282

Анонимен

преди 3 години

ГЕРБ не били вътре а къде са на другарката Корнела десетки депутатини??Явно тоя път другарите не са се подчинили на заповедта на ЦК на БКП начело с другарката седесарка костовистка НиновА КАрньелия!!Корнело отпускарско време е.Беснотийо спри се малко,поне за месец,пуууу

281

Анонимен

преди 3 години

То и "протестът" не събра кворум. 20 човека с 4 кори яйца, представителство ли са?

280

до 307

преди 3 години

Не мога да се съглася ГЕРБ да не обръща внимание. Напротив, съответните служби да изпратят полиция и жандармерия. Де когото хванат с домат или яйце в ръка, да арестуват. Да разпръснат стадото *** йм уни и депутатите да си вършат работата. Да изчистят въхпроса за позволеното от закона по време на протест. Хранилкаджиите от протеста виж на какво обърнаха улиците. Такова поведение тряБва да се преследва от закона. Правото на протест не е право зца нарушаване на всички останали закони.

279

не е ясно

преди 3 години

Не разбрах, БСП искаше ли или не искаше това изслушване на премиера и вътрешния министър. Понеже БСП направи всичко възможно, за да попречи на ГЕРБ да присъства. Организилра хайка срещу ГЕРБ пред парламента. Депутатите и да искат, не могат да присъстват. По-скоро, БСП не е искало това изслушване. Искало е да примами депутатите от ГЕРБ и Бойко, за да бъдат замервани. Никойъ да не ме убеждава, че БДСП няма нищо общо с протеста.

278

Глупости

преди 3 години

ИЗОБЩО НЕ СИ ЗАСЛУЖАВА , ГЕРБ ДА ОБРЪЩАТ ВНИМАНИЕ НА ТИЯ ПРОТЕСТИРАЩИ ЛУЗЪРИ И БЕЗРАБОТНИ ХАЙЛАЗИ , ЗАЩОТО ТЕ НЯМАТ И КАПКА , ПРЕДСТАВА ЗА УПРАВЛЕНИЕТО НА СТРАНАТА И СВЕТА ОКОЛО ТЯХ!ТОВА СА БЕЗОТГОВОРНИ МЪРЗЕЛИВЦИ , ДОШЛИ ОТ ЗАПАДНИТЕ КРЪЧМИ НА ЕВРОПА , ЗА ДА НИ УЧАТ КАК ДА ИМ ПРАВИМ ЖИВОТА "ПО-КРАСИВ"!ТОЧНО--"Накарай мързеливия на работа --за да те научи на акъл"!

277

Анонимен

преди 3 години

Вярно е, че ГЕРБ нямат полезен ход, но пък бсп пак се изложиха като кифладжии. Уж искат оставката на Боко, а протестиращите ги замерят с храна. И явно *** и баджанака отново ще губят поредните избори

276

Анонимен

преди 3 години

Тия не ходят когато са на работа, сега ще отидат хахаха.

275

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 3 години

Крушовската червена *** , в желанието си да се покаже , като "политически фактор", ОПРЕДЕЛЕНО СТАНА ЗА СМЯХ!ДОКАЗАНО--НИКОЙ ВЕЧЕ НЕ Я БРЪСНЕ ДОРИ ЗА "ЦЪРВИВА С ЛИ.ВА"!Единствено може да събира подписи само за селски вечеринки!Многа правилно , вече са я отстранили , като "Шеф на парламентарна група"!

274

Курнелия е ку-ку

преди 3 години

На *** и хлопа чекмеджето, защото е празно.

273

Анонимен

преди 3 години

Не може да занимавате богоизбраните с вашите гласувания и глупави събирания... те, богопомазаните са на почивка (повечето на морето съдейки по скъпите джипове с лампи по курортите)Роби, смирете се и си трайте, те, ТЕ, почиват

272

Анонимен

преди 3 години

червената cгaн пак налапа шланга :)

271

Анонимен

преди 3 години

До АнонименВ Европа, каот казах че съм от българия, вчеха да ме гаврят заради Бойко ...не е заради Бойко, а защото сте платена cгaн. И в България се гаврят с катунарите.

270

Да допълня...

преди 3 години

До Анонимен 297 *** те протестиращите са си такива.Те хвърлят домати по сградата . Ако уцелят някой депутат добре дошло , независима от коя партия е. Ей така сеир и забава да има.Нехранимайковци.

269

Анонимен

преди 3 години

Защо "протестиращите" са замеряли с домати и яйца депутати на бсп и дпс?

268

Анонимен

преди 3 години

Един от сериозните аргументи да не подава оставка е, че има пандемия, парламента трябва да работи, а при оставка няма да има парламент! И какво стана днес - този, който казва, че не може без парламент, въобще не му е нужен парламент. Защо трябва да се гласува колко пари къде ще се усвоят! Раздавай юнашки и пускай фесбука!

267

до 290

преди 3 години

хитрата сврака - с двата крака

266

Анонимен

преди 3 години

В Европа, каот казах че съм от българия, вчеха да ме гаврят заради Бойко ...

265

Анонимен

преди 3 години

Фиаското е запазена марка на Нинова и в парламента и извън парламента. Дай боже да я преизберат в БСП за благото на България.

264

ББ,

преди 3 години

що не си гледаш чекмеджетата и усмивките на децата - твоите, не от всяко дърво става сфирка, или ще викаш, че комунистите репресирали дядо ти, па той бил пребит на мегдана от съграждани задето им задирял булките, което явно се предава по наследство в рода

263

Анонимен

преди 3 години

До до 287Затова съветва всички, да ползва ad block-че. А и тоя сайт прави, колкото да плати заплатите и ЖИлячко да вземе парички за някоя поръчкова статия. То не бяха емиграните, не бяха протеситращите, не бяха мйаките - всеки неудобен, евентално бива "подритва", освен ако не са много почитателите му. Така че внимават, какво казват за Радев и са много внимателни и за Трифонов, че не се знае, как ще реагират читателите и как ще се завърти колелото.