59

Лора

преди 3 години

До Анонимен 67 Децата ще се уплашат само ако си ги възпитал да се плащат от кучета и животни, което показва тесногръдо отношение от страна на родителите. Да се разболят няма как, защото домашните кучета са ваксинирани, иначе и стопаните им биха се разболяли. Вярно е, че мнението на вички хора трябва да бъдат зачитано, но в случая, ако кучето не пречи не би трябвало да не е допускано да стои до стопанина си. Важно е никой на никого да не пречи.

58

Анонимен

преди 3 години

До Лораи на теб да задам въпроса си - ако децата ми се уплашат от кучето ти (има всякакви хора и трябва да се уважават) и се разболеят, кой каква отговорност ще поеме? Кой какво ще направи...и пак да кажа, че аз за себе си знам какво ще направя...

57

Анонимен

преди 3 години

До Хемуснапълно подкрепям - твоето куче е много по-умно от мен и моите деца...но...моите деца не го знаят това и когато твоето куче им изскочи изневиделица да си играе с тях, да, да си играе, моите деца отново не знаят че то иска да си играе с тях, та те показват най-естественото човешко чувство - страх, уплаха и от това вече знаем както може да произтече чисто здравословно за тях и тук е въпросът ми към теб - какво правим тогава? Аз знам за себе си де...

56

Анонимен

преди 3 години

Обикновено ако риташ куче ще те захапе, за да защити себе си и стопанина си. Ако не е препатил коферман, де. Това, което казва хижарят, че влизало, излизало и пречело на хората звучи като доста разлигавено градско куче. Не е излизало никъде, освен на разходка за 5 мин и му е било интересно всичко. Затова и се е мотало и е пречело. Такива кучета отглеждат хора, които и идея си нямат от тях. Това не ти е декоративен заек да хрупа нещо си в клетка. Иска се социализация. И с хора и с други кучета.

55

Лора

преди 3 години

Най-много мразя местата на които не се допускат кучета. Сигурна съм, че кучето не е пречило на никого. Само дребни, тесногръди и нискоинтелигентни хора изпитват неприятност когато в близост има куче. Човекът е живял с кучето от дълбока древност и за това има намерени научни доказателства. Лошото е, че селанията е много голамя, а както знаем за селяните кучето е това нещо, което седи на двоа и пази кокошките и овцете.

54

Жули

преди 3 години

Абсолютно вярвам на хижаря. Кучкарите в България са се доказали като едни от най-нахалните хора. Смятат, че след като те делят една паница с животинката, трябва и другите да са така. Щом тях не ги е страх от собственото им куче, значи никой не бива да го е страх. И такива неща като повод и намордник за тях не съществуват

53

до 59

преди 3 години

И шах играеш с него нали?

52

Тоя па хемул

преди 3 години

Какво обсъждаме, той какво написа? Интелигентния, да не си сбъркал темата? Я напиши и нещо за президентските избори в Америка и кой кандидат харесваш по-малко от кучето си?

51

Хемус

преди 3 години

В България е по-добре да общуваш с животни,отколкото с чипираните ми сънародници!Кучето ми е в пъти по-интелигентно,от тия с маските,шлемовете и ръкавиците

50

до б

преди 3 години

И предния случай беше същата фалшива история от някакъв ***, който първо правил простотии, после се жалва във "медиите", че не го изтърпяли. Нахалните и невъзпитани хора много се възмущават, когато не ги оставяш да си простосват на спокойствие

49

Додо

преди 3 години

Незнам за вас, но за мен има някаква силна връзка между типичните поведенчески модели на кучкарите и веганите. Еднакво натрапчиви, досадни и нетолерантни към нормалните хора са ми и едните и другите.

48

Анонимен

преди 3 години

Отвикнаха вече от истински хора, ако не дойде да ти се мазни и да ти се усмихва фалшиво до ушите, значи е мутра и ***. Като не ви харесват нормални, естествени хора, не ходете по отдалечените хижи, там хижарите не са мазни ресторантьори.

47

НеКучкарка

преди 3 години

Кучкарке, според теб държавата за кого трябва за се грижи повече, за пенсионерите, децата и стимулиране на раждаемостта, или за домашните кучета - било то закони, инфраструктура, финансиране проекти и т.н. Всъщност въпросът ми към теб е строго риторичен. Ти за мен си жертва на системата. Твоето мнение е без стойност. Какъвто е и живота на хора, които вместо да създадат семейство и отгледат деца, прахосват живота си гледайки кучета и котки. Някой от тях идва ден се бият в главата, някои не!

46

Анонимен

преди 3 години

Става въпрос за хижар, който е нормален мъж, ако има проблем, ще хване да го разреши, ако не те харесва, ще ти каже, а може и да те изгони. Само че, без причина няма да те изгони. Пуснала си кучето, то невъзпитано, качва се по хората, по масите. "Ама то не хапе" - на всеки кучкар това е обяснението, когато не може да си възпита животното и то не го слуша и уважава. И на мен ако дойде да ми се върти около детето, ще го отдалеча с крак, какво да го правя, да пусна оплакване във фейсбук ли?

45

Анонимен

преди 3 години

И тук, ако не сте го разбрали, става въпрос за един агресивен хижар-мутра, който си позволява да прави каквото си поиска. Утре ***, които тук нападат кучкарите, ще попаднат на някой такъв и ще се чудят какво да правят и защо няма кой да им помогне. Е, няма при положение, че вечно на насилниците в тази държава се дава правото. Живейте си под ботуш, българи и прекланяте глава пред насилници и мутри. По-лесно е да се нахвърляме и обвиняваме по- слабите!

44

Анонимен

преди 3 години

Много жалък народ живее в тази държава. Всеки си го изкарва на по-слабия- човек, куче, котка, все тая. Тук някакви комплексари се нахвърлят срещу кучетата и техните стопани (стопанки) в случая. Защото жените са по-слаби и беззащитни и на тях можеш да се отвикаш. Като съм в парка не виждаммизерници, който да скачат на бабаити с кучето. Обаче ако е жена, веднага се започва със скандалите. Което ме навежда на мисълта, че българските мъже са едни комплексирани нещастници!

43

Иво Димитров

преди 3 години

Това не е истина, наши познати които са присъствали потвърдиха , че всичко е било интрига и измислица от страна на другатката.Просто и планината започна да се пълни с келяви туристи!

42

Кучкарка!

преди 3 години

Тук много сериозно се бърка толерантността към кучетата с липсата на адекватна политика спрямо уличните кучета и контрола по прилагането й. Толерантност към ДОМАШНИТЕ кучета е - специално пригодена за кучета градска среда - обособени зони за кучета; достъпност до хотели, ресторанти, плажове при определени условия и т.н. Пристрастност нямам никаква - не понасям невъзпитани, неконтролирани кучета; не искам да виждам по улиците бездомни кучета, но също така имам и непоносимост към невъзпитани хора.

41

Анонимен

преди 3 години

Като знам какви *** стават хижари нищо чудно.

40

НЕкучкарка

преди 3 години

До Кучкарка! Да твърдиш, че кучетата в България нямат толерантност е признак на дълбоко непознаване на проблема, силна пристрастност по темата, или комбинация от двете. Бъди здрава и ти и кучето ти, но си жестоко заблудена.