14

Анонимен

преди 3 години

А така, нека и те да протестират за свалянето на правителството. После, като дойде някой от БСП, всичко ще стане цветя и рози, а на превпзвачите ще им се увеличи заплатата доста и ще живеят прекрасно. Важното е да се свали ГЕРБ, за да дойде Корнелия Нинова на власт, може да направи коалиция с ДПС и новосформираната партия на Слави. Ще бъде чудесно за хората в държавата

13

До изнервен

преди 3 години

Грабни я ти, нали си изнервен.После да не ривеш?

12

HeinrichHimmler

преди 3 години

Доколкото ди спомням същите превозвачи протестираха преди няколко месеца. Също така държавата изобщо не им помогна след секирата, която отнесоха в Европа . Да стиснат зъби и да бутнат едно рамо на протеста! Протестираме за бъдещето на всички и за измитане на мафията от властта! Всичко друго е второстепенно!!!

11

Анонимен

преди 3 години

Горките нека бойко крадец номер 1 на Европа им даде едно кюлче злато да го претопят и да си купят хляб

10

За НЕ мислещи

преди 3 години

Страдат, че не могат да кривнат една пряка по-нагоре?! Ай сти'а глупости бе!Скоро Боко-Доги-Шиши- Свинчо ке паднат. После ще метем администрациите по ред - калинка да не остане. А тролчовците ще трябва да си намерят истинска работа, която да дава добавена стойност на държавата (парите за вас скоро ще секнат ;))

9

Анонимен

преди 3 години

Хааххаха! Ами нали това е целта,да страдат! За да не страдат идват и те на протест. Колкото повече дойдат ,по бързо ще си отиде престъпника.

8

Протестър

преди 3 години

НЕ ГИ ПУКА ЗА ХОРАТА. ИНТЕРЕСИИИИИИ

7

Анонимен

преди 3 години

Над Варна това лято не летят самолети, От къде и за къде ги извозват тия невидими туристи?

6

Сата НАТО

преди 3 години

Боки, чуваш ли, пречиш на камионите да се движат! Ухуу? Имаме ли връзка?

5

Анонимен

преди 3 години

До Изнервен 1И аз това се чудя , какво чакат, ами не хванат тоягите и да изметат ГЕРБ , после няма да има ,кой да им пречи на превозвачите . :)

4

Анонимен

преди 3 години

А помните ли,когато в продължение на месеци превозвачите(не само от Овчоландия,но и от "европата") висяха по границите с Гърция,ама гърците,целият гръцки народ,а не само протестиращите фермери,не трепнаха,даже,когато се намесваше и ЕС?!Никой грък не се провикна,че му пречели на гечинмека!!!Един куп български овце ***,че протестиращите им пречели!Разбрахте ли,каква е голямата разлика между гръцкото гражданско общество и българското стадно?!Ей затова Кочът ви пак ще ви яхне...до края на с

3

ddd

преди 3 години

Кой туристи ? *** въпрос в БГ в момента почиващите са основно българи с личен транспорт, малко румънци и поляци отново с личен транспорт. Какво точно затрудняват, това е реване за пари...

2

Ей не се научихте

преди 3 години

Добре бе всяка вечер ги дават по една свободна телевизия вижте ги кои са, намерете ги поговорете с тях така малко по хард, както дубайския айдук говори с конкуренцията и лека полека нещата си идват към бой, но ще си дойдат на мястото. Ако нямаше толкова полиция около тях , протеста отдавна да е приключил и збаравен, ама те пазят ги.

1

Изнервен

преди 3 години

Ами като страдат какво чакат та не грабнат тоягите?