39

До ceci

преди 3 години

Ако искате ми прочетете пак коментара, защото явно не сте го разбрали. Аз също споделям мнението Ви за уличните кучета. Но това с толерантността няма общо. Това е поредното управленческо безумие в нашата страна просто. Толерантността се изразява в отношението и достъпността на домашните кучета.

38

СС

преди 3 години

До Кучкарка!Уважаема г-жо, все пак да не сравняваме кучета с деца. Гледайте си добътъка и не пречете на другите, колкото до задълженията и хигиената на подопечното ви добиче, респект....браво. От друга гледна точка, аз може да съм любител на крокодили и да вържа до вас изключително любезния и възпитан домашен любимец с памперс, съмнявам се да останете доволна.

37

До Киро Х

преди 3 години

Не разбрах от коментара Ви, по кое точно съдите за мое евентуално биполярно разстройство? За Китай съм съгласна, но това си им е част от традицията. Въпреки че, те са внесли законопроект, с които да извадят кучетата и котките от животните, които се отглеждат за храна. Не само в САЩ и Канада, но и в редица европейски държави е такава политиката за бездомните кучета, която аз напълно подкрепям. Това е начинът за изчесването им от улиците. Против уличните кучета съм.

36

Диана

преди 3 години

До Киро Х Много точно сте го написал. Поздрави! Никъде по света няма такава разграден двор като България, както за всичко така и за кучетата! Нагли кучкари ги пускат да се изхождaт в детски пясъчници и никой не може да направи нищо! Няма по толерираща кучетата държава от България и това е голата истина. даже за един народен обичай- триченето ревнаха и го забраниха! А пенсионерите ни ги колят за 2 лева. В Бг кучетата имат повече права от българите.

35

ceci_

преди 3 години

До Кучкарка!С цялата си нетолерантност (която е само на думи) България е единствената страна в ЕС, а мисля и в света където на бездомните песове правата са многократно по-големи от тези на децата. Хапят си, разнасят зарази, плашат хората, мъкнат бълхи, ходят на глутници, *** където им падне и това не е никакъв проблем а се толерира и стимулира от НПО-та и Столична община. Такова чудо няма никъде по света, да си представим за момент Виена с бесовици от по 5-10 песа - никакъв шанс

34

Киро Х

преди 3 години

До Кучкарка!: Писаното от Вас ме навежда на мисълта, че имате биполярно разстройство. Освен това, казаното от Вас във връзка с толерантността към кучетата в България не би могло да бъде по-далеч от истината. Дори на теория! В Китай кучетата ги колят и ядат (понякога дори не ги колят, а ги транжират живи). В САЩ и Канада бездомните кучета ги гледат в шелтер 2 седмици и ги евтаназират. На Запад почти няма жилища под наем, които да разрешават кучета в тях! Пиша ви истината, ако искате- приемете

33

Az

преди 3 години

Да ''притежаваш'' куче е страшно егоистично. Роби на каишка. Не знам каква любов е това.Отделно, от кучета ми е омръзнало. Не смея да се разходя извън града. Все някой кучкар си е пуснал роба на свобода и държи да ми обясни, че кучето е добро. Аман!

32

Кучкарка!

преди 3 години

Като цяло кучето ми е много по-възпитано от доста хора, деца даже не коментирам. Такива обобщителни коментари са просто жалки и смешни. Коментарите за защите на уличните кучета са безумни. Кучето е хищник и като такъв не трябва да се допуска безнадзорно да обикаля по улиците. Уличните кучета са неваксинирани и обезпаразитени, т.е. пренасят болести и зарази, пък дори и да имат най-миловидния вид на света.

31

Munchen_DE

преди 3 години

Всеки да си знае мястото, като си взел куче, трябва да се съобразяваш, не може да напрапваш своето на всички останали и всички да са длъжни да го обичат и да му се радват.Много често и на Витоша съм попадал на кучкари и то с питбули и ротвайлери, които са пуснати свободно без нищо. Не съм длъжен да търпя това! Всеки казва - моето куче не е агресивно, но в същото време новините са пълни с пострадали от домашни ***.Правила и то за всички! С този ориенталски манталитет сме за Близкия Изток!

30

Анонимен

преди 3 години

хубаво, почиствай... това е задължение на всеки кучкар.но за съжаление има много, който са тарикат-кучкари, като тази лелка. Кучето било ли е вързано на разстояние от хората... НЕ. Тогава да не се обяснява и да реве по телевизията.

29

няма камери

преди 3 години

Няма истина ....защо във и около хижите няма камери ?

28

Кучкарка!

преди 3 години

Продължавам от долия коментар - Почиствам абсолютно винаги след кучето си, без значение къде се е изходило - в тревата, храста и т.н. Колко майки на деца почистват след тях, като акат навън? Кучето ми е чипирано и регистрирано в общината, където живея и всяко година си плащам данък за него. Кучето ми не мирише за разлика от много хора, с които се разминавам по улицата. Кучето ми не си секне сополите и храчките по тротоара. Кучето ми пресича с мен само на пешеходни пътеки.

27

Анонимен

преди 3 години

Абе има кучета и кучета. Едно е да гледат в апартамент някакъв малък пинчер и друго е да гледат в апартамент немска овчарка или доберман. Едно е да си разхождат в парка без каишка болонка и е друго каракачанка или друга голяма порода.

26

Кучкарка!

преди 3 години

Едва ли има по света по-нетолерантна държава от България спрямо кучетата. Казвам го като притежателка на куче. Четейки неандерталските коментари по-долу, съм сигурна, че това ще продължи векове напред. Изобщо не ни е ударила еволюцията по нашите географски ширини. НО! ГОЛЯМО НО! Въпреки че имам куче, което е малко и безкрайно добро и възпитано, съм категорично против кучетата да се разхождат без повод по улици и паркове, с изключение на специално отредените за това места.

25

Любител на Котки

преди 3 години

Не случайно Царят на животните е ....КОТКА... Кучетата са също хубави животинки, но в България са жертва на ПРЕХОДА и Техните СТОПАНИ- повечето от които са *** също като тях!!! Комплексирани, смрадливи и чалгари, самотни стари ергени и стари моми, и вместо внуче гледат КУЧЕ! Да гледаш такава животинка в затворено помещение и да я пускаш свободно из парковете и улиците е ТЕРОРИЗЪМ!!! 3/4 от Кучкарите ще познаят себе си в моят коментар!

24

До 28

преди 3 години

Амин! Най-после някой да го каже както е!

23

Веси

преди 3 години

Кучкарите са нахални, злостни и социално-неграмотни скандалджии! Живота им се върти около едно нещастно животно в плен. Това, че стопаните им спят и ядат с тях, избивайки собствените си комплекси в налагане на волята си над друго същество не значи че и ние искаме до го правим.

22

Любими фрази

преди 3 години

Няма страшно, не се бойте, то е много добро, просто го е страх от вас(и затова ми налита и ме лае), дайте му да ви подуши и ще спре да ви лае(супер яко - да дадеш на озверял и лаещ те пес да те души) то не хапе, вашето дете го дразни, затова, моя работа си е дали ще гледам куче или дете(на забележка, че е детска площадка, а не алея за развеждане на кучета) и много, много други фрази-бисери!

21

бактисъл

преди 3 години

Хвани хижара, блъсни туристката, кучето само ще падне.

20

До Додо Nr. 16

преди 3 години

То и да си недоволен от мизерния си живот човечец, дето си го изкарва на най-беззащитните- животинки или самотни жени също е доста незавидна позиция и е доста жалко.А този хижар -Дръндев е известен с грубото си отношение предимно към хората. Така се е случило този път, че е имало и куче и то го е отнесло.