ"ПРОЧЕТЕЕТЕ ПУБЛИКУВАНИТЕ МНЕНИЯ - УЖАСНЕ Е ЛЕСНО ДА УНИЩОЖИТЕ СПОМЕНИ ОТ ЕДИН ЖИВОТ ДОРИ И С АМЕРИКАНСКИ "МЕТОД"

9

Анонимен

преди 3 години

Викаш "майстор" да ти залепи плочки на терасата, после всичко в апартамента е дармадан за хвърляне. Килимите на стъпки и пръски, кьошетата надрани с кофа, пердетата със следи от пребрисване, саксиите с фасове, мивката нахрачена, дистанционното пипано с цимент, тоалетната запушена с бързосъхнещо лепило, кутиите с плочки разпльокани върху кожените обувки, сандалите за баня скъсани... Само сапунът стои непипнат.

8

Анонимен

преди 3 години

До help къде бъркамТи не си виновен, че си се родил с интелектуален дефицит. Гледай си добре жената, че таман сте се намериле...

7

Ганьо не разбира

преди 3 години

До До уууГаньо няма как да те разбере, не знае как хората си държат чисто и подредено. Не му пука за глобата, а всеки се бие в гърдите, че си плаща данъците макар да крие всяка възможна стотинка! 90% от хората тука са тотална трагедия и трябва да минат поколения, за да осъзнаят, че докато болшинството са прасета ще си живеем в ***

6

бай хАджи

преди 3 години

Нидей, ла, как ще хвърляш , утре ще ти затрябва - няма пари да даваш я. То храна , вода не ще.

5

help къде бъркам?

преди 3 години

Отварям вратата, оставям 50кинта на изтривалкато звъня на звънеца Затварям бързо вратата и викам, уж от банята "Скъпа , звъни се "Тя отваря , вижда 50-те лв , навежда се да ги вземе и аз използвам че е в стартова позиция й и бия шута. Радостен отварям една бира, сядам на дивана и търся дистанционното , оглеждам се и си давам сметка че жената е седнала преди мен и вече се сопулеви пред "Босфорската кралица" Ай уонъ край

4

Комисионер

преди 3 години

Купуваш си нов дом, и старият го продаваш и е готов изчистен от ***.

3

До ууу

преди 3 години

Във всяка нормална държава щяхте да се сдобиете със сериозна глоба, но ...цялата Тикволандия е едно голямо сметище, а управляващите са най-големите бУклуци.

2

Анонимен

преди 3 години

А ако смяташ да го дариш, трябва да можеш да тичаш бързо.

1

Анонимен

преди 3 години

Това но снимката никой няма и да го купи.