4

Да попитам

преди 3 години

Съвсем случайно ли беше това, че в цивилизованите уж страни, в които има масова и редовна ваксинация против грип - съответно и смъртността от ковид беше най- висока, за разлика от БГ, където едва 3% се ваксинират против грип???.

3

Nona

преди 3 години

Колкото е ефективна ваксината против грип/безброй щамове/,толкова и тази ще бъде ефективна.Всеки да си прави изводи според разбиранията и капацитетът си,та така!

2

Знаете ли, че

преди 3 години

...навремето Луи Пастьор е направил ваксина срещу краста? Оправдано ли е да си поставяме такава ваксина при условие, че има и други, напълно безвредни начини за лечение???

1

Обективно

преди 3 години

Във ваксините задължително присъстват такива отровни вещества като формалдехид, алуминий и други подобни адюванти, които не се знае как въдействат върху клетката не поотделно, а като комбинация, има учени в Канада, които се занимават точно с това и с дългосрочната вреда от ваксините за появата на автоимунни болести, аутизъм и пр. Краткосрочната полза трябва да съобразяваме с дългосрочната вреда върху хората. Едностранчивият подход е нон сенс.